Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul PIC Panţurescu la un pas să fie bătut măr de deputatul Radulescu

Publicat

in

A fost tărăboi mare, astazi, la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş! În stilu-i caracteristic, in care enerveaza de trei ani un intreg oraş,  primarul PIC Panturescu a reusit să îl enerveze atât de tare pe deputatul Cãtãlin Rãdulescu încat acesta a fost la un pas să îl bată. Totul a pornit de la discuţia privind desemnarea unor profesionişti din organizaţie pentru a conduce departamente administrative, aşa cum ar fi ordonat Liviu Dragnea.  Primul care a reacţionat la propunere a fost Cătălin Rãdulescu. Acesta a reamintit cã povestea asta cu departamentele este cam frectie la picior de lemn, de vreme ce PSD Argeş nu a reuşit sã-l susţinã pe Lucreţiu Tudor la conducerea Finanţe Argeş. Cătălin Radulescu a punctat că degeaba se zbate organizaţia dacã Drãghici şi Panţurescu au tras sforile pentru ca Dumitru Braia sã ajungã director. Când şi-a auzit numele, Panţurescu s+a simtit cu musca pe caciulă şi a  început sã facã scandal, s-a ridicat de pe scaun… mai ales că era în joc onoarea urmăritului penal Mircea Draghici.  Furesc,  Rãdulescu areacţionat rapid şi a fost la un pas sã-l trosneasca peste gură cu un scaun pe primarul PIC de la Curtea de Argeş. Scăparea lui PIC a venit de la colegii de partid care au sărit să oprească „trosnirea” lui Panturescu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Senator PSD, după redeschiderea teraselor: Constrângerile impuse celor care doresc să meargă la terasă fac ca relaxarea să se transforme într-o eliberare condiționată

Publicat

in

De

Senatorul PSD, Radu Oprea reacționează după ce ieri, 1 iunie,  au fost redeschise terasele în România

,,S-au redeschis terasele!

Ar trebui să fie o veste bună, dar constrângerile impuse celor care doresc să meargă la terasă fac ca relaxarea să se transforme într-o eliberare condiționată. Totul se trece in registre, ore clare când vii și pleci, cu cine te întâlnești ….atunci când se va consemna și ce vorbești guvernanții vor avea controlul total. Evident că cei care au scris normele nu înțeleg afacerile HoReCa. În loc să îi ajute prin reluarea activității, mai rău îi încurcă punându-le piedici birocratice inutile care fac afacerile nerentabile și pun în pericol locurile de muncă.

Invitația mea este să îi ajutăm noi pe cei care lucrează în această industrie greu încercată și să ieșim cu încredere la terase. Haideți să mergem vara asta în concediu în România! Așa vom susține locurile de muncă de aici.

P.S. Îmi este foarte greu să cred că vor fi respectate regulile la terase după exemplul dat de Ludovic Orban. Atunci când Premierul disprețuiește legea cum poți cere ca cetățenii să o respecte?”, a scris Radu Oprea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Investiția așteptată de 20 de ani! Gabriela Firea vine cu vești bune

Publicat

in

De

Lucrările de excavație sunt într-un stadiu avansat, fiind realizate în proporție de 95%.

În prezent, se lucrează și la execuția zidului de sprijin de la tramvai, precum și la infrastructura nouă de drum.

În același timp, pentru a continua lucrările pe zona tramvaiului, se lucrează la devierea traficului pe zona cu carosabilul nou.

În ceea ce privește utilitățile, au fost finalizate rețeaua de canalizare, instalațiile de apă potabilă și gaz, iar rețeaua de apă se va finaliza la începutul lunii iunie.

Instalațiile electrice de joasă tensiune vor fi demarate în scurt timp întrucât proiectarea acestora a fost finalizată.

Straturile carosabile au fost realizate în proporție de 35% iar ritmul actual de execuție va permite devierea circulației de pe partea dreaptă pe partea stângă la începutul lunii iulie, pentru a permite execuția infrastructurii pentru tramvai și a părții carosabile de pe partea dreaptă.

Menționăm că activitatea pe șantiere se desfasoară în parametri optimi și că au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19″, a anunţat Gabriela Firea, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend