Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

PROCES pentru Jandarmeria Română – Bărbatul ÎMPUȘCAT accidental vrea să primească despăgubiri

Publicat

in

Este oficial, bărbatul care a fost rănit de un glonț tras dintr-un poligon al Jandarmeriei din Gorj va da instituția în judecată. Bărbatul se afla în curtea unei biserici când un glonț rătăcit de la 2 km distanță l-a lovit în cap. Omul spune că a fost la un pas de moarte și drept urmare se va adresa instanței, unde speră să i se facă dreptate.

De altfel, situația de la poligon era cunoscută de poliție, după ce o femeie făcuse reclamație că a găsit un glonț în porcul său. Oamenii legii nu au luat însă nicio măsură, considerând că incidentul nu este unul grav.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Senatorul liberal Viorel Ilie l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul în care a gestionat criza sanitară în perioada stării de urgenţă

Publicat

in

De

Senatorul liberal Viorel Ilie l-a felicitat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru modul în care a gestionat criza sanitară în perioada stării de urgenţă, dar şi pentru felul în care arată în geaca de piele la care s-a făcut referire în textul moţiunii care îl vizează pe ministru. „Să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, l-a complimentat senatorul liberal pe ministrul de Interne, potrivit news.ro.

Ilie şi-a început discursul prin a cita din Wikipedia unul dintre principiile democraţiei, şi anume cel privind implicarea autorităţilor în gestionarea unor situaţii.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

„Fără aceste restricţii, obligaţii şi interdicţii vă asigur că altfel arăta situaţia astăzi. (…) Vorbiţi despre cum a fost pregătită România pentru o astfel de situaţie extremă. O astfel de situaţie se pregăteşte din timp, nu cu o lună-două înaint. (…) Nu pot să înţeleg politizarea unei boli, mai ales în situaţie de pandemie”, le-a spus Viorel Ilie senatorilor.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

El a susţinut că „goana după procente electorale le suprimă logica şi bunul simţ unora”.

El i-a spus lui Marcel Vela că geaca de piele despre care s-a vorbit inclusiv în textul moţiunii îi „stă bine”.

„Domnule ministru, vă sugerez să le mulţumiţi semnatarilor moţiunii pentru asemănarea cu Tom Cruise. Cred că sunteţi şi dvs mândru de aceasta şi să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, i-a mai spus Viorel Ilie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Scriitoarea J.K. Rowling a anunţat o nouă carte pentru copii, ‘The Ickabog’

Publicat

in

De

Scriitoarea J.K. Rowling a anunţat marţi o nouă carte pentru copii, „The Ickabog”, pe care o va publica în fragmente disponibile zilnic, gratuit, online, informează BBC, potrivit news.ro.

„The Ickabog” este un basm, o poveste despre adevăr şi abuzul de putere, şi prima carte a lui Rowling care nu are legătură cu Harry Potter.

Ea a scris-o cu mai bine de zece ani în urmă pentru copiii ei. Este dedicată, a spus autoarea, „copiilor aflaţi în izolare şi chiar celor care au revenit la şcoală în aceste vremuri ciudate, tulburătoare”.

Capitole din carte vor fi publicate zilnic, începând de marţi, ora României 17.00, şi data de 10 iulie pe site-ul theickabog.com.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Autoarea a precizat că, iniţial, a intenţionat să o lanseze după apariţia în 2007 a celui de-al şaptelea roman „Harry Potter”, ultimul din serie. Dar a decis atunci să ia o pauză şi să păstreze manuscrisul.

A fost scrisă pentru a fi citită cu voce tare, dar este potrivită şi pentru lectura copiilor cu vârste cuprinse între şapte şi nouă ani, a adăugat Rowling.

Cartea va fi publicată în limba engleză în luna noiembrie, iar toate veniturile autoarei vor fi donate celor „afectaţi în mod special de pandemie”.

Ea le-a solicitat tinerilor cititori să realizeze propriile ilustraţii şi cele mai bune vor fi incluse în exemplarele publicate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend