Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Previziuni economice apocaliptice de la OCDE: Europa o să fie cea mai afectată de încetinirea economiei mondiale

Publicat

in

Economia mondială ar urma să evite intrarea în recesiune anul următor, însă cea mai gravă criză energetică de după 1970 va declanşa o încetinire semnificativă, iar Europa va fi cea mai afectată, a prognozat marţi Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), care a adăugat că lupta împotriva inflaţiei ar trebui să fie principala prioritate, transmite Reuters, relatează Agerpres.

NATIONAL

Convenabilul caz Pițurcă | Bologa fură startul și îi forțează mâna lui Predoiu

Publicat

in

În urmă cu o lună, Ministerul Justiției anunța că demarează procedura de selecție pentru cele mai importante trei funcții de procuror din România: procuror general al PÎCCJ, procuror-șef al DNA și procuror-șef al DIICOT. Dacă la DIICOT există o conducere interimară de mai bine de doi ani, procurorul general Gabriela Scutea și procurorul-șef DNA Crin Bologa sunt la primul mandat și ar mai avea dreptul să spere la reînvestire. Data limită pentru înscrierea în procedura de selecție este 6 februarie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe 2 miliarde euro, prin redeschiderea unor emisiuni de obligaţiuni

Publicat

in

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe până la două miliarde de euro prin redeschiderea a două emisiuni de obligaţiuni scadente în 2026, respectiv în 2029, conform unui Ordin publicat în Monitorul Oficial.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend