Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primǎria şi-a angajat firmǎ de consultanţǎ juridicǎ – Se pierd banii la parcul fotovoltaic

Publicat

in

Lucrǎrile la parcul fotovoltaic din Curtea de Argeş s-au cam împotmolit. Nu au fost respectate termenele, drept pentru care, pentru daune şi recuperarea banilor, primǎria se va judeca cu reprezentanţii constructorului.

Iar pentru cǎ e vorba de un proces foarte serios în care se va discuta de sume importante de bani, aleşii locali au decis sǎ angajeze o firmǎ de consultanţǎ juridicǎ pentru a-i reprezenta. „Trebuie sǎ avem jurişti buni, sǎ cerem daune, sǎ recuperǎm banii… Termenele au fost depǎşite şi acţionǎm în consecinţǎ” a declarat primarul Nicolae Diaconu.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Veste importantă! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

Publicat

in

De

Veste importantă! După ce Ordonanța care amâna dublarea alocațiilor copiilor a fost respinsă de Senat, azi a fost respinsă și de Camera Deputaților.

Ordonanța de urgență a guvernului prevedea amânarea dublării alocațiilor până la 1 august, însă acum Parlamentul a respins-o, Camera Deputaților votând azi 209 pentru respungerea OUG, 3 împotrivă și 98 de abțineri.

Actul normativ prevede ca alocațiile să crească la 600 de lei pe lună pentru copiii în vârstă de până la 2 ani și la 300 de lei pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani.

Acest lucru înseamnă că alocațiile copiilor ar putea crește chiar de aceastp lună și nu din august. Următorul pas pe care legea de respingere mai trebuie să o facă este să fie trimisă la președinte care trebuie să promulge prevederea legislativă însă este e așteptat ca șeful statului să o respingă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PSD a făcut anunțul! Cine va candida la alegerile prezindențiale

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu a declarat, în premieră, miercuri,pe cine va propune PSDpentru alegerile de peste 4 ani.

”E unul din punctele pe care le discutăm. Domnul Ponta mi-a răspuns: ”Eu mi-am anunțat candidatura la funcția de președinte al Pro România. Dacă vom face parte dintr-o alianță, este decizia alianței!”. În acest moment, cred că cel mai bun candidat din punctul de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție este, de departe, Gabriela Firea. ”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și:

Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend