Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primǎriile te cautǎ pentru un job temporar ! Se cautǎ tineri care se pricep sǎ opereze pe calculator pentru alegerile din 2016

Avatar

Publicat

in

Pentru alegerile care vor avea loc anul viitor, pentru  fiecare secție de votare va fi desemnat un operator de calculator. Principala sa atribuțiune va fi fie scanarea cărților de identitate ale alegătorilor care vin la vot, fie introducerea în baza de date a codurilor numerice personale.
Oricine poate să fie operator calculator pe perioada alegerilor și pentru o astfel de activitate va fi plătit. Nu se cunoaște însă suma care i se va cuveni dar se știu condițiile pe care trebuie să le îndeplinească. Cea mai importantă dintre ele  o reprezintă cunoștințele de bază în tehnologia informației. Statul va mai cheltui ceva bani în plus şi pentru instruirea şi evaluarea acestor operatori de către Serviciul de Telecomunicaţii speciale. La nivelul judetului Arges va fi nevoie de sute de astfel de tineri, asa ca daca vreti sa castigati un ban in plus dar si sa patircipati la procesul electoral nu trebuie sa mai stati pe ganduri.
Un prim pas pe care trebuie să-l facă cei care doresc să fie operatori pe perioada alegerilor este completarea unei cereri tip care poate fi obţinută de pe site-ul primariilor localitatilor sau la birourile specializate.
Ana Maria Stroescu

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

NEBUNIE LA VALEA DANULUI! După ce s-a plimbat și la Pro România, Vasile Dina candidează pentru PSD

Avatar

Publicat

in

De

Cetățenii din Valea Danului nu mai ințeleg nimic din aceasta vanzoleala politica din perioada de precampanie electorala. Asta după ce fostul primar, Vasile Dina, a fost desemnat candidatul PSD la primăria comunei. După ce a trecut prin mai multe partide si a umilit PSD la alegerile europarlamentare din postura de “omul lui Victor Ponta”, Vasile Dina a simțit ca poate recupera ciolanul puterii doar dacă se înrolează în PSD. Ceea ce a și făcut, iar. ieri, Ion Mânzână a decis să îl valideze drept candidatul PSD la primăria Valea Danului.

Reamintim ca la europarlamentarele de anul trecut, cu Vasile Dina lider local, PRO ROMANIA a obtinut un scor spectaculor la europarlamentare, fiind la doar cateva zeci de voturi de a câştiga alegerile, dar „trosnind” fără milă PSD. Cum a reusit Pro Romania sa se claseze pe locul doi cu mult mai multe voturi decat PSD ?

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Duminica incendiilor în Argeș – Bărbat mort după ce a ars de viu

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au avut astazi, duminica 9 august, parte de o zi agitată, plină de intervenții, cele mai multe la incendii de vegetație. Unul dintre incendii de vegetație a avut loc la Calinesti si soldat cu victimă. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD a efectuat on zadar manevre de resuscitare bărbatului care, se pare, a fost tocmai cel care daduse foc miristii. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.
La un alt incendiu de vegetație uscată au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acesta a avut loc în vecinătatea A1 la km 118.

De asemenea, un incendiu la un solar cu o suprafață totală de aproximativ 32 mp, a avut loc in comuna Albota, strada Sorești. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Publicitate

Spry seara, un incendiu la câțiva paleți din lemn a fost semnalat în apropiere de Kaufland Câmpulung. Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu o ambulanță

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend