Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarii argeşeni tunǎ şi fulgerǎ – Demiterea guvernului lasǎ comunele fǎrǎ bani şi proiecte

Publicat

in

Mulţi dintre primarii din judeţul Argeş îşi puneau speranţa în proiectele care trebuiau semnate zilele acestea la ministere şi care, mai apoi sǎ fie puse în practicǎ. Demiterea Guvernului a oprit însǎ orice demers şi nu se ştie când vor fi reluate proiectele.

Aşadar, primarii sunt practic blocaţi la investiţii, lucru care îi nemulţumeşte.

Advertisements

Gabriel Popa, edilul din Albeştii de Argeş avea douǎ proiecte de acest gen depuse la minister. Este sceptic însǎ acum cǎ vor mai fi rezolvate în acest an. „Aveam câteva proiecte depuse, pentru alimentǎri cu apǎ şi pentru asfaltǎri. Aşteptǎm sǎ se linişteascǎ apele deşi nu cred cǎ se vor linişti prea curând. Mǎcar proiectul cu alimentarea cu apǎ dacǎ l-am fi prins… „ a declarat primarul Popa pentru ziarul PROFIT.

Dezamǎgit de aceastǎ situaţie este şi primarul din Bǎbana care, la rândul sǎu avea de semnat proiecte  în cadrul PNDL. „Voturile le aduc cei 3000 de primar si fiecare primar a depus cate un proiect pe PNDL si cum nu se aproba or sa facǎ gǎlǎgie. Aveam creştere economicǎ şi acum ne-am blocat iar… suntem blestemaţi de Ceauşescu” este de pǎrere primarul din Bǎbana.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend