Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pentru ca a luat spaga un miel, curcani si peste – Vezi despre cine e vorba

Avatar

Publicat

in

Lucian Diniţă a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de procurorii DNA Piteşti, pentru trafic de influenţă. Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Deaconeasa a rămas fără permis de conducere în septembrie 2011. Acesta a contestat sancţiunea primită de la poliţiştii din cadrul SPR Vâlcea, dar în martie 2012 a fost nevoit să predea permisul instanţa i-a respins plângerea.

Astfel, Gheorghe Deaconeasa a fost nevoit să predea permisul de conducere Serviciului Rutier Vâlcea, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie. Urmare a discuţiilor purtate cu Lucina Diniţă, vâlceanul Gheorghe Deaconeasa şi-a recuperat permisul înaintea termenului prevăzut de lege.

Publicitate

“În aceste împrejurări, inculpatul Deaconeasa Gheorghe a iniţiat demersuri în vederea redobândirii dreptului de a conduce autovehicule şi, implicit, a permisului de conducere, într-un termen mai scurt decât termenul de 90 de zile. Astfel, prin intermediul şi cu sprijinul inculpatului Ilie Maricel, omul de afaceri a luat legătura şi s-a întâlnit la sediul Direcţiei Poliţiei Rutiere din municipiul Bucureşti, cu inculpatul Diniţă Lucian. În urma întâlnirii şi a discuţiilor purtate între cei trei inculpaţi, atât la acel moment cât şi în perioada următoare, au fost iniţiate demersuri concrete pentru realizarea scopului urmărit, respectiv, redobândirea dreptului de conduce autovehicule mai înainte de perioada de 90 de zile stabilită ca măsură complementară iniţial”, se arată în rechizitoriul procurorilor DNA.

Datorită demersurilor şefului Direcţiei Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, la nivelul Serviciului Rutier Vâlcea, serviciu implicat în procedura de dispunere a reducerii perioadei de suspendare a dreptului de conduce autovehicule, Gheorghe Deaconeasa a susţinut testul pentru verificarea cunoştinţelor în vederea reducerii perioadei de suspendare în data de 19 aprilie 2012.     Potrivit DNA, Lucian Diniţă a primit pentru „ajutorul” acordat lui Gheorghe Deaconeasa produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv. Pe lângă Lucian Diniţă, procurii au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Deaconeasa pentru cumpărare de influenţă. În luna mai a acestui an, Deaconeasa a fost trimis în judecată tot pentru cumpărare de influenţă, într-un alt dosar de corupţie în care este implicat fostul adjunct al Gărzii de Mediu.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend