Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Promisiunea lui Dan Voiculescu, în ziua în care împlinește 74 de ani

Avatar

Publicat

in

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact și al Partidului Umanist transmite pe blogul personal, în ziua în care împlinește 74 de ani, un mesaj în care promite că nu va renunța să lupte pentru promovarea valorilor umaniste.

„Aniversările sunt momente în care prezentul, cu bunele și relele lui, se încarcă natural cu reperele biografice esențiale din trecut și cu proiectele majore care vor defini viitorul.

În această dimineață am fost, cu adâncă recunoștință, la cimitir, la mama, la tata și la regretata fostă soție. După-amiază voi avea bucuria de a fi alături de familie.

Iar mâine – la fel ca ieri și ca în fiecare zi din ultimii 30 de ani – voi continua să lupt pentru valorile umanismului pragmatic, având convingerea că DEMNITATEA, ONOAREA și CURAJUL sunt trăsăturile definitorii ale ființei umane, iar dreptatea și adevărul trebuie să fie împlinirea firească a trecerii noastre pe acest pământ”, scrie Dan Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Gabriela Firea suspectează un plan al PNL: ‘Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare’

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Firea afirmă din nou că alegerile din Bucureşti au fost fraudate masiv. Mai mult, primarul general încă în funcţie susţine că PNL pregăteşte să fraudeze şi alegerile parlamentare.

“Teama mea este că dacă nu se iau măsuri ferme şi în special am înţeles că va exista şi o iniţiativă parlamentară în sensul unei discuţii oficiale cu instituţiile care organizează alegerile, sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare.

Cum alfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România, totuşi ei exclud votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta.

Dacă aţi observat, în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea PNL-ul sau USR-ul premierul. Unde e democraţia”, a declarat, duminică seara, la România TV, Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un nou record de cazuri Covid-19 în Franța:peste 52.000 în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Mai mult de 52.000 de noi cazuri au fost depistate în ultimele 24 de ore, totalul persoanelor pozitive la coronavirus în Franţa fiind de 1.138.507, potrivit Le Figaro, relatează News.ro.

Numărul infecţiilor zilnice a crescut cu 6.588 de cazuri în raport cu sâmbătă, când numărul de teste pozitive a fost deja cel mai mare de la debutul epidemiei.

Bilanţul deceselor s-a mărit, cu 116 noi decese înregistrate în 24 de ore, adică 22 cel puţin faţă de ziua precedentă când numărul deceselor a fost de 138 în 24 de ore.

Din cauza epidemiei au murit 34.645 de persoane în Franţa. Rata de pozitivitate a testelor continuă să crească la 17%, faţă de 16% în ziua precedentă, şi de doar 4,5% la începutul lui septembrie.

Citește și: STUDIU Pacienții cu ficat gras sunt mult mai puternic expuși la virusul Sars-Cov-2

Doi francezi din trei sunt afectaţi de interzicerea circulaţiei nocturne impusă în 54 de departamente şi în Polinezia pentru a stopa răspândirea virusului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend