Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Panțurescu anunță: Luminițele de Crăciun se aprind pe 1 Decembrie, la Curtea de Argeș

Publicat

in

Ca în fiecare an, montarea lumințelor de Crăciun completează orașul regal și ar trebui să ne introducă în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Date fiind actualele condiții din Curtea de Argeș, municipalitatea a decis amplasarea luminițelor de Craciun în doar trei puncte cheie din oraș: zona parcului San Nicoara, Primarie si Parcul din fața Mănăstirii Curtea de Argeș. Deja se lucreaza la amplasarea lor și, de precizat, aproape jumatate din instalatii si ornamente sunt nou achizitionate de la o firma specializata. Nici anul acesta Bulevardul Basarabilor nu va fi luminat din cauza lucrarilor aflate inca in execuție. Cu toate acestea primarul Constantin Panțurescu a anunțat ca luminile de Crăciun vor fi aprinse în ziua de 1 Decembrie. ” Încă se lucrează la montarea lor in cele trei zone din oraș și sperăm ca va fi ceva mai bine decât anul trecut. Luminile se vor aprinde in ziua de 1 Decembrie, după manifestările prilejuite de ziua națională a României.”, ne-a declarat primarul Constantin Panțurescu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Sorin Ovidiu Vîntu: ‘Vladimir Putin va apela la arma nucleară dacă se va simți în pericol, el personal sau Rusia. Nu va sta ca Saddam Hussein să fie spânzurat’

Publicat

in

Sorin Ovidiu Vîntu mai avertizează asupra pericolului unei pandemii „reale”, după ce, în opinia sa, pandemia de Covid a fost doar un exerciţiu al unei „oculte mondiale” pentru a testa reacţia autorităţilor şi a populaţiei. În opinia sa, pandemiile care ar urma ar fi planificate cu scopul de a reduce semnificativ populaţia globului.

Tot ce se intampla in jur urmeaza a se schimba in urmatorii maximum cinci ani de zile. Rusia va castiga detasat razboiul. Nu am niciun fel de dubiu. Repet ce a spus si Putin. Evident ca propaganda occidentala a intrat in isteriile pe care le stim cu totii. O tara care are arma nucleara, nu poate fi invinsa.

Putin va apela la arma nucleara daca se va simti in pericol, el personal sau Rusia. Nu va sta ca Saddam Hussein sa fie spanzurat de nenorocitii aia de americani. Stiti ca am o parere foarte proasta despre America. Sper ca acolo sa se intample prima data ceea ce urmeaza sa se intample in lumea occidentala. Si nu numai ca sper, dar si cred, este timpul schimbarii.

Romania va intra in sfera de influenta a rusilor. O sa-i vedeti pe toti propagandistii astia care si-au pus eticheta de pro-americani si zbiara pe toate drumurile cat de minunata este America, rahatul ala de tara, care a distrus toata lumea occidentala si, ce ma doare cel mai tare, a distrus Europa.

Deci, pregatiti-va, veti intra in sfera de influenta a rusilor. Vestea e neplacuta, dar e reala. Neplacuta in ce sens: orice imperiu ne va conduce, pentru noi va fi la fel de rau, pentru ca politicienii vor fi aceiasi. O masa de ticalosi, lacomi si perfizi. Si in Romania cred ca ar fi vremea schimbarii. Sa instauram un regim pentru Romania. Te jupoaie la taxe, la ratele bancare, la costul vietii.

O oculta mondiala. Ea exista, chiar daca unii o definesc teorie conspirationista. Uite la cazul Covid. Am spus inca de la prima postare legata de acest subiect ca s-a testat reactia statelor si a cetatenilor. Pandemia reala urmeaza sa vina. Este singura modalitate de a se poate reduce numarul locuitorilor de pe glob.

Zboruri interstelare nu suntem in stare sa facem, controlul natalitatii este imposibil de realizat in unele zone de pe glob. Va fi o decimare in masa. Multi dintre voi veti fi sacrificati, daca nu va miscati. Este timpul schimbarii. Sunt dispus sa va ajut sa schimbati actuala stare de fapt.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina sa de Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

România și alte cinci state europene, afectate de importurile de cereale ucrainiene- UE somată să ia măsuri

Publicat

in

Ucraina este un important producător şi exportator global de cereale, dar producţia şi exporturile sale au scăzut de când Rusia a invadat ţara, în februarie anul trecut, şi a început să-i blocheze porturile maritime. Pentru a ajuta ca grânele ucrainene şi alte bunuri agricole să ajungă pe pieţe, UE a instituit anul trecut aşa-numitele coridoare de solidaritate, pentru a facilita transporturile ucrainene.

Zsolt Feldman, secretar de stat în cadrul Ministerului ungar al Agriculturii, a declarat că Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România şi Bulgaria au făcut o solicitare comună la reuniunea Consiliului pentru Agricultură şi Pescuit al UE de la Bruxelles pentru a fi luate măsuri imediate care să le protejeze propriile producţii agricole. „Dacă UE acţionează în mod unitar pentru a ajuta exporturile de cereale pe cale terestră, atunci povara ar trebui, de asemenea, să fie împărţită în mod egal între statele membre”, spune Budapesta. Feldman a arătat că UE nu a promis nicio măsură pentru a atenua perturbările de pe piaţă.

„Suntem gata să continuăm să ajutăm Ucraina… Dar dorim, de asemenea, să includem întreaga Uniune Europeană în cadrul acestui ajutor, astfel încât fermierii polonezi sau fermierii din alte ţări vecine să nu sufere doar efectele, ci aceste efecte să poată fi atenuate”, a declarat, la rândul său, ministrul polonez al agriculturii, Henryk Kowalczyk, pentru agenţia PAP. El a precizat că statele din Europa Centrală au cerut UE să transporte cerealele ucrainene dincolo de vecinii imediaţi ai Ucrainei şi să ofere asistenţă.

La rândul său, Ministerul bulgar al Agriculturii a afirmat într-un comunicat postat pe site-ul său că o soluţie ar putea fi crearea de depozite temporare pentru cerealele ucrainene, precum şi noi coridoare de transport, inclusiv pe cale ferată, ceea ce ar putea reduce presiunea exercitată de creşterea importurilor din Ucraina.

Comisia Europeană nu a răspuns marţi la întrebările pe această temă trimise prin e-mail de Reuters.

Un viitor summit UE-Ucraina, care va avea loc vineri, urmează să discute despre deschiderea pieţelor UE pentru mai multe produse ucrainene, inclusiv cereale, pentru a ajuta Ucraina să obţină venituri în timp ce luptă împotriva forţelor ruseşti.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend