Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Presupusul iubit al Simonei Halep rupe tăcerea. „Am întâlnit-o pur întâmplător la munte”

Avatar

Publicat

in

Theo Paşa, bărbatul despre care tabloidele din România au scris că se iubeşte cu Simona Halep, a ţinut să lămurească situaţia. Acesta a precizat că relaţia dintre el şi jucătoarea de tenis nu este una amoroasă, ci de amiciţie.

Aflat la Miami, Theo a postat un mesaj pe Facebook, explicând la ce se rezumă relaţia dintre el şi Simona. Bărbatul admite că s-a apropiat de sportivă în ultima vreme, a mers la cafeneaua ei din Constanţa, chiar şi la mai multe meciuri, dar nimic mai mult: “Bună dimineaţa. În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie. Am tot respectul şi consideraţia faţă de domnul Halep, este un om deosebit, care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei.

Am întâlnit-o pur întâmplător la munte şi, de asemenea, merg de mai mulţi ani la turneele ei din America. Cine înţelege sportul de mare performanţă ar trebui să o aprecieze pe Simona pentru performanţa genială realizată, dar şi pentru faptul că este ambasadorul numărul 1 al României pe toate planurile, să o susţină atunci când câştigă, dar mai ales atunci când pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri şi ipoteze false în necunoştinţă de cauză, se confundă o relaţie de amiciţie, prietenie, cu una amoroasă care categoric nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situaţie! Simona este o fată specială, modestă, ambiţioasă, care are nevoie de linişte şi susţinere pentru a-şi continua cariera şi să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulţumesc pentru înţelegere!”.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

După decesele din Norvegia, Adina Alberts trage un puternic semnal de alarmă: Mă îngrjorează că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri!

Avatar

Publicat

in

De

Agenția norvegiană pentru medicamente a stabilit că decesul a 13 din cele 23 cu vârste de peste 80 de ani ar fi putut avea legătură cu vaccinul de la Pfizer/BioNTech, după cum Bugetul.ro a scris AICI.

În acest context, doctorul Adina Alberts trage un puternic semnal de alarmă și își manifestă îngrijorarea pentru că „că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri”.

„Vaccinul de la Pfizer/BioNTech este recomandat tuturor, de la 16 ani în sus. Dar iată că apar mereu probleme… Mai exact, 23 de persoane cu vârste de peste 80 de ani, dintr-un azil de seniori din Norvegia, au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați cu serul de la Pfizer. Reacțiile adverse la vaccin par că au contribuit la moartea a 13 dintre acești pacienți în vârstă și slăbiți, așa cum reiese din rapoartele preliminare ale autopsiilor. În cohortele de voluntari pe care Pfizer a efectuat studiile, au existat foarte puțini cetățeni atât de în vârstă și, de aceea la vârstnici, vaccinarea cu serurile ARN mesager poate avea urmări nedorite.
*
Pe de altă parte, chinezii, cei care sunt “arătați cu degetul” pentru acest virus, sunt mai precauți când vine vorba de celebrul vaccin Pfizer/BioNTech. ”Experții chinezi din domeniul sănătății au solicitat Norvegiei, și altor țări, să suspende utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer și Moderna, în special în rândul persoanelor în vârstă, din cauza incertitudinilor de siguranță ale vaccinurilor după moartea a 23 de persoane norvegiene în vârstă”, susține presa chineză.
Yang Zhanqiu, virusolog de la Universitatea Wuhan – locul de proveniență al virusului-, a declarat presei că dacă incidentul deceselor din Norvegia se dovedește a fi datorat vaccinului, atunci asta ar arata că efectul vaccinului Pfizer și al altor vaccinuri ARNm nu este la fel de bun pe cât se așteptă, explicând că serurile cu ARNm învață celulele umane să producă o proteină (complet străină corpului uman) pentru a declanșa un răspuns imun împotriva acesteia, iar apoi, acest răspuns imunitar ar putea proteja oamenii de a se infecta în eventualitatea în care virusul real ar intra în organism. Dar în tot acest interval de timp, substanțe toxice se pot dezvolta în organism și astfel aceste vaccinuri nu pot fi pe deplin sigure, a mai explicat virusologul. Iar din acest motiv chinezii, dar și alte țări, dezvoltă seruri pe baza de virus inactivat, o tehnologie verificată în timp, nu pe baza unei tehnologii insuficient studiate așa cum este cea ARNm, titrează presa străină.
*
Exact acest lucru îl afirm și eu public de câteva săptămâni încoace…
Mă îngrjorează că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri!
#SanatateaTAPrioritateaMEA”, este mesajul Adinei Alberts.

Vezi și

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Mă voi vaccina, dar spre finalul campaniei de vaccinare. Sunt tânăr’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul AUR George Simion, a declarat luni seara la Antena 3 că ‘vaccinurile au ajutat omenirea să evolueze, e normal să accepți să te vaccinezi dacă ai încredere în acel vaccin’. El a vorbit despre campania de vaccinare și despre propria opțiune legată de vaccinarea cu serul produs de Pfizer – BioNTech.

„Israelul nu are problema asta, Israelul își protejează toți cetățenii. Noi, parlamentarii, am fost considerați ca fiind parte a lucrătorilor esențiali și am primit o întâietate la a ne vaccina. Aparent, suntem în prima linie, deși nu prea se lucrează în Parlament, s-a adoptat și modalitatea asta de a vota online.

Noi, parlamentarii AUR, indiferent că dorim să ne vaccinăm, o parte din noi, sau nu dorim să ne vaccinăm, cedăm întâietatea pe care se pare că o avem bolnavilor cronici și pentru bătrâni, pentru cei din grupele de risc. Nu credem că ar trebui să avem această întâietate. E forma noastră de a fi responsabili”, a spus George Simion.

Întrebat când se va vaccina, George Simion a răspuns:

„Vaccinurile au ajutat omenirea să evolueze, e normal să accepți să te vaccinezi dacă ai încredere în acel vaccin. Eu am făcut publică poziția mea nu o dată. Mă voi vaccina, dar spre final, dacă e cazul. Spre finalul campaniei de vaccinare. Nu știm cât va ține. Am 34 de ani, sunt tânăr, mulțumesc lui Dumnezeu, am o sănătate care până acum nu dă semne de slăbiciune, nu cred că eu trebuie să beneficiez de aceste vaccinuri.

Aștept să văd și cum evoluează acest vaccin, să văd ce efecte secundare are, pentru că nu a fost testat în condiții normale. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în alte state”, notează antena3.ro

Citește și:

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend