Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Programul complet al activităților dedicate aniversării centenarului CNVV

Avatar

Publicat

in

Duminică, 31 martie 2019, începând cu ora 9.00 în sala mică a Colegiului Național ,,Vlaicu Vodă” va avea loc deschiderea oficială a activităților dedicate aniversării centenarului Colegiului. Prima dintre activitățile dedicate aniversării centenarului este ,,Concursul județean de jurnalism și critică literară ,,Al. Th. urmată de o lansare de carte a elevului Flavius Dragomir. Între 5-12 aprilie 2019, are loc ,,Promovarea centenarului CNVV în cadrul proiectului internațional CNVV !))-Art and Heart. Pe 6 aprilie 2019  în cadrul ,,Personalități CNVV rememorate în Anul centenarului, va avea loc concursul județean de chimie,,Silviu Stoiculescu”. Pe 18 mai 2019,  va avea loc desfășurarea proiectului județean ,,Kommt! Lessen Macht Spab!”susținut de prof. Alexandra Zinca. Tot în luna mai 2019 vor mai avea loc în cadrul aceluiași eveniment: Organizarea meciurilor tradiționale elevi ai claselor a-XII-a, Desfășurarea festivității de absolvire pentru elevii de clasa a-XII-a, Parada absolvenților, Balul Absolventului.  Pe 22 iunie 2019 va avea loc ,,,Inaugurarea centrului de testare Cambridge, în parteneriat cu EE Centre,profesor coordonator, Ileana Popescu. Tot în iunie va avea loc ,,Cupa Centenarului precum și alte competiții sportive. Pe 4 octombrie 2019 va avea loc Ziua CNVV 100. Cu această ocazie vor avea loc ,,Lansarea Monografiei CNVV, Spectacol cultural artistic dedicat Centenarului CNVV, Întâlnire cu foștii absolvenți, Dezvelirea plăcii aniversare, Organizarea celebrării Centenarului într-un cadru formal.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Gabriela Firea a luat foc: Este un atentat la siguranța natională

Avatar

Publicat

in

De

 Gabriela Firea a vorbit joi, la sediul PSD, de un „atentat la siguranța națională”.

„Asigur tranzitul, dar noul primar trebuie sa fie legitim. Din pacate sunt foarte multe dovezi, in toate sectoarele. Sunt situatii cu procese verbale in care apare o cifra, apoi pe siteul Autorităţii Electorale Permanente apare aproape dublu pentru Nicusor Dan. Exista dovezi ca au intrat persoane neautorizate din partea USR si PNL care au intrat noaptea ca hotii si au iesit cu saci de voturi. Sunt foarte multe voturi anulate mie si colegilor mei.

DE INTERES

Este si un atentat la siguranta nationala, iar votul popular a fost confiscat.

Imaginati-va daca noi am fi organizat alegerile si s-ar fi adus atatea dovezi ca s-au furat voturi, probabil ca oamenii ar fi iesit in strada.

Eu cred ca a fost un plan, inainte cu o saptamana PNL era resemnat ca va pierde alegerile in Bucuresti, dar nu au vrut sa ramana asa şi au facut un plan, dar care este un plan diabolic. Asa s-ar explica si diferenta enorma din exit poll-ul CURS-Avangarde, care a fost un record mondial negativ, ma dadea ca pierzand cu 10%, iar in realitate diferenta este mult mai mica”, a declarat Gabriela Firea.

„E vorba si de legitimitatea celor care clameaza acum ca sunt primari. Vrem sa inlaturam aceste dubii, apar tot mai multe dovezi. Inteleg ca s-a deschis un nou dosar, trebuie cercetate aceste fapte. Dar pe langa asta, puneti-va in locul celor care au muncit ca sa fie primari, ar  fi trebuit sa fie, iar acum nu sunt pentru ca s-au furat voturi.”, a completat Sorin Grindeanu.

Vezi și

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a spus la Digi24 când este bine să ne vaccinăm antigripal. Medicul recomandă ca acest lucru să fie făcut după 15 octombrie, în așa fel încât imunitatea să dureze cât mai mult anul viitor.

„Avem un pic de noroc anul ăsta, pentru că circulația virusurilor gripale a fost mai redusă decât ne-am fi așteptat pentru această perioadă. Nu numai în România, ci în general, la nivel global”, a spus Alexandru Rafila la Digi24.

Medicul explică de ce este bine ca vaccinul antigripal să fie făcut după 15 octombrie.

„Acest lucru ne sugerează că putem să ne vaccinăm fără probleme după 15 octombrie, luna noiembrie, ne putem vaccina astfel încât să obținem o imunitate protectivă care să dureze cât mai mult în anul viitor. Pentru că dacă ne vaccinăm foarte devreme, de exemplu la 1 septembrie, atunci și imunitatea se «termină» ceva mai repede”, a explicat medicul.

„Nu-i niciun fel de problemă. Dacă vaccinul va fi administrat până la sfârșitul lunii noiembrie, nu-i niciun fel de problemă”, a adăugat Rafila.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend