Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PRIMARIA CORBENI A FOST SPARTĂ de un candidat- A INTERVENIT POLIȚIA! Primarul a sunat la 112 sa reclame viceprimarul

Avatar

Publicat

in

Bătălia politică în Argeș se amplifică și capătă accente de thriller. Demisul primar Remo Mateescu a sunat disperat la 112, alaltaieri, alertand Politia ca sediul ormariei Corbeni a fost spart. Nu de oricine, ci chiar de vceprimarul Nedelea, si el candidat la alegerile din 27 septembrie. La sosirea echipajelor de politiei, usa cabinetului primarului a fost gasită spartă iar butucul fusese extras cu ajutorul unei bormasini. Cel acuzat, in acea zi inca primar interimar, a recunoscut ca el a distrus incuietoarea de la biroul primarului demis, dar a facut-o pentru a respecta legea. “Eu am insistat, intr-adevar, sa deblocam biroul primarului pentru ca legea e lege. El a fost demis prin ordin de prefect dar, in loc sa plece din birou sa il lase liber si sa predea cheile secretarului de comuna, desi nu mai era in functie si nu mai avea niciun drept, tinea biroul ocupat, blocat, incuiat cu tot ce se afla inauntru si care nu ii apartinea. Potrivit legii, viceprimarul , adica eu, devine primar interimar si trebuia sa preiau biroul, documentele si stampilele. Am sunat un meserias, a venit cu o bormasina si am gaurit usa si am scos incuietoarea. Asta am facut. A venit politia, ne-a luat declaratii si a plecat !”, ne-a declarat viceprimarul Nedelea.

De precizat ca, imediat după incident, prefectul a emis imediat, vineri, ordinul de incetare a mandatului de vicperimar al lui Petre Nedelea care, la randul sau, a trebuit sa paraseasca functia dar si biroul pe care il sparsese cu o zi inainte.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Cozmin Gușă, dezvăluiri de ultim moment: ‘Disperarea lui LuCOVID e-n creștere!’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, a afirmat că Guvernul  Orban ar lau în calcul prelungirea programului de vot de la alegerile locale de duminică.

”Ultima știre despre alegeri: Disperarea lui LuCOVID e-n creștere! Se discută chiar acum despre prelungirea programului de vot după orele 21.00, plus introducerea polițistului MAI ca șef de obiectiv peste poliția locală! Să vedem HG-ul …”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, ieșire furibundă: ‘Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat că ”România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloșiei și lipsei de responsabilitate a PSD”.

„Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească, acuz PSD că vrea să oprească procesul de revenire economică pe care l-am început, provocând cheltuieli şi mai ales provocând consecinţe dramatice pentru România. Pot să vă spun că deja la Bruxelles sunt oficiali europeni care, din cauza deciziei luate de Parlament, pun sub semnul întrebării posibilitatea României de a accesa fonduri din facilitatea de rezilienţă şi recuperare. Adică România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloşiei şi lipsei de responsabilitate a PSD care, ca să mai obţină câteva voturi prin minciună şi prin demagogie în aceste alegeri, sacrifică destinul României pe termen mediu şi lung”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a afirmat că prima tranşă de majorare aprobată de Guvern, de 14%, reprezintă cea mai mare creştere a punctului de pensie decisă până acum în România.

Publicitate

„În ceea ce ne priveşte, aşa cum am anunţat, am crescut punctul de pensie cu 177 de lei. Este cea mai mare creştere, ca şi sumă, a punctului de pensie care a fost vreodată, în condiţii de criză economică generată de pandemia care a afectat întreaga lume. Din Europa, doar Germania a mai crescut pensiile şi pensiile au fost crescute (…) cu 3,1%. (…) Creşterea este mare, ţinând cont de situaţia economică şi de criza provocată de pandemie”, a menţionat Ludovic Orban.

El a subliniat că o creştere nesustenabilă a pensiilor ar avea drept consecinţă incapacitatea statului de a mai susţine cheltuielile, inclusiv cele cu pensiile şi salariile.

„Bugetul României nu este un sac fără fund, bugetul României este alimentat din taxele şi impozitele plătite de români şi orice cheltuială trebuie dimensionată în funcţie de venituri”, a mai spus premierul Orban, informează agerpres.ro.

Citește și:

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend