Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Liviu Țâroiu are ambiţii mari: vrea bloc nou pentru săracii orașului! 

Avatar

Publicat

in

Primarul Liviu Țâroiu vrea să construiască un bloc nou pentru săracii orașului! Cel puțin cu această promisiune a ieșit în campania electorală în anul 2016. Primarul le-a dat întâlnire aleșilor locali în data de 10 septembrie de la ora 16.00, într-o ședință extraordinară pentru a aproba sau nu studiul de fezabilitatea pentru realizarea acestui obiectiv de investiții care a fost prevăzut pentru anul 2018. Dacă studiile vor indica faptul că primăria Câmpulung se poate înhăma la o astfel de investiție, blocul nou pentru cei cu probleme sociale va avea 50 de apartamente. Va fi construit în cartierul Grui, pe strada Carpați. Vor fi construite locuințe cu o cameră, două și trei pe cele 4 etaje prevăzute în proiect. În jurul blocului sunt prevăzute alei și un spațiu de joacă pe o suprafață de 147,79 metri pătrați. Valoarea totală a investiției este de aproape 4 milioane de euro.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend