Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PROCURORII DIICOT au DECIS: ACȚIONARUL principal al ELECTROARGEȘ nu a avut nici o calitate în dosarul ”GRUPUL CHELU”

Publicat

in

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au decis la începutul lunii martie să închidă un dosar istoric, deschis în 2007 și care viza gruparea condusă de defunctul om de afaceri Cătălin Chelu, unul dintre marii jucători de pe piața de capital de la noi din țară

Anchetatorii au stabilit că niciunul din locotenenții lui Chelu, la care au ajuns într-un mod cel puțin straniu multe din companiile deținute de acesta, nu a săvârșit nicio faptă penală în perioada 2001 – 2012.

Pe de altă parte, tot cu această ocazie, procurorii DIICOT au stabilit că acționarul principal al Electroargeș, societatea Investments Constantin, nu a avut și nu are niciun fel de legătură cu ”Grupul Chelu”, rezultă din ordonanța DIICOT .

În concret, DIICOT a dispus clasarea și a plângerii făcută de Ala Procopenco față de omul de afaceri Constantin Ștefan, acționarul majoritar al Investments Constantin și în același timp președinte al Consiliului de Administrație Electroargeș.

De altfel, pe website-ul Bursei de Valori București există un Raport Curent întocmit de președintele CA Electroargeș în care investitorii sunt anunțați despre soluția dispusă de procurorii DIICOT:

”Consiliul de Administrație Electroargeș S.A. aduce la cunoștință acționarilor și eventualilor investitori ca Investments Constantin S.R.L., acționar principal Electroargeș S.A., i-a comunicat în data de 23 martie 2020 următoarele: „Prin Ordonanța de clasare din data de 03.03.2020, emisă de DIICOT – Structura Centrală, în Dosarul nr. 394/D/P/2007, comunicată și către Electroargeș S.A., s-a dispus clasarea cauzei față de:
– toate prezumțiile privind manipularea pieței de capital, spălarea banilor etc., cu referire la tranzacțiile din anul 2015 prin care Investments Constantin S.R.L. si Benjamins United S.R.L. au achiziționat pachetele de acțiuni ale emitentului Electroarges S.A.;
– plângerea formulată de Ala Procopenco, la data de 23.03.2016, față de Constantin Ștefan, astfel cum a fost menționată în Raportul Curent Electroargeș S.A. din data de 31.05.2016.
– Atât Investments Constantin S.R.L. și Benjamins United S.R.L., cât și Constantin Ștefan și Silviu-Bogdan Dumitrache, asociații acestora, nu au avut nicio calitate în Dosarul nr. 394/D/P/2007”, se arată în Raportul curent de pe website-ul Bursei de Valori București.

Electroargeș este o companie producătoare de mașini și aparate electrocasnice din România. A fost înființată în anul 1971 și a început să producă în anul 1973. În prezent societatea are aproximativ 600 de salariați.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenționare pentru Ludovic Orban: ‘După, te aruncă precum o măsea stricată’

Publicat

in

De

Gigi Becali a explodat la adresa premierului Ludovic Orban, după ce șeful Guvernului a dat „OK-ul” în privința plecării românilor la muncă în Germania.

Latifundiarul din Pipera susține că șeful Guvernului a fost sunat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care i-ar fi cerut „niște sclavi”.

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi, Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis ”Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii”. M-ați înțeles?

Și Orban a zis ”Da, dom’ne!”. Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim-ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești prim-ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și, după, te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Becali la România TV.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Document șocant: Se interzice distribuirea Luminii și a Sfintelor Paști într-o localitate din România

Publicat

in

De

O comună din România a luat o decizie neașteptată! Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Moșnița Nouă interzice distribuirea ramurilor de salcie, a Luminii sau a Sfintelor Pași în noaptea de Înviere.

– se interzice distribuirea ramurilor de salcie sau finic, a Luminii sau a pachetelor cu daruri alimentare de către voluntari sau preoți
– se interzice distribuirea pâinii binecuvântate, numită Paști, în locuri special amenajate sau prin intermediul voluntarilor, la domiciliul credincioșilor
– se interzic spovedania și împărtășania realizate de preot la domiciliul credincioșilor.
– toate slujbele se vor oficia în continuare doar în lăcașurile de cult de către slujitorii bisericii/religioși, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online”, se precizează în Hotărârea nr. 10 din 09.04.2020.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend