Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Panțurescu, tupeu de PSD-ist ! A refuzat să cumpere tablete copiilor nevoiași, ca să dea zeci de mii de euro pentru a fi lăudat în presă !

Avatar

Publicat

in

Regal de tupeu și bătaie de joc ca-n Tutana in orașul regal Curtea de Argeș ! Primarul PSD, Panțurescu, mâna dreapta a penalului Mircea Drăghici si finul polițistului penal Viorel Derviș, refuza, in urma cu săptamană, sa faca ceea ce alte primarii din județ au facut deja fara ezitari: sa aloce bani pentru a cumpara tablete copiilor nevoiasi pentru ca acestia sa poată continua cursurile si a incheia cu bine anul școlar. Așa se face că, in vremuri de criza și de stare de urgență, primarul PSD Panțurescu, orăcăia ca ar da, dar nu are bani la bugetul orașului pentru viitorul copiilor. De fapt, s-a dovedit ca primarul Panțurescu mințea cu nerușinare. Bani erau, dar nu pentru copii, ci pentru propagandă elecorală a primarului PSD iar Panșurescu a mințit consilierii pentru a nu ramane fară banii care trebuiau dați pupincuristilor pentru a-l lăuda în presă. Așa se face că, imediat după ce a refuzat sa cumpere din bugetul orasului tablete pentru copii, a cheltuit banii de tablete pentru promovarea sa electorală. Mai exact, primăria si Panturescu, au alocat, in baza a catorva contracte incheiate imediat după refuzul de a cumpăra tabelete copiilor nevoiași, nu mai puțin de 10 mii de euro de euro, pentru publicitate si promovare primărie… Este vorba, conform contractelor de “servicii promovare primarie si realizari….”. Adică, pe scurt, primarul a luat de la gura copiiilor pentru a cheltui cu promovarea imaginii sale si a partidului, căci, doar, se apropie alegerile iar copii care nu au tablete sa învețe, refuzați de primar, nu au drept de vot….

Mai grav este ca, după miliardul de lei, dat Antenei 3, primarul Panturescu a incheiat acum, pe banii pentru tabletele copiilor, un contract care miroase a ilegal, chiar penal. Astfel, Panțurescu a semnat un contract cu o firma care nu are ca obiect de activitate obiectul contractului si care, atenție, nu are niciun angajat !!! Cum isi duce la indeplinire contractul de mii de euro acea firma, daca are 0 angajați si se ocupa, conform ONRC, doar de reparații echipamente? Ziarul nostru solicitat organelor abilitate sa verifice acel contract dar si relatiile acestor firme cu primaria Curtea de Arges pentru ca acolo apar multe neclarități.

Noi înțelegem ca Primarul Panțurescu a fost școlit politic de penalul deputat Mircea Draghici si este nașul penalului polițist Viorel Derviș, cel care este anchetat pentru ca ar fi incercat sa se culce cu o tanara in loc sa o amendeze, dar de aici si pana a confunda Tutana cu orasul Curtea de Argeș și a-ți bate joc de copiii care aveau nevoie de acele tablete, e cale lungă… Sa iei banii de la gura copiilor ca sa ăși faci tu propagandă pe baniiargesenilor, miroase urât. Pute ! Prin cheltuirea a 10.000 euro pentru propaganda de partid in perspectiva alegerilor, Panurescu și PSD au lăsat 100 de copii fără necesarele tablete, fără șansa de învăța și a termina cu bine anul școlar.

De precizat ca niciun consilier nu a luat atitudine… Nici macar acei care, cu ceva timp in urma, primeau moca tabelete din partea primăriei pe care , ulterior, au uitat sa le predea primariei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

HAI LA STAT! PIMĂRIILE Nucșoara și Bogați ANGAJEAZĂ personal – VEZI DETALII

Avatar

Publicat

in

De

Primaria comunei Bogaţi organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba de un post Consilier achiziţii publice la compartimentul ADMINISTRATIE SI STARE CIVILA din Primăria comunei Bogați. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00. Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei comunei Bogaţi, comuna Bogaţi, sat Bogaţi, nr. 133, judeţul Argeş. Informatii despre concurs la: Olaru Alina Mariana, inspector superior tel/fax 0248655003 e-mail: primaria_bogati@yahoo.com.

Condiţii de participare

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta
– vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice- nu este cazul

Și la Nucșoara e nevoie de personal

Și primăria comunei Nucşoara organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Aici se angajeaza un inspector la compartimentul FINANCIAR – CONTABIL, TAXE SI IMPOZITE din cadrul primăriei Nucșoara. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primariei comunei Nucsoara, judetul Arges.

Informatii despre concurs la: Tefeleu Ionela Manuela- inspector principal tel 0248/582013 fax 0248/582090 e mail primaria_nucsoara@yahoo.com

Condiţii de participare

– studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic
– vechime in specialitatea studiilor – minimum 5 ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila arată beneficiile purtării măștilor de protecție: ‘Probabil din această cauză a scăzut și interesul pentru vaccinarea antigripală’

Avatar

Publicat

in

De

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății, a declarat  că măsurile restrictive adoptate pentru a limita răspândirea coronavirusului au avut efect și asupra virusului gripal.

„Orice infecție virală, respiratorie care se transmite aerian e ajutată, dacă vreți, de sezonul rece și nu poate să facă excepție acest coronavirus față de virusul gripal, de exemplu, care se transmite în mod similar.

Sunt foarte puține cazuri (de gripă sezonieră). Utilizarea măștii a făcut ca și în emisfera nordică să fie aceeași situație care fusese în vară în emisfera sudică: o circulație redusă a virusului gripal. Probabil din această cauză a scăut și interesul pentru vaccinarea antigripală. În toamnă toată lumea căuta vaccin gripal, acum văd că Ministerul Sănătății a rămas cu un milion de doze nefolosite și a trecut la… mă rog… o nouă etapă de vaccianre la populația generală, în măsura în care populația dorește să o facă”, a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat dacă e un risc să contractezi, în același timp, și virusul gripal și coronavirusul, Rafila a răspuns: „Evident că e un risc, dar nu sunt foarte multe situații de acest gen descrise în literatură. Există…. Ar trebui să fie o coincidență prea mare, mai ales în condițiile în care infecția gripală are niveluri extrem de joase în România și, în general, în Europa. E o probabilitate mică, dar orice lucru e posibil. O infecție simultană cu virus gripal și cu noul coronavirus evident că pune la grea încercare orice persoană chiar dacă e cu sistem imun de bună calitate”, conform B1.ro.

Citește și:

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

Vești importante pentru acești români! Ce criterii trebuie să îndeplinească pentru a ieși la pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend