Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

PROGNOZA METEO: De Moş Nicolae NINGE ! Urmează o săptămână capricioasă în Argeş

Avatar

Publicat

in

Potrivit datelor furnizate de satelitul EUMETSAT, urmeza o săptămână capricioasă în Argeş. De astăzi vremea se mai incalzeşte puţin, astfel ca temperaturile vor ajunge la valorile normale pentru aceasta perioada, de inceput de decembrie. Marti si miercuri temperaturile vor ajunge pe timpul zilei pana la 5 sau 6 grade cu plus, urmand ca joi soarele sa nu mai apară si sa se raceasca , in timp ce isi vor face aparitia si ninsori slabe. Vineri mai sunt posibile precipitatii iar la sfarsit de saptamana, vremea va deveni mohorata iar si sunt posibile precipitatii.

DETALII PENTRU INTREAGA SAPTAMANA IN GRAFICUL DE MAI JOS

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

Când nu e pus pe dărâmat, USR-PLUS e prins în ofsaid – Opinie

Avatar

Publicat

in

De

Cât a fost în Opoziție, USR-PLUS s-a descurcat de minune. De altfel, e mai ușor să arunci cu pietre decât să pui o cărămidă peste o altă cărămidă, pentru a construi ceva. Ceva, nu contează ce, dar să construiești.

Din declarația pe care a dat-o ministrul Economiei, Claudiu Năsui, aseară, la Digi 24, aflăm ceva foarte grav, că și într-un guvern din care face parte USR-PLUS, așa-zișii „oameni noi”, se merge pe recomandări.

Întrebat cum a aflat de Florina Prisecaru, doamna acuzată că a colaborat cu Securitatea și pe care până azi voia să o numească director general-adjunct la Ministerul Economiei, Năsui a răspuns nonșalant: „Mi-a fost recomandată”.

Cum așa? De cine? Cine o recomandă? „De oameni care sunt în administrația publică. Eu n-am nici măcar secretar general acum. Avem o problemă de organizare, dar nu mă vait. O să ne descurcăm, o să vină și secretarii de stat”, a continuat el.

Acum, imaginați-vă care ar fi fost reacția unui USR-PLUS-ist, dacă un politician dintr-un partid vechi – nu contează care partid, oricare! – făcea această afirmație:

Păi, cum? Nu aveți echipă? Nu aveți oameni competenți? Și în 2021 , tot pe nepotisme, tot pe recomandări? Demisia, AFARĂ! Lăsați-ne pe noi”.

Vrând-nevrând, v-au lăsat. Dar voi, oameni noi, pe cine numiți acum? Tot pe ei, tot pe ei?

Eugen DINU

Comentariul este asumat integral de autor

Vezi și

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! Risc maxim de producere a avalanşelor în Munţii Făgăraş

Avatar

Publicat

in

De

Este risc maxim de producere de avalanşă în Munţii Făgăraş, de gradul 5 din 5 posibile, la altitudini de peste 1.800 de metri. La Bâlea Lac stratul de zăpadă a ajuns să măsoare aproape 2,5 metri, fiind cel mai consistent strat de zăpadă înregistrat la o staţie meteo din ţară. Potrivit metorologilor , la altitudini de peste 1.800 de metri stratul înseamnat şi instabil de zăpadă proaspăt depusă poate aluneca spontan peste cel vechi şi genera avalanşe de dimensiuni medii şi mari. Şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri în Munţii Făgăraş este risc mare de avalanşă de gradul 4 din 5.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend