Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primele beneficii ale SEO pentru o afacere

Avatar

Publicat

in

Avantajele optimizare SEO pentru afacerea dvs.

1. SEO duce la o experiență mai bună a utilizatorului

Există multe modalități prin care vă puteți îmbunătăți site-ul și maximiza experiența utilizatorului. Aceasta include furnizarea publicului dvs. de informații relevante, fotografii sau videoclipuri conexe pentru a susține textul, pagini web ușor de navigat sau o configurație de site-uri web adaptată dispozitivelor mobile. Toate acestea duc la o experiență mai bună pentru utilizator. Acest lucru are ca rezultat mai multe click-uri, mai mulți clienți potențiali, o mai bună reamintire a mărcii și rate de conversie mai mari. Acesta este ceea ce caută site-urile motoarelor de căutare, îmbunătățind astfel clasamentul dvs. de căutare.

2. SEO este o sursă principală de oportunități

Strategiile de intrare sunt cea mai eficientă și mai reușită sursă de clienți potențiali în rândul organizațiilor Business to Business (B2B), Business to Customer (B2C) și organizațiile non-profit. Inbound include optimizarea motoarelor de căutare, social media, marketing de conținut, recomandări și altele. Dacă nu obțineți clienți potențiali din tactica dvs. SEO, atunci trebuie să vă revizuiți activitățile. S-ar putea ca un alt jucător de pe piață să obțină partea ta din plăcintă.

3. SEO aduce rate de închidere mai mari

Statisticile au arătat că se obține o rată de închidere medie de 14,6% din potențialii SEO, comparativ cu 1,7% din potențialii de închidere din potențialii externi. Contactarea clienților duce adesea la rate mai mici de conversie. În timp ce SEO conduce, atunci când un client efectuează cercetarea efectivă a produsului sau serviciului dvs., are ca rezultat o conversie mai mare. Acești indivizi care își fac cercetările online au deja în minte o cerință și un scop specific.

4. Rezultatele SEO la o rată de conversie mai mare

Clasarea bună a site-ului dvs. pe orice site-uri web cu motor de căutare vă poate garanta rate de conversie ridicate. Piața dvs. țintă va deveni mai conștientă de dvs. atâta timp cât vă mențineți poziția de top. Pe măsură ce clienții se familiarizează cu marca dvs. și pe măsură ce cunoștințele lor despre produse / servicii cresc, există o mare posibilitate pentru clienți de a încheia afaceri cu dvs.

5. SEO promovează o mai bună gestionare a costurilor

Search Engine Journal a raportat ca duce de intrare poate reduce de fapt, costul de generare de plumb cu 61% față de clienți potențiali de ieșire. SEO reduce costurile publicitare. Când aveți deja un clasament de top, nu este nevoie să plătiți pe clic sau să faceți publicitate paginii dvs. Veți continua să rămâneți peste restul rezultatelor căutării, atâta timp cât utilizatorii de internet dau clic pe linkurile dvs. de căutare.

Folosirea unui instrument potrivit de urmărire a gradului, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul și traficul organic care vă îndreaptă spre site-ul web. Acesta este ceea ce caută site-urile motoarelor de căutare, îmbunătățind astfel clasamentul dvs. de căutare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nicușor Dan: ‘Vă promit că în Bucureşti nu vor mai dispărea baze sportive’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan,  a precizat  vineri seara la evenimentul de recepţie a proiectului de investiţii „Complexul Sportiv Steaua” că are o oarecare nostalgie după fostul stadion Ghencea, însă acum există un adevărat compleex sportiv unde vor avea loc antrenamente pentru diferite discipline sportive, iar acum complexul poate oferi şi cazare.

„Nu pot să nu vă spun că am o nostalgie după fostul stadion Ghencea. Am fost aici în ’87, eram elev în lotul de matematică şi am fost la România-Spania 3-1, însă asta e direcţia în care mergea lumea şi nu este doar un stadion, este un complex sportiv în care o să aibă loc de antrenament şi chiar de cazare mai multe discipline sportive şi asta este direcţia în care va merge Bucureştiul şi România.

Am fost aseară la lansarea de către Guvernul României a Planului Naţional de Relansare, 80 de miliarde de euro, deci Bucureştiul şi România au nevoie de dezvoltare, au un context extrem de favorabil, au mulţi bani. Trebuie doar să fim constructivi, trebuie să colaborăm, să schimbăm condiţiile de viaţă ale românilor. Sportul, aşa cum a spus Gică Popescu, este una dintre aceste zone pe care trebuie să le dezvoltăm.

Eu ca primar pot să vă promit că nu vom mai pierde baze sportive, pentru că în ultimii ani s-au construit câteva, dar s-au pierdut mai multe. Pot să vă promit că în Bucureşti nu vor mai dispărea baze sportive” a declarat Dan.

„Complexul Sportiv Steaua” este cel mai mare din cele trei stadioane realizate prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) în Bucureşti cu o capacitate totală de 31.254 de locuri pentru spectatori şi o suprafaţă desfăşurată de 82.000 de metri pătraţi.

A fost construit în mai puţin de doi ani (22 de luni), iar acum a fost demarat procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, proces care se va încheia după parcurgerea tuturor etapelor legale.

Valoarea construcţiei este de aproximativ 78 de milioane de euro.

Complexul Sportiv Steaua are aproximativ 800 de încăperi,  între care 9 săli de antrenament, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de camere), spaţii pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti o zona de presă şi sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1, care respectă standardele  UEFA şi FIFA, o zonă de promenadă destinată publicului.

Stadionul va fi prevăzut şi cu alte spaţii precum magazine, restaurante sau cafenele pentru public. Acest complex sportiv va putea fi omologat de beneficiar ca fiind o arenă de categoria UEFA 4.

Suprafaţa de teren are dimensiunile standard (lungime de 105 metri şi o lăţime de 68 metri) şi este prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire pentru sezonul de iarnă, informează news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP: ‘Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, a declarat vineri seara că se oferă voluntar pentru a fi vaccinat în primă linie, împotriva COVID-19.

„Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Şi apoi să vin periodic la televiziune, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a afirmat CTP, în direct la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a spus că este „foarte greu să lupţi cu antivaccinişti”, pentru că ei nu au în demersurile lor „nici cea mai mică urmă de logică”.

„Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că accest vaccin te îmbolnăveşte». Au citit ei că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge. Zic că ne schimbă ADN-ul. Da ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a mai afirmat CTP, informează gândul.ro

Citește și:

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend