Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Prezența lui Ponta la Baku fatală PSD-ului. Cine e rața mecanică pusă să distrugă premierul

Avatar

Publicat

in

Evenimentul petrecut imediat după moțiunea de cenzură (plecarea premierului la Baku) a fost comentat și de jurnalistul Ion Cristoiu. Acesta e de părere că grestul lui Victor Ponta este unul gratuit și de neînțeles ca afirmațiile lui Ioan Rus:

”Unul dintre aceste fapte rămîne participarea lui Victor Pont la deschiderea Primei ediții a Jocurilor europene, de la Baku, vineri, 12 iunie 2015, la cîteva ore după supraviețuirea la o nouă Moțiune de cenzură.
Deși contrar a ceea ce susține propaganda Partidului Meu al lui Klaus Iohannis, liderii europeni n-au boicotat ceremonia de deschidere, ci au evitat să meargă, avînd în vedere că președintele țării gazdă e un paria al lumii democrate, Victor Ponta n-avea ce căuta la ceremonie în împrejurările prezente.

Admițînd că sportivii români aveau nevoie de încurajarea dată de prezența premierului, gestul lui Victor Ponta ar fi fost permis într-un alt context.
Să reamintim că după convocarea la DNA și mai ales după declanșarea conflictului președinte-premier de către Klaus Iohannis, Victor Ponta are nevoie de o conservare a unui minimum de imagine.
Pentru el, și pentru PSD.

Vremurile nu se anunță prielnice pentru Victor Ponta.
E greu de crezut că Regizorii convocării lui Victor Ponta la DNA vor da înapoi.
A da înapoi de către Ticluitorii Loviturii constînd în folosirea unei instituții represive pentru răfuielile politico-mafiote autohtone ar însemna ca Victor Ponta să obțină NUP în Dosarul privind contractele sale ca avocat.
Cum să facă asta Binomul SRI-DNA cînd Rața mecanică de la Cotroceni a fost întoarsă cu cheița să-i ceară premierului demisia?
Mai mult ca sigur, DNA se va grăbi să-l trimită în judecată pe Victor Ponta, dacă nu cumva îl va pune sub control judiciar înainte de asta.

Ar fi fost de așteptat ca, după supraviețuirea Coaliției prin căderea Moțiunii de cenzură, Victor Ponta să-și dea demisia pentru a salva PSD de la destructurarea și înghițirea de către UNPR, cum se schițează deja planul sergenților majori mesianici.
Victor Ponta nu numai că n-a demisionat, dar mai mult, iată, se dă peste cap ca să alimenteze campania dusă împotriva sa de mașinăria de propagandă și agitație a PNL. După pierderea alegerilor, Victor Ponta a șocat ducîndu-se să se distreze, ca băieții, în străinătate.

Acum, deși cu imaginea făcută praf de Scandalul Dosarului de la DNA, Victor Ponta face în chip absolut gratuit un gest care hrănește campania împotriva sa.
Din nenorocire, campania împotriva lui Victor Ponta înseamnă campania împotriva PSD.

S-a spus că deraierea lui Ioan Rus n-a fost întîmplătoare. Că insultarea Diasporei cu o zi înaintea unei Moțiuni de cenzură pe tema disprețului PSD față de Diasporă s-a vrut o lovitură năucitoare dată PSD de către Ioan Rus în schimbul protecției din partea Binomului SRI-DNA.

Indiferent de motive, gestul lui Ioan Rus a fost o nouă lovitură dată PSD de către un lider de frunte al partidului.
Și dacă ne gîndim că prin cazărmile Structurilor din România se vorbește deja de o vastă Operațiune Clandestină de distrugere a PSD, lovitura dată de Ioan Rus are noimă.

Prin participarea netam-nesam la o ceremonie controversată, Victor Ponta a dat o nouă lovitură PSD.
Are Victor Ponta misiunea să contribuie la distrugerea PSD?!”, susține Ion Cristoiu pe blogul personal.

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/prezen-a-lui-ponta-la-baku-fatala-psd-ului-cine-e-ra-a-mecanica-pusa-sa-distruga-premierul_958675.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

PRĂPĂD cu vaccinul AstraZeneca: Peste trei sferturi dintre reacțiile adverse din ultimele 24 de ore sunt cauzate de el

Avatar

Publicat

in

De

Peste 20.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, perioadă în care au fost raportate 184 reacții adverse, a informat joi Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva Covid-19 (CNCAV).

Potrivit CNCAV, din cele 20.258 de persoane vaccinate, 17.264 au primit prima doză de vaccin, iar 2.994 au primit ambele doze.

Citește și: Document din interior. S-a dat startul la ‘Vânătoarea de Amenzi’ în Poliția Română! ‘Normă’ zilnică pentru amendarea populației

10.071 de persoane au fost vaccinate cu vaccin Pfizer, 3 cu Moderna și 10.184 cu Astra Zeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare, în țară au fost vaccinate 872.361 de persoane.

Citește și: Raluca Turcan, despre majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani: Dacă un pensionar dorește să se angajeze la stat până la vârsta maximă de pensionare, o poate face

În ultimele 24 de ore au fost raportate 184 reacții adverse, cele mai multe (138) la vaccinul AstraZeneca. Alte 69 de reacții adverse au fost înregistrate după administrarea vaccinului Pfizer, iar 7 după cel de la Moderna.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare au fost înregistrate 4.953 de reacții adverse, adică 3,3 la o mie de doze administrate. 11 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Citește și: Diana Șoșoacă se compară cu Donald Trump: ‘Numai eu și cu domnul președinte mai suntem blocați .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Preşedintele CJ Sibiu declară că spitalele din subordine sunt pregătite pentru un posibil val trei de COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, a dat asigurări joi, că cele trei spitale din subordine, Judeţeanul, Pneumoftiziologia şi Psihiatria, sunt pregătite să facă faţă la un posibil val al treilea al pandemiei de COVID-19, anunță AGERPRES.

“Este un subiect extrem de important şi îl tratăm cu maximă seriozitate, valul trei de pandemie, tocmai de aceea avem întâlnirile pe care le avem cu managerii şi cu conducerea spitalului, să ne asigurăm că acoperim toate nevoile pe care la acest moment le putem identifica. (…) Criza este criză peste tot şi întotdeauna pot să apară situaţii care nu pot fi prevăzute neapărat, însă au învăţat spitalele din toate neajunsurile şi greşelile pe care le-au făcut în trecut, au acoperit dacă au fost lipsuri, acele lipsuri. Săptămânal discutăm despre cum putem să intervenim mai bine şi să fim pregătiţi”, a declarat preşedintele CJ Sibiu, joi, într-o conferinţă de presă.

Potrivit sursei citate, Spitalul de Psihiatrie din Sibiu a fost primul din România care tratează pacienţi, cu această patologie, cu COVID-19.

“Avem chiar premiere la nivel naţional şi din acest punct de vedere, la spitalele din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu. Spre exemplu, în premieră, la Spitalul de Psihiatrie din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu a fost înfiinţată o secţie pentru bolnavii cu afecţiuni psihiatrice afectaţi de COVID, situaţie în care a primit pacienţi din toată ţara, pentru că era singurul spital care avea alocată o secţie pentru bolnavii cu această patologie. (…) Pot să-i asigur pe sibieni că în toate cele trei spitale s-au stabilit paşi de urmat, s-a stabilit o strategie de a răspunde celui de al treilea val şi responsabili pentru implementarea strategiei respective”, a spus Daniela Cîmpean.

Şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, colonelul Daniel Chelcea, a declarat că autorităţile şi spitalele sunt pregătite pentru un posibil val trei de COVID-19 în judeţ.

“Având în vedere faptul că pandemia de COVID-19 este gestionată de circa un an la nivel naţional, timp în care pe plan local au fost stabilite strategii sanitare care să funcţioneze, considerăm că suntem pregătiţi pentru înfruntarea unui posibil val 3 de COVID-19 în judeţul nostru. Pe de altă parte, facem un apel către populaţia judeţului Sibiu, pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva îmbolnăvirilor. Aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenţie ne vor ajuta să amânăm sau chiar să evităm un nou val de infectări în masă”, a declarat directorul DSP, miercuri, pentru AGERPRES.

Medici din spitalele de adulţi din Sibiu unde sunt trataţi pacienţii cu COVID-19 semnalează o uşoară creştere a numărului de bolnavi în ultima perioadă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend