Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarii musceleni speră într-un nou an mai bun

Publicat

in

Anul 2014 a fost un an destul de greu pentru majoritatea edililor musceleni, fapt pentru care nici unul dintre cei întrebaţi cum îşi încheie anul nu au avut prea multe de spus. În schimb au speranţe că anul 2015 le va aduce mai multă pcalin andrei primar (8)utere de muncă şi că vor putea să-şi ducă la bun sfârşit cel puţin o parte dintre proiectele pe care şi le-au propus la început de mandate.
ionel dulamaPentru primarul municipiului Câmpulung, Călin Andrei, „anul 2014 a fost un an şi cu realizări, şi cu multe proiecte ce vor fi continuate şi în 2015. A fost un an şi cu întârzieri la megaproiectul Kretzulescu, întârzieri pe care sperăm să le putem recupera în anul care vine. A fost un an cu multe lucrări, aşa cum va fi şi 2015, de la care îmi doresc să fie un an puternic şi înţelept!”.
Primarul comunei Rucăr, Ionel Dulamă, nu a părut a fi deloc optimist la final şi început de an, declarându-ne că „a fost un an cu probleme, fără prea multe satisfacţii. În 2015 să sperăm că va fi mai bine şi că vom putea face tot ceea ce ne-am propus”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

GEST SCANDALOS AL UNUI PRIMAR DIN ARGEȘ – S-A COCOȚAT PE MONUMENTUL EROILOR, CA SĂ-ȘI FACĂ SELFIE ÎN ZIUA DE ÎNĂLȚARE

Publicat

in

De

Gest incredibil al unui primar PSD din județul Argeș, chiar în ziua în care sunt pomeniți eroii neamului românesc cu ocazia praznicului Înălțării Domnului. Astfel, primarul comunei Vlădești, Cristian Dică-Hristu, s-a cocoțat pe monumentul eroilor din localitate pentru a-și face un selfie. Gestul sau a șocat comunitatea pe care o conduce.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend