Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Prețul petrolului își continuă creșterea, după eșecul negocierilor de pace între Rusia și Ucraina

Publicat

in

Preţurile petrolului au crescut miercuri cu circa 2%, pe măsură ce investitorii au devenit din ce în ce mai descurajaţi de discuţiile de pace dintre Rusia şi Ucraina, alimentând îngrijorările legate de ofertă, chiar şi după informaţia privind creşterea stocurilor de ţiţei din SUA cu peste 9 milioane de barili, săptămâna trecută.

NATIONAL

Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală: ‘Pe ordinea de zi se află un proiect furat’

Publicat

in

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), anunță luni, pe Facebook, că grupul consilierilor generali PSD vor depune o plângere penală în legătură cu un vechi proiect care nu a fost continuat de noua administrație și pe care acum majoritatea de dreapta l-a introdus pe ordinea de zi.

„Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția “salvatoare”! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD!”, a scris Firea.

Citeste mai mult

NATIONAL

Joe Biden, discuții cu Erdogan despre aderarea Suediei la NATO, cât și despre achiziția avioanelor F-16

Publicat

in

Preşedintele american Joe Biden a declarat că, în cadrul unei convorbiri telefonice de luni, preşedintele turc Tayyip Erdogan a repetat dorinţa Ankarei de a cumpăra avioane de luptă F-16 de la Statele Unite, în timp ce Biden a răspuns că Washingtonul a dorit ca Ankara să renunţe la obiecţia sa faţă de aderarea Suediei la NATO, relatează Reuters, citat de news.ro.

Schimbul de replici a avut loc în momentul în care Biden l-a sunat pe Erdogan pentru a-l felicita pentru victoria sa în alegerile prezidenţiale din Turcia de duminică.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend