Conecteaza-te cu noi

Campulung

Procesul dintre Câmpulung şi firma ce a distrus centrul istoric al municipiului s-a mutat la Tribunalul Argeş

Publicat

in

În data de 17 septembrie 2015 instanţa Judecătoriei Câmpulung a declinat soluţia cauzei în care municipiul Câmpulung se judecă cu grupul de firme ce a distrus municipiul SC Grup Corint SA (devenită SC Corint Restaurare SRL) şi SC Harbău SRL.
Instanţa câmpulungeană a admis excepţia necompetenţei, invocată în şedinţa publică din 17 septembrie 2015.
„Declină competenţa soluţionării prezentei cauze în favoarea Tribunalului Argeş – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. În conformitate cu dispoziţiile art. 132 alin. 3 Cod procedură civilă prezenta hotărâre nu este supusă nici unei căi de atac.”, se arată în pronunţare.
Reprezentanţii primăriei Câmpulung doresc să-l oblige pe Dan Sabăparc kretzulescuu, reprezentantul grupului de firme ce ar fi trebuit să reabiliteze centrul istoric al municipiului în cadrul proiectului cu finanţare europeană – Kretzulescu, să predea obiectivele din proiect pentru a se putea relua procedura de licitaţii şi chiar lucrările.
Totuşi, timpul s-a scurs rapid şi cam degeaba, de la începutul lunii aprilie 2015, de când proiectul ar fi trebuit să fie predat finalizat. Astfel că, încăpăţânarea constructorului de a nu preda proiectul va duce inevitabil către pierderea finanţării europene. Cu alte cuvinte se va produce în bugetul local al municipiului Câmpulung un crate imens după ce peste două milioane de euro vor trebui să fie rambursate fondurilor europene, iar diferenţa de bani necesară pentru continuarea lucrărilor va fi suportată din buzunarele câmpulungenilor contribuabili la buget.

kretzulescu 120

kretzulescu (10) parcuri kretzulescu (3) kretzulescu (1) kretzulescu kretzulescu proiect kretzulescu 1

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Plângere penală pe numele prefectului Soare, anunțată de fostul manager al Spitalului Câmpulung

Publicat

in

De

Prezent aseară în studioul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, managerul suspendat al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a lansat o serie de acuzații asupra prefectului de Argeș pe care il vede vinovat, alaturi de o parte a presei, atât de debarcarea sa de la șefia spitalului dar si de problemele din sistemul de sănătate muscelean. Nicolae Alexe a anunțat că va formula și depune plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, Nicolae Alexe, va sesiza si Avocatul Poporului privind presupuse ilegalități în luarea deciziilor de către Prefectura Argeș.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Joi, 2 iulie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend