Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, după discuția cu ministrul Petre Daea: ‘Am primit asigurări că vom putea extinde sistemul antigrindină’

Publicat

in

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a avut o întrevedere cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a fost prezent în județ pentru a prezida conferința regională Caravana Cunoașterii „Planul Național Strategic 2023-2027”. Constantin Rădulescu a prezentat problemele din județul său și se arată convins că Daea o să-l ajute în rezolvarea lor.

NATIONAL

Directorul JPMorgan declară că ordinea mondială este perturbată de tensiunile dintre SUA și China

Publicat

in

Tensiunile dintre Statele Unite şi China perturbă ordinea internaţională, făcând-o mai complexă pentru mediile de afaceri decât în timpul Războiului Rece, afirmă Jamie Dimon, preşedintele şi directorul general al grupului financiar multinaţional JPMorgan, potrivit cotidianului Financial Times, citat de Mediafax.

Datele privind producţia relevă că relansarea economică a Chinei, a doua economie ca mărime din lume, stagnează. „Starea de incertitudine” privind politicile Beijingului va afecta încrederea investitorilor, a declarat Jamie Dimon.

Citeste mai mult

NATIONAL

Sprayul nazal cu ketamină ar putea ajuta la tratarea migrenelor cronice (studiu)

Publicat

in

Sprayul nazal cu ketamină ar putea fi eficient în tratarea migrenelor cronice, potrivit unui nou studiu, publicat în revista „Regional Anesthesia & Pain Medicine”, oamenii de ştiinţă avertizând în acelaşi timp împotriva utilizării în exces a acestui tratament, relatează UPI, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend