Conecteaza-te cu noi

Campulung

Printre sutiene şi chiloţi, Iisus răstignit, la vânzare pe internet

Publicat

in

e5af3775fe162af9a326703cc8f3be5a.jpgSite-ul de vânzări Mercador transformat în Olx, cu aplicaţie şi pe telefon, în afara că oferă posibilitatea de a vinde la mâna a doua direct de pe calculator tot ce nu mai foloseşte prin casă oferă şi posibilitatea dezvoltării unei afaceri, dar şi oferirea unor servicii. Ce ştiu câmpulungenii să facă pentru a scoate un ban în oraşul în care locurile de muncă au ajuns o raritate? De la formaţii pentru nunţi şi botezuri, la societăţi care activează în construcţii, sobari şi operatori pe calculator, sobari şi doctori naturişti, toate sunt la un click de mouse.

Cărţi religioase vândute pe nimic

În afară de botine, sutiene, chiloţi, case şi maşini, câmpulungenii oferă servicii prestate sau echipamente folosite cândva în afaceri. Partea religioasă din localnici iese la suprafaţă şi când vine vorba de bani. Bineînţeles, credinţa nu are de-a face cu religia şi nici cu un mod de a face bani, mai ales că oferta bisericilor este foarte variată şi nelipsită în acest domeniu. În afara cărţilor religioase vândute pe nimic, câmpulungenii s-au apucat şi de lucrări în ipsos sau, poate, au moştenit meşteşugul de la moşii şi strămoşii lor. Am găsit în noianul ofertelor în domeniu un restaurator de morminte funerare, care oferă seriozitate maximă,  dar şi cine îşi doreşte poate cumpăra, la doar 10 lei sau chiar 5 lei (în cazul achiziţionării a două bucăţi), vaze pentru flori la cimitire de diferite modele, dar şi pe Iisus răstignit.

Staţiune ca pe vremuri: tratament naturist, plus cazare

Medicina naturistă, o alternativă a medicinii tradiţionale, poate aduce beneficii şi bani frumoşi, chiar şi prin oferirea serviciilor de pe internet. Un fitoterapeut femeie, în afara tratamentului cu plantele miraculoase, oferă şi cazare la Câmpulung pe durata tratamentului. Cu un motto de zile mari, „Spune-mi ce te doare, să-ţi dau alinare, cu plante medicinale!”, doctorul spune că vindecarea cu produse 100% naturale prin folosirea de tehnici precum băi, împachetări şi ceaiuri vine numai cu ajutorul Domnului. Astfel, medicul fitoterapeut de pe internet poate trata de la reumatism la ciocuri la oase, guta, ciroza, ulcer, hemoragii, până la cancer de plămâni. Tincturile, siropurile şi alifiile ar fi făcute din plante atent selecţionate şi recoltate în perioada lor optimă din Munţii Piatra Craiului, Leaota şi Făgăraş.

Cu Cornel instalatorul, construcţii la cheie

Într-un top al serviciilor oferite de câmpulungeni, pe primele locuri se clasează cele legate de construcţii, dar şi instalaţii electrice. Servicii de proiectare şi execuţie instalaţii electrice oferite de o societate cu capital privat românesc cu toate avizele şi atestată în proiectare şi executare de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, licenţă pentru iluminat public apar şi pe site-ul unde se vând chiloţi. Tot la concurenţă cu rochiile de mireasă second se află şi alte echipe de construcţii care „cu simţ de răspundere” execută case la roşu şi la cheie şi tot ce ţine de amenajări interioare şi exterioare. Cu o aşa puzderie de oferte în domeniu, ne întrebăm dacă nu cumva reabilitarea oraşului nu ar fi fost făcută mai rapid de muncitori loco. Oricum, un tip autointitulat „Cornel instalatorul” asigură că cine va lucra cu echipa lui va evita pierderile de bani şi de timp.

Pe Mercador te faci cu muzicanţi la nuntă

Dacă nu au găsit încă trupa care să le cânte la nunţi şi botezuri, mirii îşi pot procura formaţia tot de pe site-ul cu sutiene. „Echipă dinamică formată din patru membri puşi pe distracţie şi voie bună, vă stăm la dispoziţie pentru diferite evenimente, nunţi, botezuri, onomastici şi, nu în ultimul rând, asigurăm sonorizări pentru spectacole.”, este anunţul făcut pe internet.

Piese ieftine Logan şi închirieri de maşini cu şofer

În domeniul auto şi transport, câmpulungenii se simt ca la ei acasă, ofertele fiind variate. Şi asta nu se întâmplă datorită experienţei vaste dobândită la Uzina ARO, ci comerţului cu maşini la mâna a 7-a, maşini aduse preponderent din Germania. Şi cum internetul oferă o posibilitate mai largă de găsire a clienţilor, atât pentru marfă, cât şi pentru călători, Mercador e site-ul ideal. „Transport marfă intern-extern (Germania, Austria, Ungaria) la cele mai avantajoase preturi.”, anunţ care oferă şi discount de la 800 kg. „Nu găsiţi piese ieftine pentru Logan. Încercaţi la noi…”, iar câmpulungeanul care a postat anunţul spune că oferă o gamă largă de piese second. Cu 70 lei/zi, plus benzină, se închiriază un Daewoo Leganza, dar numai cu şofer pentru curse în România. În afara maşinilor, se închiriază şi o platformă auto pentru tractări, dar şi un camion pentru transport buşteni, cu toate actele la zi, la 160 euro/zi.

Sobe şi puţuri pe site-ul second

Pe un loc aparte printre meseriile pe care câmpulungenii le ştiu şi le practică contra cost este şi cea de sobar. Anunţurile devin disperate pe măsură ce înaintezi în site: “Montez, demontez, repar, curăţ sobe de teracotă sau alte materiale, execut lucrări de fineţe, aduc materiale absolut necesare pentru toată lucrarea, absolut orice, tot, inclusiv transportul cu autoutilitara. Nu rămâne moluz! Accept orice fel de comenzi pe raza municipiului Câmpulung sau pe raza României numai cu avans! Preţurile sunt foarte rezonabile!” Şi cine nu se pricepe să facă o sobă, poate să facă puţuri  şi câte altele, doar pe Mercador.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Plângere penală pe numele prefectului Soare, anunțată de fostul manager al Spitalului Câmpulung

Publicat

in

De

Prezent aseară în studioul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, managerul suspendat al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a lansat o serie de acuzații asupra prefectului de Argeș pe care il vede vinovat, alaturi de o parte a presei, atât de debarcarea sa de la șefia spitalului dar si de problemele din sistemul de sănătate muscelean. Nicolae Alexe a anunțat că va formula și depune plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, Nicolae Alexe, va sesiza si Avocatul Poporului privind presupuse ilegalități în luarea deciziilor de către Prefectura Argeș.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Joi, 2 iulie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend