Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Primele imagini cu BEBELUŞUL REGAL, la aproximativ 6 ore de la naştere. Kate Middleton şi prinţul William l-au prezentat lumii, la ieşirea din spital

Avatar

Publicat

in

Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băieţeul lor abia născut, la ieşirea din Spitalul St Mary’s din Londra, unde a fost internată în această dimineaţă. 

Ducesa de Cambridge a născut, luni, cel de-al treilea copil. Băieţelul, al şaselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT).

Copilul a avut la naştere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunţat că “Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prinţul consort Philip, n.r.), prinţul de Wales (prinţul moştenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste”.

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie 2017, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN 19.10.2020 JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19

Avatar

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 0;

-persoane ieșite din carantină instituționalizată: 1493;

-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 991, dintre care 520 în carantină la domiciliu și 471 în izolare;

-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 12547 (ieri 12506);

-persoane internate în spital: 358 (ieri 312);

-persoane internate la ATI: 31 (ieri 32);

-persoane vindecate: 5375 (ieri 5359);-persoane diagnosticate pozitiv: 6095 (ieri 6049);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 46 (ieri 43);

-număr teste efectuate în spitalele publice: 46815 (dintre care 210 în ultimele 24 de ore și 575 în weekend);

-persoane decedate de la începutul pandemiei: 249 (ieri 244).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Informarea de la ora 13:00. Sub 2.500 de cazuri, în ultimele 24 de ore! România, aproape 183.000 de cazuri de coronavirus

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend