Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Panțurescu, tupeu de PSD-ist ! A refuzat să cumpere tablete copiilor nevoiași, ca să dea zeci de mii de euro pentru a fi lăudat în presă !

Publicat

in

Regal de tupeu și bătaie de joc ca-n Tutana in orașul regal Curtea de Argeș ! Primarul PSD, Panțurescu, mâna dreapta a penalului Mircea Drăghici si finul polițistului penal Viorel Derviș, refuza, in urma cu săptamană, sa faca ceea ce alte primarii din județ au facut deja fara ezitari: sa aloce bani pentru a cumpara tablete copiilor nevoiasi pentru ca acestia sa poată continua cursurile si a incheia cu bine anul școlar. Așa se face că, in vremuri de criza și de stare de urgență, primarul PSD Panțurescu, orăcăia ca ar da, dar nu are bani la bugetul orașului pentru viitorul copiilor. De fapt, s-a dovedit ca primarul Panțurescu mințea cu nerușinare. Bani erau, dar nu pentru copii, ci pentru propagandă elecorală a primarului PSD iar Panșurescu a mințit consilierii pentru a nu ramane fară banii care trebuiau dați pupincuristilor pentru a-l lăuda în presă. Așa se face că, imediat după ce a refuzat sa cumpere din bugetul orasului tablete pentru copii, a cheltuit banii de tablete pentru promovarea sa electorală. Mai exact, primăria si Panturescu, au alocat, in baza a catorva contracte incheiate imediat după refuzul de a cumpăra tabelete copiilor nevoiași, nu mai puțin de 10 mii de euro de euro, pentru publicitate si promovare primărie… Este vorba, conform contractelor de „servicii promovare primarie si realizari….”. Adică, pe scurt, primarul a luat de la gura copiiilor pentru a cheltui cu promovarea imaginii sale si a partidului, căci, doar, se apropie alegerile iar copii care nu au tablete sa învețe, refuzați de primar, nu au drept de vot….

Mai grav este ca, după miliardul de lei, dat Antenei 3, primarul Panturescu a incheiat acum, pe banii pentru tabletele copiilor, un contract care miroase a ilegal, chiar penal. Astfel, Panțurescu a semnat un contract cu o firma care nu are ca obiect de activitate obiectul contractului si care, atenție, nu are niciun angajat !!! Cum isi duce la indeplinire contractul de mii de euro acea firma, daca are 0 angajați si se ocupa, conform ONRC, doar de reparații echipamente? Ziarul nostru solicitat organelor abilitate sa verifice acel contract dar si relatiile acestor firme cu primaria Curtea de Arges pentru ca acolo apar multe neclarități.

Noi înțelegem ca Primarul Panțurescu a fost școlit politic de penalul deputat Mircea Draghici si este nașul penalului polițist Viorel Derviș, cel care este anchetat pentru ca ar fi incercat sa se culce cu o tanara in loc sa o amendeze, dar de aici si pana a confunda Tutana cu orasul Curtea de Argeș și a-ți bate joc de copiii care aveau nevoie de acele tablete, e cale lungă… Sa iei banii de la gura copiilor ca sa ăși faci tu propagandă pe baniiargesenilor, miroase urât. Pute ! Prin cheltuirea a 10.000 euro pentru propaganda de partid in perspectiva alegerilor, Panurescu și PSD au lăsat 100 de copii fără necesarele tablete, fără șansa de învăța și a termina cu bine anul școlar.

De precizat ca niciun consilier nu a luat atitudine… Nici macar acei care, cu ceva timp in urma, primeau moca tabelete din partea primăriei pe care , ulterior, au uitat sa le predea primariei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Pacanele cu wild – Care este diferența dintre Wild și Scatter? 

Publicat

in

De

Sloturile online sigur se schimbă de-a lungul anilor, dar două simboluri care tind să se lipească sunt cărțile Wild și simbolurile Scatter. Unele vor avea ambele simboluri de joc, altele pot avea doar unul, altele pot chiar să nu aibă nici unul dintre ele! Dar majoritatea vor avea cel puțin unul. Când se reduce până la crunch, ambele pot fi la fel de valoroase pentru tine cu jocuri ca la aparate pacanele gratis pe bani reali, dar să aruncăm o privire la modul în care acestea diferă.

Pacanele cu wild – Ce este un simbol Scatter?

Dacă sunteți deja un expert în lumea sloturilor online, veți ști cum funcționează acestea; dar dacă nu, probabil, vă întrebați – ce înseamnă chiar Scatter? Definiția de împrăștiere poate varia de la slot la slot, dar un lucru care rămâne de obicei același este cât de valoros este pentru dvs.

Funcția principală a unei scatter este de a declanșa fie o caracteristică Free Spin sau un Bonus Game. De obicei, o scatter este activă, ceea ce înseamnă că va trebui să le aterizați pe o linie de plată simultan pentru a fi declanșată funcția. Unele pacanele cu wild vor necesita 3 sau mai multe simboluri, în timp ce altele pot necesita doar două.

Acum, un alt avantaj al simbolului scatter este valoarea reală a monedei din tabelul de plată. Jocurile cu sloturi Scatter vă pot oferi o plată pentru cel puțin două scatter-uri, cu un maxim pentru 5 scatter-uri. Cu toate acestea, nu toate sloturile vor avea împrăștierea ca simbol plătitor, de aceea este important să verificați întotdeauna tabelul de plată pentru a evita dezamăgirea.

Ce este un simbol WILD?

Probabil că unul dintre cele mai comune simboluri ale jocului pe care le veți vedea este un Wild Card, dar ce înseamnă WILD? O icoană sălbatică este un alt simbol extrem de valoros, iar funcția sa principală este de a acționa ca orice alt simbol pentru a crea o combinație câștigătoare. Cu toate acestea, sălbaticii nu se vor substitui niciodată ca simbol de împrăștiere. Salbaticii își pot forma, de asemenea, propriile combinații pentru a vă câștiga cu câștiguri mai mari.

Sloturile sălbatice nu sunt cu siguranță greu de găsit, iar simbolul sălbatic poate varia, de asemenea, de la slot la slot, deoarece jocurile de generație mai nouă vor avea diferite tipuri de simboluri sălbatice, toate având o caracteristică separată. Iată câteva dintre cele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când jucați diferite jocuri de cazino cu simboluri sălbatice:

Shifting Wilds – Un Shifting Wild va apărea de obicei pe ultima tambur și va muta un spațiu în orice direcție pe următoarea rotire. Uneori, acest lucru se poate întâmpla până când sălbaticul cade de pe tamburi pe cealaltă parte.

Wandering Wilds – Simbolul este foarte similar cu un Shifting Wild, deși acesta are un pic mai multă libertate. Poate să apară de obicei pe orice tambur și să treacă la altul în timpul rotirii următoare.

Sticky Wilds – Aceste simboluri pot fi foarte utile, deoarece înseamnă de obicei că ai mai multe șanse de câștig. Dacă obțineți un Sticky Wild, în majoritatea cazurilor, acesta se va lipi de mulinete și vă va da un alt spin. Dacă apar mai multe Wilds Sticky, acestea se lipesc și pe role și dau mai multe rotiri. În cele din urmă, poate produce o mulțime de rotiri cu un ecran plin de Sticky Wilds, care va duce la o grăsime mare de bani.

Trailing Wilds – Deoarece aceste simboluri pot fi adesea găsite ca parte a unei funcții bonus, Trailing Wilds va face exact așa cum se spune în staniu! Acesta va lăsa o urmă de Wilds pe fiecare rotire, adăugând mai mulți bani la câștigurile tale.

Extinderea sălbaticilor – Destul de probabil cel mai valoros dintre toate este un Wild Expanding! Unele wilds vor începe ca un simbol obișnuit, dar atunci când se oprește pe un tambur se va extinde pentru a umple întreaga mulinetă. Unele jocuri vor permite acest lucru să se întâmple pe fiecare tambur activ. Așadar, dacă aterizați un simbol Wild Expanding Wild pe mulinele 1, 2 și 3 – vă este aproape garantat un câștig mare.

Pacanele cu wild – Cum să găsești jocuri cu simboluri Scatter

Așa cum am spus mai devreme, nu este greu să găsești un joc care să conțină simboluri Scatter. De fapt, unele dintre cele mai cunoscute jocuri din industrie le au, luând ca exemplu un exemplu de jocuri de jocuri de jocuri de jocuri de jocuri de jocuri. Lovirea a 5 simboluri Scatter sau a 5 Simboluri sălbatice este una dintre cele mai grele realizări pe care le puteți debloca în joc, dar nu uitați că nimic nu este imposibil și răbdarea poate plăti cu siguranță atunci când vine vorba de acest joc.

Alte jocuri includ Slotul Divin Dreams de la Quickspin, NetEnt’s Turn Your Fortune Slot și Dead or Alive Slot, cunoscut pentru că oferă o șansă de a atinge 5 împrăștieri și plăți imense!

În concluzie

Cu toate cele spuse, există o diferență clară între aceste două simboluri. Fiecare este extrem de benefic pentru tine, dar a avea unul fără celălalt este în regulă! Ceea ce este important este să cunoști regulile jocului pe care le joci. Și cum te asiguri că faci asta? Verificând tabelul de plată.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

OMS avertizează: Nu s-a terminat până când virusul nu va dispărea

Publicat

in

De

Unele ţări au înregistrat creşteri ale numărului de cazuri de COVID-19 după ridicarea restricţiilor, iar populaţiile trebuie să se protejeze de coronavirus în timp ce autorităţile continuă testarea, a declarat vineri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), relatează Reuters.

Epicentrul pandemiei se găseşte în prezent în ţări din America Centrală, de Sud şi de Nord, în special în Statele Unite, a declarat purtătorul de cuvânt al OMS, Margaret Harris.

„O creştere (a cazurilor), da, am văzut în ţări din toată lumea – nu vorbesc în special despre Europa – atunci când sunt ridicate restricţiile, atunci când măsurile privind distanţarea socială sunt ridicate, oamenii interpretează uneori asta ca ‘OK’, s-a terminat”, a declarat Harris în cadrul unei conferinţe de presă la Geneva.

„Nu s-a terminat. Nu s-a terminat până când virusul nu va dispărea”, a mai spus Margaret Harris, scrie agerpres.ro.

Referindu-se la demonstraţiile din SUA după uciderea lui George Floyd în urmă cu 10 zile, ea a spus că protestatarii trebuie să ia măsuri de protecţie.

„Cu siguranţă am văzut multă pasiune în această săptămână, am văzut oameni care au simţit nevoia să iasă afară şi să-şi exprime sentimentele”, a mai spus ea. ”Îi rugăm să-şi amintească să se protejeze în continuare şi să-i protejeze şi pe ceilalţi”, a adăugat ea.

Pentru a evita infectarea, OMS le-a recomandat oamenilor să menţină o distanţă de cel puţin 1 metru, să se spele frecvent pe mâini şi să evite să îşi atingă gura, nasul şi ochii, a mai spus Harris.

Vezi și

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

Sebastian Ghiță dă lovitura! Sistemul judiciar din România, pus la pământ. Dosarul se va rejudeca de la zero

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend