Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

President Iohannis welcomes excellent level of bilateral relations in meeting with Azerbaijan counterpart

Publicat

in

President Klaus Iohannis had talks on Saturday with his counterpart from Azerbaijan, Ilham Aliyev, on which occasion the Romanian head of state welcomed the excellent level of bilateral relations and conveyed Romania’s openness and interest in working with the Azerbaijani side for expanding and deepening the Strategic Partnership between the two states, launched in 2009, told Agerpres.

NATIONAL

Teoria finală a lui Stephen Hawking despre univers, explicată de cercetătorul care i-a fost cel mai apropiat

Publicat

in

Timp de 20 de ani, cercetătorul belgian Thomas Hertog și celebrul astrofizicianul Stephen Hawking au colaborat strâns şi au construit o nouă viziune cu privire la originea Universului și înțelegerea cosmosului. Hertog a prezentat „ultima teorie” a lui Hawking, care a murit în 2018, la vârsta de 76 de ani, conform AFP, scrie Agerpres.

Cercetătorul belgian a descris cum Hawking a înţeles în cele din urmă că volumul său fundamental, „A Brief History of Time”, vândut în peste 10 milioane de exemplare, a fost scris „dintr-un punct de vedere greşit”.

Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Viral pe internet – Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Publicat

in

Viral pe internet – Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă.

Mulți utilizatori ai platformei TikTok au realizat numeroase videoclipuri în care au prezentat un truc prin care pot face fructele de avocado să se păstreze proaspete, fără să capete acea culoare maro. Acum, însă, reprezentanții Administrației pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite ale Americii au lansat un semnal de alarmă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend