Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Diaconu, raspuns la scrisoarea deschisa a PNL: “Singura obligatie este sa facem curatenie in oras si sa luam avize de la jandarmi pentru inmormantarea regala”

Avatar

Publicat

in

În timp ce PNL-iştii argeşeni trimit scrisori deschise prin care se adreseazǎ primarului Nicolae Diaconu, cerându-i sǎ intervinǎ la lucrǎrile de construcţie ale necropolei regale, edilul spune cǎ primǎria nu face parte din acest proiect.

Aşadar, banii argeşenilor nu vor ajunge în zidurile necropolei sau în mormintele regilor, în ciuda presiunilor care se fac în acest sens. „Necropola este un parteneriat între Casa Regalǎ şi Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Noi nu avem cu ce sǎ ne implicǎm. În momentul în care va fi înmormântarea regalǎ, obligaţia noastrǎ este sǎ facem curǎţenie pe strǎzi şi sǎ solicitǎm sprijinul jandarmeriei şi poliţiei care sǎ menţinǎ ordinea la acest gen de evenimente, atât” a declarat primarul Nicolae Diaconu redactorilor PROFIT.

Publicitate

Aşadar, rugǎminţile celor de la PNL privind intervenţia autoritǎţilor locale în construcţia necropolei, vor rǎmâne la stadiul de scrisoare…. fǎrǎ rǎspuns.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Cosmin Gușă prezintă pilda Elenei Udrea: ‘Știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă, membru al Partidului Social Democrat, prezintă, pe pagina de socializare, „pilda” Elenei Udrea, care, spune el, lovește în politicienii români.

PILDA ELENEI UDREA LOVEȘTE-N POPULAȚIA DE POLITICIENI ROMÂNI!”, spune Cozmin Gușă.

Publicitate

Care este PILDA Elenei Udrea

În anul 2006, în cadrul unui interviu, Elena Udrea dezvăluia adevărul gol-goluț despre cum decurg lucrurile în politica românească.

Fosta „Blondă de la Cotroceni” dădea cărțile pe față și spunea că la alegeri se schimbă, de fapt, buzunarul în care curge robinetul de bani.

„În campanie minți, ca să te voteze electoratul. După care, nu-ți mai pasă. Așa se întâmplă în politică: vin în campanie, mint sau venim în campanie și mințim, că și eu fac politică, așa că n-are rost să mă disociez. Venim în campanie și mințim, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei și cât de buni am fi noi, ajungem la Putere și facem exact ce au făcut și ceilalți.

Eu am spus mereu, știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul”, declara Elena Udrea.

Vezi și

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALEGERI LOCALE ARGEȘ – Prezența la vot, ora 10 – 8,58 %, au votat 45.113 de alegători

Avatar

Publicat

in

De

Argeşenii sunt așteptați, astăzi, 27 septembrie, să îşi aleagă reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale și președintele Consiliului Județean. Secţiile de vot s-au deschis la ora 7.00, votarea încheindu-se la ora 21.00. În contextul pandemiei de COVID-19, scrutinul se desfășoară în condiții speciale, fiind stabilite reguli la urne și în sălile de vot, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Obligaţia privind purtarea măştii şi dezinfectarea mâinilor înainte de intrarea în secţie, precum şi prezenţa a maximum cinci alegători în sala de vot sunt câteva dintre regulile privind organizarea alegerilor locale 2020, prevăzute de Hotărâre de Guvern. La urne sunt așteptați 525.151 de alegatori. În Argeș au fost organizate 522 de secții de votare și s-au tipărit 2.314.252 buletine de vot.

Până la ora 10:00, au votat 45.113 argeseni, ceea ce inseamna o prezenta la vot în județ de 8,58 %

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend