Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Prezența lui Ponta la Baku fatală PSD-ului. Cine e rața mecanică pusă să distrugă premierul

Avatar

Publicat

in

Evenimentul petrecut imediat după moțiunea de cenzură (plecarea premierului la Baku) a fost comentat și de jurnalistul Ion Cristoiu. Acesta e de părere că grestul lui Victor Ponta este unul gratuit și de neînțeles ca afirmațiile lui Ioan Rus:

”Unul dintre aceste fapte rămîne participarea lui Victor Pont la deschiderea Primei ediții a Jocurilor europene, de la Baku, vineri, 12 iunie 2015, la cîteva ore după supraviețuirea la o nouă Moțiune de cenzură.
Deși contrar a ceea ce susține propaganda Partidului Meu al lui Klaus Iohannis, liderii europeni n-au boicotat ceremonia de deschidere, ci au evitat să meargă, avînd în vedere că președintele țării gazdă e un paria al lumii democrate, Victor Ponta n-avea ce căuta la ceremonie în împrejurările prezente.

Admițînd că sportivii români aveau nevoie de încurajarea dată de prezența premierului, gestul lui Victor Ponta ar fi fost permis într-un alt context.
Să reamintim că după convocarea la DNA și mai ales după declanșarea conflictului președinte-premier de către Klaus Iohannis, Victor Ponta are nevoie de o conservare a unui minimum de imagine.
Pentru el, și pentru PSD.

Vremurile nu se anunță prielnice pentru Victor Ponta.
E greu de crezut că Regizorii convocării lui Victor Ponta la DNA vor da înapoi.
A da înapoi de către Ticluitorii Loviturii constînd în folosirea unei instituții represive pentru răfuielile politico-mafiote autohtone ar însemna ca Victor Ponta să obțină NUP în Dosarul privind contractele sale ca avocat.
Cum să facă asta Binomul SRI-DNA cînd Rața mecanică de la Cotroceni a fost întoarsă cu cheița să-i ceară premierului demisia?
Mai mult ca sigur, DNA se va grăbi să-l trimită în judecată pe Victor Ponta, dacă nu cumva îl va pune sub control judiciar înainte de asta.

Ar fi fost de așteptat ca, după supraviețuirea Coaliției prin căderea Moțiunii de cenzură, Victor Ponta să-și dea demisia pentru a salva PSD de la destructurarea și înghițirea de către UNPR, cum se schițează deja planul sergenților majori mesianici.
Victor Ponta nu numai că n-a demisionat, dar mai mult, iată, se dă peste cap ca să alimenteze campania dusă împotriva sa de mașinăria de propagandă și agitație a PNL. După pierderea alegerilor, Victor Ponta a șocat ducîndu-se să se distreze, ca băieții, în străinătate.

Acum, deși cu imaginea făcută praf de Scandalul Dosarului de la DNA, Victor Ponta face în chip absolut gratuit un gest care hrănește campania împotriva sa.
Din nenorocire, campania împotriva lui Victor Ponta înseamnă campania împotriva PSD.

S-a spus că deraierea lui Ioan Rus n-a fost întîmplătoare. Că insultarea Diasporei cu o zi înaintea unei Moțiuni de cenzură pe tema disprețului PSD față de Diasporă s-a vrut o lovitură năucitoare dată PSD de către Ioan Rus în schimbul protecției din partea Binomului SRI-DNA.

Indiferent de motive, gestul lui Ioan Rus a fost o nouă lovitură dată PSD de către un lider de frunte al partidului.
Și dacă ne gîndim că prin cazărmile Structurilor din România se vorbește deja de o vastă Operațiune Clandestină de distrugere a PSD, lovitura dată de Ioan Rus are noimă.

Prin participarea netam-nesam la o ceremonie controversată, Victor Ponta a dat o nouă lovitură PSD.
Are Victor Ponta misiunea să contribuie la distrugerea PSD?!”, susține Ion Cristoiu pe blogul personal.

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/prezen-a-lui-ponta-la-baku-fatala-psd-ului-cine-e-ra-a-mecanica-pusa-sa-distruga-premierul_958675.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Angel Tîlvăr, senator PSD, mesaj de Ziua Europei

Avatar

Publicat

in

De

Angel Tîlvăr, senator PSD, a transmis un mesaj de Ziua Europei:

„Simbol al păcii și unității în diversitate, Ziua Europei trimite la momentul istoric  în care a fost pronunțată Declarația Schuman. Pentru noi, românii, este și ziua istorică în care s-a proclamat independența României.

Pentru România europeană, această zi de 9 mai semnifică plenar faptul că libertatea, stabilitatea și dezvoltarea reprezintă îndatoriri și responsabilități asumate istoric, pe care trebuie să le prețuim și să le apărăm împreună.

Integrarea României în UE semnifică un proiect de pace, prosperitate și bunăstare, a cărui țintă finală se construiește cu dificultate, printr-o puternică asumare a solidarității atât din punct de vedere politic cât și civic. Libertatea, democrația și statul de drept sunt valori esențiale pe care trebuie să le apăram, fiind valori fundamentale ale europenității României. Aceste realizări politice, sociale și economice sunt rațiunile care fac din Uniunea Europeană un model perfectibil, dar care merită urmat.

Aceasta explică și faptul că în exercitarea Președinției Consiliului UE de către România, principalul obiectiv a fost promovarea coeziunii ca valoare comună a tuturor celor care împărtășesc același sistem de valori.

​        Pentru România, semnificația multiplă a evenimentelor care simbolizează Ziua Europei este un îndemn de continuitate și de desăvârșire a proiectului național în cadrul proiectului european.

​        Ziua de 9 mai a acestui an, 2021 are o dublă încărcătură: este nu doar  ziua fiecăruia dintre noi, ci este și ziua lansării oficiale a Conferinței privind viitorul Europei, o amplă consultare a cetățenilor europeni cu privire la proiectul UE pentru următorii zece ani. Astfel, se marchează începutul unei strânse și unice colaborări, simbolizând parteneriatul între cetățeni și instituțiile Uniunii Europene.

La mulți ani Europa, la mulți ani România!”, este mesajul acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Doar 300 de ieşeni au ales să se vaccineze la centrul drive-thru

Avatar

Publicat

in

De

Un număr de 300 de persoane s-au prezentat la centrul de vaccinare fără programare de tip drive-thru, care funcţionează de sâmbătă dimineaţă în parcarea centrului comercial “ERA Shopping Park” din Iaşi, a anunţat prefectul Marian Grigoraş.

“Pe o vreme capricioasă, în ciuda codului galben de vânt, 300 de ieşeni au ales să se vaccineze la centrul drive-thru de la ERA, în prima zi de funcţionare. Centrul funcţionează zilnic, de la ora 8,00 la 20,00”, a declarat duminică, prefectul Marian Grigoraş.

Centrul de vaccinare fără programare de tip drive-thru, amplasat în parcarea centrului comercial de la intrarea în Iaşi, funcţionează, începând de sâmbătă, cu două fluxuri de vaccinare. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar cartea de identitate sau paşaportul, fără a fi necesară înscrierea prealabilă în platforma naţională, conform agerpres.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend