Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Panțurescu, tupeu de PSD-ist ! A refuzat să cumpere tablete copiilor nevoiași, ca să dea zeci de mii de euro pentru a fi lăudat în presă !

Avatar

Publicat

in

Regal de tupeu și bătaie de joc ca-n Tutana in orașul regal Curtea de Argeș ! Primarul PSD, Panțurescu, mâna dreapta a penalului Mircea Drăghici si finul polițistului penal Viorel Derviș, refuza, in urma cu săptamană, sa faca ceea ce alte primarii din județ au facut deja fara ezitari: sa aloce bani pentru a cumpara tablete copiilor nevoiasi pentru ca acestia sa poată continua cursurile si a incheia cu bine anul școlar. Așa se face că, in vremuri de criza și de stare de urgență, primarul PSD Panțurescu, orăcăia ca ar da, dar nu are bani la bugetul orașului pentru viitorul copiilor. De fapt, s-a dovedit ca primarul Panțurescu mințea cu nerușinare. Bani erau, dar nu pentru copii, ci pentru propagandă elecorală a primarului PSD iar Panșurescu a mințit consilierii pentru a nu ramane fară banii care trebuiau dați pupincuristilor pentru a-l lăuda în presă. Așa se face că, imediat după ce a refuzat sa cumpere din bugetul orasului tablete pentru copii, a cheltuit banii de tablete pentru promovarea sa electorală. Mai exact, primăria si Panturescu, au alocat, in baza a catorva contracte incheiate imediat după refuzul de a cumpăra tabelete copiilor nevoiași, nu mai puțin de 10 mii de euro de euro, pentru publicitate si promovare primărie… Este vorba, conform contractelor de “servicii promovare primarie si realizari….”. Adică, pe scurt, primarul a luat de la gura copiiilor pentru a cheltui cu promovarea imaginii sale si a partidului, căci, doar, se apropie alegerile iar copii care nu au tablete sa învețe, refuzați de primar, nu au drept de vot….

Mai grav este ca, după miliardul de lei, dat Antenei 3, primarul Panturescu a incheiat acum, pe banii pentru tabletele copiilor, un contract care miroase a ilegal, chiar penal. Astfel, Panțurescu a semnat un contract cu o firma care nu are ca obiect de activitate obiectul contractului si care, atenție, nu are niciun angajat !!! Cum isi duce la indeplinire contractul de mii de euro acea firma, daca are 0 angajați si se ocupa, conform ONRC, doar de reparații echipamente? Ziarul nostru solicitat organelor abilitate sa verifice acel contract dar si relatiile acestor firme cu primaria Curtea de Arges pentru ca acolo apar multe neclarități.

Publicitate

Noi înțelegem ca Primarul Panțurescu a fost școlit politic de penalul deputat Mircea Draghici si este nașul penalului polițist Viorel Derviș, cel care este anchetat pentru ca ar fi incercat sa se culce cu o tanara in loc sa o amendeze, dar de aici si pana a confunda Tutana cu orasul Curtea de Argeș și a-ți bate joc de copiii care aveau nevoie de acele tablete, e cale lungă… Sa iei banii de la gura copiilor ca sa ăși faci tu propagandă pe baniiargesenilor, miroase urât. Pute ! Prin cheltuirea a 10.000 euro pentru propaganda de partid in perspectiva alegerilor, Panurescu și PSD au lăsat 100 de copii fără necesarele tablete, fără șansa de învăța și a termina cu bine anul școlar.

De precizat ca niciun consilier nu a luat atitudine… Nici macar acei care, cu ceva timp in urma, primeau moca tabelete din partea primăriei pe care , ulterior, au uitat sa le predea primariei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nebunie în România! Doi polițiști au fost tăiați! Atacatorii, împușcați!

Avatar

Publicat

in

De

Reglare de conturi în România! S-au tras focuri de armă! Doi polițiști au fost tăiați, iar atacatorii au fost împușcați.

Cei doi polițiști fuseseră atacați cu o coasă.

Publicitate

Anterior, B1 TV informase că atacul a avut loc în Capitală, în Cartierul Văcărești.

Ulterior, s-a precizat că e vorba de localitatea Văcărești, din Dâmbovița.

„Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați”, dezvăluie jurnalistul Marius Buga.

Atacatorul cu coasa, care a fost împușcat, s-ar zbate între viață și moarte, informează B1 TV.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi atacatori erau frați, unul a fost împușcat în abdomen, altul, în picior.

Poliția a venit după un apel la 112, pentru că unul dintre frați era violent.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandal uriaș! A fost menționat numele lui Traian Berbeceanu! Silviu Mănăstire și Dan Bucura l-au făcut pe Florin Roman să închidă telefonul!

Avatar

Publicat

in

De

Scandal uriaș la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire! Mănăstire și Dan Bucura l-au pus la zid pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, pentru modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În momentul în care Roman a zis că situația ar fi stat altfel dacă Traian Berbeceanu ar fi avut o funcție executivă, Silviu Mănăstire a reacționat imediat și i-a spus că e șeful de Cabinet al lui Marcel Vela.

Publicitate

Prezent în studio, și jurnalistul Dan Bucura i-a ținut isonul lui Mănăstire.

În replică, Roman a dat vina pe guvernarea PSD, pe recursul compensatoriu și pe măsurile social-democrate.

Ulterior, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Florin Roman ce va face de luni, dacă va lua măsuri împotriva clanurilor interlope.

Cum reacția lui Florin Roman a lăsat de dorit, acesta dând din nou vina pe PSD, Mănăstire l-a întrerupt pe reprezentantul PNL, care, în cele din urmă, a ieșit de pe Skype.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend