Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, plănuiește un meci între Nadal și Federer, pe Santiago Bernabeu

Publicat

in

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, plănuieşte o lovitură de marketing importantă şi a transmis o propunere ce va intra pe ordinea de zi a consiliului director al galacticilor duminică: un meci demonstrativ de tenis între Rafael Nadal şi Roger Federer, pe Santiago Bernabeu, anunță MEDIAFAX.

Creatorul Erei Galactice de la Real Madrid vrea să aducă 80.000 de spectatori pe stadionul Realului la un duel între jucătorii de tenis cu cele mai multe titluri de Mare Şlem în palmares, anunţă jurnaliştii britanici de la Express. Dacă planul lui Florentino Perez se va concretiza, atunci recordul pentru cei mai mulţi spectatori prezenţi la un meci de tenis va fi spulberat. În prezent, recordul este la cota 35.681 spectatori pentru un meci de tenis şi a fost înregistrat la data de 8 iulie 2010, la un meci feminin, dintre Serena Williams şi Kim Clijsters – care recent şi-a anunţat revenirea pe teren după o absenţă de şapte ani, pe stadionul King Baudouin din Bruxelles.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Florentino Perez va supune discuţiilor două proiecte – cel al unui meci demonstrativ între Nadal şi Federer şi cel al înfiinţării unei echipe de fotbal feminin în cadrul clubului Real Madrid. Cotidianul spaniol ABC susţine că Florentino Perez ar fi discutat deja cu Nadal despre demonstrativul cu Federer de pe Bernabeu. Rafael Nadal este un fan declarat al Realului, chiar dacă unchiul său, Miguel Angel Nadal, a fost om de bază al rivalilor de la Barcelona. Rafa, care până la 14 ani a jucat în paralel tenis şi fotbal, a declarat că dacă nu ar fi ales tenisul, şi-ar fi dorit să îmbrace tricoul Realului.

Roger Federer l-a invitat deja pe Rafael Nadal, împotriva căruia a disputat deja 40 de meciuri în circuitul ATP; să participe la un meci caritabil în Africa, în februarie 2020. La acest meci sunt aşteptaţi 50.000 de spectatori, ceea ce ar consemna deja un nou record în materie de spectatori la un meci de tenis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

E oficial! Când și cum se reiau examenele auto

Publicat

in

De

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat că reluarea examenelor pentru obținerea permisului auto urmază să se reia începând cu data de 2 iuni

Așadar, conform informațiilor surnizate de DRPCIV, cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare după instituirea stării de urgență în perioada cuprinsă între 16 martie și 17 mai pot susține proba practică începând cu data de 2 iunie 2020.

Programarea celor menționați se va face numai prin intermediul școlilor de șoferi.

După această etapă urmează cei cu dosarele expirate după data de 18 mai, programarea acestora făcându-se “din oficiu, pe cât posibil cu respectarea ordinii de programare anterioare, de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, cu informarea acestora”, se spune într-un comunicat al DRPCIV.

Examenul teoretic se va putea susține începând cu 12 ori 22 iunie.

Reguli pentru susținerea examenelor

  • candidatul și examinatorul sunt obligați să oarte măști de protecție;
  • scanarea temperaturii corporale (va fi interzisă susținerea examenului în situația în care aceasta depășește 37,2 °C);
  • respectarea distanțării persoanelor aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice a examenului auto, de cel puțin 1,5 metri;
  • candidaților nu se vor prezenta la punctul de întâlnide însoțit de terțe persoane, accesul fiind permis doar candidatului și instructorului auto.

DRPCIV amintește că valabilitatea documentelor emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioada stării de alertă și încă 90 de zile de la ridicarea acesteia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Halucinant! Polițiștii care au intervenit la Kaufland se pregătesc cu instructorii de la Acțiuni Speciale

Publicat

in

De

Dezvăluirea uluitoare! Polițiștii care s-au făcut de râs în încercarea de încătușare a bătrânului de la Kaufland Ferentari se pregătescu cu instructorii trupelor de Acțiuni Speciale.

Alexandru Găitan, liderul Sindicatului Polițiștilor ProLex Secția 24 București, este cel care a făcut dezvăluirea.

Potrivit lui Găitan, instructorii SAS le predau tot felul de tehnici polițiștilor, de parcă ar fi toți „Jackie Chan sau Chuck Norris”.

„În realitate este cu totul și cu totul altceva”, susține Alexandru Găitan.

„Polițiștii care au intervenit la Kaufland Ferentari s-au suprapus, unul trăgea și unul împingea. Ei fac pregătire specială pentru așa ceva cu instructori de la SAS, de la noi, de la MAI. Se predau tot felul de tehnici, de parcă am fi toți Jackie Chan sau Chuck Norris, dar în realitate este cu totul și cu totul altceva”, a declarat, pentru Național, Alexandru Găitan.

Greșeala făcută de polițiști

La încătușare trebuie să fie un polițist, maxim doi, dar ei s-au băgat trei, iar asta a fost o greșeală. Au vrut să ajute, dar mai mult s-au încurcat. Erau tineri veniți recent din școală acei polițiști. Dacă îl prindeau de o mână și i-o duceau la spate din prima cu cătușa pusă, automat venea și a doua. Dar nu este chiar așa ușor să încătușezi pe cineva, mai ales că trebuie să te ferești să nu te zgârie, să nu te muște, mai ales acum, în perioada asta. Până la urmă, din cei șase polițiști, unul singur a fost cu experiență, chiar cel care l-a trântit la pământ, ca să-l poată încătușa. Sunt niște tehnici, dacă nu l-ai apucat puternic din prima, ai pierdut totul.

Este vorba despre momentul psihologic al încătușării, pe care nu ți-l predă nimeni. Antrenamentele erau obligatorii, dar s-au scos din cauza pandemiei, iar acum nici nu va mai fi vorba despre așa ceva. Oricum, ar trebui să se facă o pregătire mai serioasă în școlile de poliție, asta este clar”, a mai declarat Alexandru Găitan.

Vezi și

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend