Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarii renunță în notariat la pensia specială – CARE E PRIMARUL DIN ARGEȘ CARE NU VREA PENSIE SPECIALĂ

Avatar

Publicat

in

Vesti bune anunță faptul că, și in Argeș, avem primari cu coloana vertebrala ! La doar o zi distanță din momentul în care in Dambovita, Barbu Costin – primarul comunei Crângurile si George Georgescu , primarul comunei Produlesti, au renunțat în fața notarului la privilegiile conferite de art. 210 din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, adică la pensia specială, exemplul lor este urmat si in Arges de un primar. Este vorba de primarul comunei Corbi, Virgil Baciu. Acesta a declarat redactorilor nostri ca va renunta si el la pensia speciala, asemeni edililor din Dambovita.” Nici eu nu am nevoie de pensie speciala si voi face demersurile clare pentru a renunta la ea. Daca va fi nevoie si pentru ca oamenii sa fie siguri de asta, voi merge chiar si la notariat !”, a declarat Virgil Baciu, primarul comunei Corbi din jude’ul Argeș

Cu cele două mandate de primar, edilul Virgil Baciu se încadra la o pensie specială maximă prevăzută de lege, însă cu toate acestea primarul de la Corbi renunță la privilegiul legal, dar imoral, demonstrând că este un om vertical și cu o ținută morală deosebită!

Iata dovada ca primari de comune renunta de buna voie la pensia speciala

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Predoiu iese la rampă: ‘Fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj de Ziua Europeană a Justiției în care precizează că fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate.

„E o bună ocazie să reafirmăm imperativul refacerii legilor justiţiei, a codurilor penale şi a infrastructurii logistice a justiţiei, alături de acoperirea posturilor vacante din magistratură şi personalul de specialitate. Fără investiţii permanente în sistemul judiciar, nu se pot obţine rezultate, aşa cum fără investiţii în economie, nu se poate obţine creştere economică”, a declarat Predoiu, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

El a afirmat că, alături de combaterea corupţiei, o altă prioritate o reprezintă, pentru următorii ani, combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane.

„În următorii ani, alături de prioritatea combaterii corupţiei, problemă încă nerezolvată, se profilează cu prioritate combaterea crimei organizate şi a traficului de persoane, inclusiv de minori, prin anchete solide şi sentinţe severe în toate dosarele în care există probe. Crima organizată şi traficul de persoane sunt incompatibile cu statutul României de ţară membră a UE şi NATO. Mulţumesc tuturor celor care slujesc justiţia, pentru eforturile lor de a contribui la un serviciu public aflat în slujba cetăţenilor şi companiilor”, a mai menţionat Cătălin Predoiu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful DSP, despre perioada sărbătorilor de iarnă: Este o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus

Avatar

Publicat

in

De

Șeful DSP, Raed Arafat a declarat că petrecerile de după alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numărului de cazuri de COVID-19, astfel că, pentru parlamentare, se vor lua măsuri stricte pentru a le interzice „și în scris”. Mai mult, și Crăciunul va fi adaptat virusului, a declarat, duminică seara, șeful DSP Raed Arafat.

Citește și:

Atenție mare! Se dau amenzi de până la 10.000 de lei pentru această faptă

Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend