Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Primul caz de COVID-19 în paddock-ul MotoGP

Avatar

Publicat

in

Organizatorii Marelui Premiu de MotoGP al Cehiei de la Brno au anunţat că un membru al personalului promotorului Dorna Sports a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează lequipe.fr.

Persoana pozitivă, prima din paddock-ul MotoGP, este asimptomatică, potrivit news.ro.

Publicitate

Citește și: Bill Gates, predicții sumbre: Pandemia de COVID-19 ar putea dura până în 2022

“În urma rezultatului pozitiv primit sâmbătă, persoana a fost imediat informată şi izolată în hotelul său. Un nou test a fost efectuat pentru a confirma rezultatul. Acest al doilea test a fost de asemenea pozitiv şi, prin urmare, membrul personalului şi toate contactele sale apropiate vor rămâne izolate. Ca o măsură de precauţie, organizatorii au luat decizia de a testa toate persoanele în contact secundar cu individul şi toate rezultatele au fost negative”, a arătat Dorna Sports, într-un comunicat.

Sâmbătă, în calificări, francezul Johann Zarco (Reale Avintia Ducati) a ocupat prima poziţie, în faţa compatriotului său Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), clasat al doilea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ion Valentin Voicu, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, solicită renumărarea voturilor

Avatar

Publicat

in

De

Ion Valentin Voicu, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, solicită renumărarea voturilor, considerînd că a avut loc o fraudă masivă la vot.

“Solicit renumărarea voturilor în Sectorul 5!

Publicitate

Voturile din acest sector s-au fraudat masiv, așa cum se arată și în sesizările făcute de reprezentanții noștri în secțiile de votare, care nu au fost luate în seamă de președinții secțiilor de vot din sector.

primar de sector – 5 voturi

Consiliul Local Sector 5 – 0 voturi

Primar general – 8 voturi

Consiliul general – 13 voturi

Din păcate, alegerile locale din Sectorul 5 au fost fraudate!

VOTURILE #ALDE au fost transferate din pix la #ADER”, a spus candidatul ALDE.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Traian Băsescu anunţă negocieri PMP-PNL: ‘Dacă vom consfinţi într-un document politic, foarte bine, dacă nu, bună ziua şi ne vedem fiecare de drumul lui’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, ar urma să aibă o întâlnire cu liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre posibilele alianţe, având în vedere atât rezultatele de la recentele alegeri locale, cât şi viitoarele alegeri parlamentare.

“Pentru noi obiectivul major nu este negocierea. În mod categoric îi vom întreba pe liberali – din câte ştiu, Eugen Tomac a şi fixat o întâlnire pentru mâine – cum văd ei o eventuală politică de alianţe. Dacă va fi o variantă acceptabilă, bine, dacă nu, PMP îşi va valorifica procentele pe care le-a obţinut, în orice condiţii. I-am rugat (pe liderii PMP – n.r.) să ţină cont de faptul că prima opţiune sunt liberalii şi să aştepte până când va fi o discuţie între Tomac şi Ludovic Orban. Care va fi rezultatul discuţiei vom vedea”, a declarat marţi seara, într-o intervenţie la TVR 1, europarlamentarul Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Publicitate

El a subliniat că, în momentul de faţă, la PMP mesajul de la centru este – prima opţiune sunt liberalii.

“Dacă vom consfinţi într-un document politic, foarte bine, dacă nu, bună ziua şi ne vedem fiecare de drumul lui”, a precizat Băsescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend