Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primǎria comandǎ, SPGC executǎ

Publicat

in

Deocamdatǎ municipiul Curtea de Argeş nu are buget dar nici mǎcar o schiţǎ a acestuia, aşa cum se întâmpla în anii precedenţi. Autoritǎţile locale se feresc sǎ vorbeascǎ de investiţiile pentru 2017 sau de felul în care vor cheltui banii. Nici despre dezbaterea publicǎ nu se ştie încǎ nimic deşi ar trebui fǎcutǎ având în vedere data din calendar şi întârzâierea aprobǎrii bugetului.

Iar dacǎ pânǎ anul trecut la Serviciul Public de Gospodǎrire Comunalǎ spre exemplu, se ştia destul de clar cu ce lucrǎri se vor confrunta, anul acesta secretomania este totalǎ. « Venim şi noi cu propuneri însǎ deciziile sunt luate la primǎrie pentru cǎ acolo se face bugetul, acolo mai vin şi cetǎţeni cu propuneri, cu proiecte… Ce ne spune primǎria sǎ facem şi ce ne aprobǎ consiliul local, aia facem. Deocamdatǎ aşteptǎm bugetul şi apoi vedem şi lucrǎrile care sunt cuprinse î el » a declarat pentru PROFIT, Ioan Ghiţǎ, directorul SPGC Curtea de Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ministrul Sănătății reacționează după ce a fost acuzat că şi-a angajat rudele la stat: Voi desface caracatița

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat de PSD că şi-a numit rudele în diverse funcţii publice importante din aparatul de stat. 

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Încă o promisiune onorată! Am promis și ne-am ținut de cuvânt

Publicat

in

De

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a postat un mesaj, pe pagina sa de Faceboo, în care arată că  România nu mai este țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare rată a inflației. Cîțu susține că PSD ținea voit rata inflației la un nivel ridicat, dar liberalii au reușit să o scadă.

”Încă o promisiune onorată!

În guvernarea PNL România nu mai este țara cu cea mai mare rată a inflației din UE. Am promis și ne-am ținut de cuvânt.

PSD a ținut VOIT trei ani de zile Romania în topul rușinii în UE.

În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflației din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflației de la 0% la peste 5% pe an.

Rata inflației mare și imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici. Trei ani de zile PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a crește rata inflației care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici.

Am promis că scoatem România din topul rușinii și am reușit. Astfel creștem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor.

Nu ne oprim aici!”, scrie Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend