Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Președintele PNL Argeș, Ion Popa: ”PSD se bazează doar pe atacuri la adresa lui Iohannis”

Avatar

Publicat

in

Conducerea ACL Argeș consideră că actuala campanie electorală a fost viciată de mai multe elemente, printre acestea numărându-se și ordonanțele 45 și 55, prima făcând referire la turismul electoral, iar cea de-a doua fiind cea care permite migrația aleșilor locali. ”Cei care au fost la Revoluție nu s-au gândit că în 2014 un partid va dori să reinventeze Partidul Comunist”, a spus președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa. Parlamentarul liberal susține că prin aceste ordonanțe, PSD, alături de aliații săi, vrea să aibă controlul total asupra tuturor instituțiilor și a cetățenilor. ”Campania electorală pentru alegerile prezidențiale este cea mai urâtă și cea mai mizerabilă din întreaga istorie post-decembristă. Campania electorală făcută de PSD s-a bazat doar pe atacuri la adresa lui Klaus Iohannis. Folosirea Poștei, ca instituție a statului, pentru difuzarea de pliante mincinoase la adresa lui Klaus Iohannis… Păi cum poate un președinte să taie pensiile? Acest lucru nu îl poate face decât Guvernul…”, a demontat Ion Popa afirmațiile cuprinse în flyer-ul distribuit prin Poșta Română, în urma unui contract încheiat între această instituție și social-democrați.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Iohannis: ‘Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic’

Avatar

Publicat

in

De

 Președintele Klaus Iohannis a declarat în contextul în care mai mulți primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, șeful statului.

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a spus, vineri, că PNL că a „transferat”, doar în ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD, care se adaugă altor „zeci de traseiști” – primari și viceprimari PSD transferați deja.

Publicitate

„Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseiști – primari și viceprimari PSD transferați deja. La Pitești, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iași, PSDistul Chirica. Prin toți acești primari, pesedismul supraviețuiește”, a scris pe Facebook Ionuț Moșteanu.

Un alt caz de traseism politic, înainte de alegeri, este cel al lui Cristian Popescu. El a trecut de la PNL la PSD și urmează să candideze din partea social-democraților pentru primăria Sectorului 2.

Citește și:

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Elena Udrea, reacție după anunțul privind candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei: ‘Gata, s-a terminat cu gluma! ‘

Avatar

Publicat

in

De

Elena Udrea reacționat imediat pe pagina sa de Facebook  după anunțul privind candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei că ”se face din nou politică în România”. ”Traian Băsescu, candidează! Și ca întotdeauna, câștigă”

”Gata, s-a terminat cu gluma! Candidaţii şi susţinătorii lor, cei aflaţi la vedere sau ascunşi aiurea, prin «păduri», îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă!

Traian Băsescu, candidează! Şi că întotdeauna, câştigă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Elena Udrea.

Publicitate

Potrivit acesteia, ”se face din nou politică în România”.

”Se face din nou administraţie în România”, a mai scris Udrea.

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.

”În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti”, a postat, luni seară, pe Facebook, Eugen Tomac.

Acesta a fost primul anunţ oficial al partidului despre candidatura lui Traian Băsescu.

Citește și:

Rafila: ‘Toată lumea speră să ducă la aplatizarea curbei de creștere. Rămâne de văzut dacă în această săptămână aceste lucruri se vor confirma

EXCLUSIV Începe marea reorganizare promisă de Marcel Vela: ‘Cred că, începând cu luna septembrie, se va trece la ea’

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend