Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Președintele Partidului Forța Națională: ‘Rareș Bogdan ar trebui să plece din PNL’; apelul lansat către tineri

Avatar

Publicat

in

Președintele Partidului Forța Națională, Naş Sorin-Valeriu, face un apel către tineri și îi îndeamnă să se implice în societatea românească. El le spune să dea un vot de protest împotriva partidelor care își bat joc de viitorul lor.

„Un scuipat în față simt de la Rareș Bogdan, când văd că-i vrea arestați pe necredincioșii COVID, nu pe interlopii păziți de poliție.

Publicitate

Ca și clujean, spun că dacă Rareș Bogdan vrea să dovedească patriotismul care-l arăta, înainte să intre în politică și să se lepede de demagogia în care se scaldă de-un an, de când face politică, ar trebui să plece din PNL și să demonstreze prin fapte cǎ este patriot.

Ca cineva care în 2009, a votat „România bunului simț” a lui Crin Antonescu, împotriva hoției și înfrățirii lui Băsescu cu Bercea Mondialu, mă doare stomacul, că după 11 ani, de când ne dorim să schimbăm politica, PNL face fix la fel ca Băsescu acum 11 ani. Traseismul. Înfrățirea cu interlopii. Băgarea sub preș a adevărului.

Sărman de tine popor român! Au ajuns interlopii să conducă ROMÂNIA, cot la cot cu scursurile politice care chipurile guvernează dar le pupă ghiulul!

Apelul meu: românii să dea vot de protest, împotriva partidelor mari!

Să dea astfel o palmă politici actuale! Palma cu care ne ștergem scuipatul pe care partidele care conduc România ni-l aruncă în față zilnic!

Votaţi FORȚA NAȚIONALĂ, iar dacă nu pe noi, oricare alt partid mic, pentru a da un semnal că poporul votează, dar NU MAI SUSȚINE MIZERIA PARTIDELOR MARI.

Scopul fiecărui partid este să ajungă la guvernare, dar nu oricum. Omul politic pe care-l apreciez cel mai mult, modelul meu de patriotism, identitate naţională, demnitate, curaj şi morală creştină, Seniorul Corneliu Coposu, spunea că, ȋn politică, ”Negociem orice, dar NU NEGOCIEM PRINCIPII!”. Principalul obiectiv al partidului FORȚA NAȚIONALĂ este ca interesele românilor în UE să fie ascultate, să se audă vocea poporului, dar este greu, căci sunt alte interese, mai mari, iar politicienii noștri sunt preșul UE.

Am fost ales de către colegii mei să conduc acest partid pentru credinţa mea ȋn Dumnezeu şi ȋn poporul român. Ȋnsă, aşa cum spunea şi sfântul apostol Iacov, „credinţa fără de fapte este moarte.” Spre deosebire de USR, care a venit cu mesajul că vor o schimbare radicală a modului ȋn care se face politică ȋn România şi au sfârşit prin a adopta cele mai detestate metode de clientelism politic şi nepotism, FORŢA NAŢIONALĂ doreşte să demonstreze prin FAPTE nu prin vorbe că va schimba RADICAL modul de a face politică.

Vrem o schimbare reală ȋn vieţile noastre? Schimbarea adevărată trebuie să ȋnceapă cu fiecare dintre noi!

Mă adresez ȋn primul tinerilor, care au tot viitorul ȋnainte:

– Implicaţi-vă şi hotărâţi-vă singuri soarta!

– Nu-i mai lăsaţi pe alţii să stabilească limitele drumului pe care-l veţi urma ȋn viaţă!

– Ieşiţi la vot şi daţi un vot de protest ȋmpotriva partidelor care se cred ȋndreptăţite să-şi bată joc de viitorul vostru!

– Aveţi dreptul şi FORŢA să vă hotărâti singuri soarta! Voi sunteţi FORŢA NAŢIONALĂ!

– Aveţi dreptul şi obligaţia SĂ FIŢI SUVERANI, adică să fiţi liberi să dispuneţi de soarta voastră!

– Nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara şi poporul!

– Votaţi FORŢA NAŢIONALă sau orice alt partid mic şi daţi o palmă partidelor actuale care, pentru a-şi proteja interesele de grup, fac ȋnţelegeri transparticine, călcând ȋn picioare interesul naţional şi al cetăţenilor.

Toate partidele care au parlamentari ȋn parlamentul european au o atitudine de slugă, de vasali, fără să ȋncerce măcar să mimeze apărarea drepturilor şi intereselor naţiunii române. Ruşine! Căci România este bătaia de joc a UE, când UE promovează drepturile bunicilor gay, în loc să promoveze dreptul României de a fi în Schengen.

Nu mă pretind instanță morală, nu consider că vorbele mele trebuie să cutremure oamenii, fac politică și deci sunt parte, răspunzător. Sunt însă sătul de felul ăsta de politică. Şi vreau pentru copii noştri să construim o ţară suverană, independentă, unită şi puternică.

Cred într-o ROMÂNIE SUVERANĂ în Europa, cred că România are resurse umane, naturale excepționale și își poate decide singură calea cea mai bună de urmat. Cred că la baza societății stă familia, că tradițiile și cultura noastră ne definesc ca popor și trebuie să le promovăm cu mândrie. Și cred că avem un viitor bun ca națiune, dar trebuie să avem curajul să ni-l urmăm. Cred că România are nevoie de un proiect național și de politicieni încrezători, onești și încăpățânați pentru a realiza acest proiect, într-o lume în care interesele celor mari, mereu vor căuta să-i supună pe cei mici. Cetăţenii români așteaptă ca liderii politici să vină cu soluții, variante şi direcții noi şi să și le asume. Românii au nevoie, acum mai mult decât oricând, de lideri care să le ofere SPERANȚĂ.

Dacă cei care au ieșit în 10 august în stradă, ar ieși din nou, să atace înfrățirea poliției cu interlopii și ar da un vot de protest, împotriva partidelor mari, am scutura clasa politică.

Dacă cei care au ieșit în stradă în 10 august, ar ieși din nou, să strige că România este nedreptățită în UE față de statele vestice și transformată în piața de desfacere a produselor europene și în exportator de forță de muncă, ne-am câștiga respectul UE.

Rareș Bogdan! este valabil și pentru tine – cel care te înveleai cu tricolorul – și care acum schimbi vorba și întorci privirea, ca să te faci că nu simți mirosul mizeriei și a promisiunilor batjocorite”, a declarat Naş Sorin-Valeriu, președintele Forța Națională.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ALERTĂ pe Aeroportul Otopeni: UN ZBOR TAROM a avut probleme cu radarul meteo

Avatar

Publicat

in

De

A fost alertă pe Aeroportul otopeni, acol unde aproape 200 de oameni au așteptat cu sufletul la gură să afle dacă vor ajunge sau nu spre destinațiile dorite.  Zborul Tarom 6528 din Antalya spre Timișoara a aterizat pe Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni pentru verificări ale radarului meteo al aeronavei Boeing 737-800, anunță compania aeriană, conform Mediafax.

Citește și: Accident în CAPITALĂ Un șofer vitezoman a IZBIT un copac pe Bulevardul Magheru

Publicitate

Aeronava a staționat aproximativ o oră pentru diagnoză și verificări suplimentare, iar decizia finală a fost aceea de a fi schimbată, pentru continuarea zborului în deplină siguranță.

Pasagerii cursei au fost debarcați în jurul orei 13:30, aceștia așteaptând sosirea și pregătirea unei alte aeronave Boeing 737-800, în zona de tranzit a Aeroportului “Henri Coandă” Otopeni.

Pasagerii primesc apă, cafea, sandvișuri și desert. Se estimează decolarea către Timișoara în jurul orei 19:00, precizează compania.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Singapore a luat fața SUA – Este prima țară din lume care introduce verificarea facială în sistemul oficial

Avatar

Publicat

in

De

Singapore este prima țară din lume care folosește verificarea facială în sistemul național de evidență a populației, pentru a oferi acces atât la serviciile private, cât și la cele guvernamentale, relatează BBC.

Agenția guvernamentală pentru tehnologie spune că va fi „fundamentală” pentru economia digitală a țării.

Publicitate

Sistemul a fost testat într-o bancă și este acum lansat la nivel național. Tehnologia nu numai că identifică o persoană, dar se și asigură că aceasta este cu adevărat prezentă.

“Trebuie să vă asigurați că persoana este cu adevărat prezentă atunci când se autentifică, că nu este o fotografie, un videoclip, o înregistrare reluată sau un deepfake”, a declarat Andrew Bud, fondator și director executiv al iProov, compania din Marea Britanie care furnizează tehnologia.

Citește și: Ieșire dură a lui Marcel Ciolacu: Peneliștii și-au bătut joc de oameni

Tehnologia va fi integrată cu schema de identitate digitală SingPass și permite accesul la serviciile guvernamentale.

“Este pentru prima dată când verificarea feței bazată pe cloud este utilizată pentru a asigura identitatea persoanelor care utilizează un sistem național de identitate digitală”, a spus Bud.

Atât recunoașterea facială, cât și verificarea facială depind de scanarea feței unui subiect și de potrivirea acesteia cu o imagine dintr-o bază de date existentă, pentru a-i stabili identitatea.

Verificarea necesită consimțământul explicit al utilizatorului, iar utilizatorul primește ceva în schimb, cum ar fi accesul la telefon său sau la aplicația bancară.

Prin contrast, tehnologia de recunoaștere a feței ar putea scana fața tuturor celor dintr-o gară și ar avertiza autoritățile dacă un criminal trece prin fața camerei.

Multe guverne folosesc deja verificarea facială, dar puține au luat în considerare atașarea tehnologiei la identitatea națională.

În unele cazuri, acest lucru este urmarea faptului că nu există un act de identitate național. În SUA, de exemplu, majoritatea oamenilor folosesc permisele de conducere eliberate de stat ca principală formă de identificare.

Citește și: Sondajul care aruncă-n aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan! USR, peste PNL!

China nu a încercat să asocieze verificarea facială cu sistemul de evidență a populației, dar anul trecut a adoptat reguli care îi obligă pe clienți să-și scaneze fețele atunci când cumpără un nou telefon mobil, astfel încât să poată fi verificați.

Verificarea facială este deja răspândită în aeroporturi și multe departamente guvernamentale o folosesc, inclusiv Ministerul de Interne al Regatului Unit și Serviciul Național de Sănătate și Departamentul de Securitate Internă al SUA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend