Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primele declarații făcute de Cornel Ionică după ce s-a votat achiziționarea brandului FC Argeș

Avatar

Publicat

in

Cornel Ionică a oferit primele declarații după ce consilierii locali au decis să ofere 660.000 de lei pentru achiziționarea brandului. Acesta a subliniat că este o zi istorică pentru FC Argeș și a mai ținut să adauge că nu mai credea că această zi o să mai apară vreodată. ”A fost o perioadă foarte grea și foarte complicată. Pe oriunde mergeam în oraș, lumea mă întreba ce se întâmplă cu FC Argeș. Tocmai de aceea am decis să nu mai stăm să facem o altă propunere, să mai analizăm, să mai stăm la discuții. Am oferit exact suma cerută de principalul creditor și ne dorim ca totul să meargă perfect. Este un bun al piteștenilor și acesta se întoarce către ei. Trebuie să recunosc că nu mai credeam nici eu că vom putea achiziționa brandul. Cred că este o zi istorică pentru tot ceea ce înseamnă FC Argeș”, a declarat Cornel Ionică.

Edilul așteaptă sprijin din mediul privat

Publicitate

Cum actuala echipă, SCM Pitești, se va transforma în FC Argeș, edilul a punctat că așteaptă și investitori din mediul privat pentru că eforturile făcute de Primărie nu sunt suficiente pentru ca formația să facă performanță de înaltă calitate. ”Sunt vremuri grele. Noi am făcut și facem eforturi importante, dar nu sunt întotdeauna suficiente. Vedeți și dumneavoastră că sunt cluburi în țară unde sunt oameni din mediul privat și care ajută respectivele formații. Așteptăm ca după ce SCM Pitești se va transforma în FC Argeș și echipa simbol a județului va prinde din nou viață, să se facă simțită prezența și a unor investitori din mediul privat”, a declarat Cornel Ionică.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend