Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a mobilizat serviciile de urgență după ultimele atacuri! Guvernatorul Kuleba: Pericolul există! Rămâneți în adăposturi

Publicat

in

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, le-a transmis miercuri ucrainenilor, după ultimele atacuri, că au fost mobilizate serviciile de urgenţă, iar guvernatorul regiunii le-a sugerat că trebuie să rămână în adăposturi deoarece pericolul încă există.

Primarul a spus că au fost mobilizate serviciile de urgenţă şi a menţionat că zece drone Shahed au căzut în regiune

Oleksei Kuleba, guvernatorul regiunii Kiev, a anunţat că sistemele de apărare aeriană funcţionează.

“Pericolul există. Rămâneţi în adăposturi”, a scris Kuleba peTelegram.

“Rusia continuă să aducă teroare, dar devenim mai puternici în fiecare zi”, a mai spus el, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ani grei de închisoare pentru un fost președinte brazilian. Ce acuzații i se aduc

Publicat

in

Fostul preşedinte brazilian de centru-dreapta Fernando Collor de Mello (1990-1992) a fost condamnat miercuri la opt ani şi zece luni de închisoare pentru corupţie de Curtea Supremă a Braziliei, în cadrul scandalului „Lava Jato” implicând companii de construcţii, scrie AFP, citat de Agerpres.

Primul şef de stat brazilian ales prin vot universal direct după dictatura militară, Collor, 73 de ani, este acuzat că a primit 20 de milioane de reali (circa 3,8 milioane de euro) mită din 2010 până în 2014, când era senator.

Citeste mai mult

NATIONAL

Directorul JPMorgan declară că ordinea mondială este perturbată de tensiunile dintre SUA și China

Publicat

in

Tensiunile dintre Statele Unite şi China perturbă ordinea internaţională, făcând-o mai complexă pentru mediile de afaceri decât în timpul Războiului Rece, afirmă Jamie Dimon, preşedintele şi directorul general al grupului financiar multinaţional JPMorgan, potrivit cotidianului Financial Times, citat de Mediafax.

Datele privind producţia relevă că relansarea economică a Chinei, a doua economie ca mărime din lume, stagnează. „Starea de incertitudine” privind politicile Beijingului va afecta încrederea investitorilor, a declarat Jamie Dimon.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend