Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Programul USRPLUS pentru diaspora

Publicat

in

Diaspora este românia

Dacă se întorc sau nu, românii din Diaspora nu pot și nu trebuie tratați diferit față de cei din țară. Înainte de a ne gândi la cum să-i adu-

cem acasă, trebuie să substanțiem principiul non-discriminării prin politici gândite în intere-sul celor din afară. Iar aceasta pentru că intere-

sul lor este sinonim cu interesul României.

Unii și-au pierdut toată încrederea, respectul sau speranța în România. Trebuie recâștigate prin integrarea lor în viitorul politic, economic, social și cultural al țării, prin drepturi de vot și acces modern la documente.

Alții nu își mai doresc reîntoarcerea – dar nu putem renunța la ei, oriunde vor rămâne. Fie că vrem sau nu, se va dezvolta o Românie în afara granițelor țării. Va fi nevoie de eforturi curajoase pentru a ne asigura că aceasta devine un factor pentru dezvoltarea României din interiorul granițelor.

Mai multe detalii, gasiti, aici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Denise Rifai îl liniștește pe Cîțu: ‘Moțiunea de cenzură nu va trece. PSD va juca deștept’

Publicat

in

De

Jurnalista Denise Rifai se declară convinsă că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu nu va trece de parlament, pentru că PSD nu are niciun interes să intre la guvernare, ci are ca țintă câștigarea tuturor alegerilor din 2024.

„Relax. Motiunea de cenzura Nu va trece. Romania are Premier si Pnl are Presedinte!

Niciun partid politic Responsabil nu va arunca Romania in haos in acest context pandemic marcat si de aceasta sarabanda a scumpirilor! In plus, PSD nu are niciun motiv sa isi doreasca sa intre la guvernare acum! Psd are interesul sa castige alegerile in 2024! Daca ar intra la guvernare pana atunci, vor pierde alegerile.

Psd va juca destept pentru ca au interesul sa castige tot in 2024!”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Birourile Permanente Reunite au decis marți că moțiunea PSD va ajunge la vot pe 5 octombrie. Copreședintele AUR George Simion a anuțat că parlamentarii formațiunii vor vota moțiunea de cenzură a PSD. De asemenea, liderii USR PLUS au precizat că vor vota oricare dintre moțiunile de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Cele trei partide au un număr de 284 de mandate din totatul de 465 din Parlament.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Actorul Nick Cannon afirmă că psihologul i-a spus să se gândească la celibat după ce a avut 4 copii în 12 luni

Publicat

in

De

Actorul și raperul american Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, a sărbătorit venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil al său, Zen S. Cannon, pe data de 3 iulie a acestui an, dezvăluind că psihologul său i-a spus la scurt timp după să se gândească la celibat, relatează Insider.

Cannon a afirmat însă în timpul unui interviu acordat celor de la Entertainment Tonight că nu vrea să pună o limită asupra numărului de copii pe care să îi aibă în viitor.

„Vin dintr-o familie mare, am mai mulți frați și fiind crescut de bunici ocazional am văzut o gamă largă de moduri de a crește copii și am o pasiune și dragoste atât de mare pentru copii și familie. Îmi doresc o familie mare proprie”, a relatat actorul.

Cannon a povestit de asemenea că i-a spus psihologului său că și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă însă că acesta i-a sugerat o pauză de la făcutul de copii. Actorul a afirmat că nu este întru totul de acord cu ideea de celibat dar că este deschis față de ideea de a lua o pauză de la făcutul de copii.

Acesta a celebrat venirea pe lume a 4 copii în ultimele 12 luni.

Fiica lui Cannon și a jurnalistei Britanny Bell, botezată „Powerful Queen Cannon”, s-a născut în decembrie 2020. DJ-ul Abby de la Rosa a anunțat că gemenii ei și ai lui Cannon, Zillion Heir Cannon și Zion Mixolydian Cannon, s-au născut în iunie 2021.

Fotomodelul Alyssa Scott a celebrat nașterea fiicei sale și a lui Cannon, Zenn, pe data de 3 iulie.

Cannon mai are un fiu, Golden, cu Bell, acesta născându-se în februarie 2017.

Actorul a fost căsătorit între 2008 și 2014 cu cântăreața Mariah Carey, singura sa soție, cu care a avut în 2011 doi gemeni fraternali: fetița Monroe și fiul Moroccan Scott.

În interviuri anterioare Cannon a declarat că nu crede în ideea de a fi „proprietarul” unei persoane când a fost întrebat de ce are atât de mulți copii cu mame diferite.

„[Copiii] se bucură de toată atenția mea când nu lucrez. E fie muncă, fie la joacă cu copiii”, a relatat acesta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend