Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul PSD Panţurescu își bate iar joc de însemnele de stat și sfidează Constituția – ATÂT ÎL DUCE MINTEA?

Publicat

in

Primarul PIC de la Curtea de Argeș demonstrează că nu cunoaște multe, nu numai limba română. Sau poate mai cunoaște ceva dar, in stilul clasic al PSD, nu ezită să ignore sau să batjocorească legi și însemne ale statului. Mai nou, primarul PIC sfidează legea fundamentală a țării chiar în prag de sărbătorire a drapelului României. Și o face iar după ce, in 2016, a făcut același lucru pe frontispiciul Primăriei. Și atunci am scris și, forțat de ziar pentru a intra in legalitate, Panțurescu a pus drapelul României așa cum trebuie dar imediat a actionat ziarul in judecată pe motiv că l-am jignit scriind și arătându-i că a greșit. Acum, a tocat banii argeșenilor pentru a face ceva pe Constituția țării și a amplasat în câteva intersecții drapelul Romaniei într-o formă nepermisă , în total dispreț față de acest simbol național dar și față de lege. Cetățenii și turiștii se crucesc cand văd că tocmai în orașul așa zis regla un însemn al statului este batjocorit tocmai de primărie. Mulți dintre aceștia aduc în discuție un articol din vechiul cod penal: Art. 236. – Orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele de stat se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

De asemenea este flagrant încălcată și Constituția României:

Art. 12 – Simboluri naţionale

(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.

Așa că dați jos acele drapele care, așa cum le-a pus Primăria, numai ale României nu sunt. Nu de alta, dar pe 26 iunie este Ziua Drapelului Național al României.

Iată ce spunea viceprimarul istoric alCurții de Argeș: ” Clar, nu este normal cum au gandit sa puna si drapelul tarii La modul cum arata ai crede ca este drapelul altei tari si nu al Romaniei. Al nostru este format din trei culori dar dspuse pe fasii verticale, pornind cu albastrul de la lance si nu cum este acolo cu toate cele trei culori pornind de la lance, adica un tricolor pe orizontala”, declara în aprecedentul articol viceprimarul Ștefan Dumitrache.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Eveniment

Agenti CIA in Ucraina, afirma ziarul american The New York Times

Publicat

in

Prestigiosul ziar american vine cu o dezvaluire bomba: in Ucraina actioneaza multi agenti CIA si comando-uri din tari aliate cu americanii, inclusiv din Franta, Lituania, Marea Britanie si Canada. Se pare ca oamenii occidentalilor care se afla in teren se ocupa de coordonarea livrarilor de armament si de strangerea de informatii. Actiunea acestora e ultra secreta si se concentreaza in capitala Ucrainei, Kiev. Operatiunile ar fi coordonate si centralizate de la baze militare din Germania. Este pentru prima oara cand presa americana apropiata actualei administratii de la Casa Alba scrie despre agentii CIA din Ucraina. Toata povestea aici https://ghimpele.ro/ucraina-e-intesata-de-agenti-cia/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Revine testul PCR, de data aceasta pentru variola maimutei

Publicat

in

OMS cere testare extinsa pentru variola maimutei. Directorul-general al forului ONU, Tedros Adhanom Ghebreyesus, afirma ca e ingrijorat de faptul ca virusul pare sa tinteasca grupurile vulnerabile: copii, gravide si persoane imunocompromise. O firma din Coreea de Sud a pus la punct un test PCR care depisteaza virusul variolei maimutei in 90 de minute. Testele folosite acum pe scara larga nu sunt pe baza tehnologiei PCR si dureaza mult mai mult. Biroul european al OMS atrage atentia ca Europa e epicentrul acestei epidemii ciudate, care era limitata pana acum la zone izolate din Africa centrala si de vest. Mai multe detalii despre testul PCR pentru variola maimutei cititi aici https://www.ucoz.ro/test-pcr-pentru-variola-maimutei/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend