Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PRIMARIA CORBENI A FOST SPARTĂ de un candidat- A INTERVENIT POLIȚIA! Primarul a sunat la 112 sa reclame viceprimarul

Avatar

Publicat

in

Bătălia politică în Argeș se amplifică și capătă accente de thriller. Demisul primar Remo Mateescu a sunat disperat la 112, alaltaieri, alertand Politia ca sediul ormariei Corbeni a fost spart. Nu de oricine, ci chiar de vceprimarul Nedelea, si el candidat la alegerile din 27 septembrie. La sosirea echipajelor de politiei, usa cabinetului primarului a fost gasită spartă iar butucul fusese extras cu ajutorul unei bormasini. Cel acuzat, in acea zi inca primar interimar, a recunoscut ca el a distrus incuietoarea de la biroul primarului demis, dar a facut-o pentru a respecta legea. “Eu am insistat, intr-adevar, sa deblocam biroul primarului pentru ca legea e lege. El a fost demis prin ordin de prefect dar, in loc sa plece din birou sa il lase liber si sa predea cheile secretarului de comuna, desi nu mai era in functie si nu mai avea niciun drept, tinea biroul ocupat, blocat, incuiat cu tot ce se afla inauntru si care nu ii apartinea. Potrivit legii, viceprimarul , adica eu, devine primar interimar si trebuia sa preiau biroul, documentele si stampilele. Am sunat un meserias, a venit cu o bormasina si am gaurit usa si am scos incuietoarea. Asta am facut. A venit politia, ne-a luat declaratii si a plecat !”, ne-a declarat viceprimarul Nedelea.

De precizat ca, imediat după incident, prefectul a emis imediat, vineri, ordinul de incetare a mandatului de vicperimar al lui Petre Nedelea care, la randul sau, a trebuit sa paraseasca functia dar si biroul pe care il sparsese cu o zi inainte.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend