Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Președintele Asociației Medicilor de Familie s-a dezlănțuit la adresa DSP București: Haiducie! ”Încercare demnă de Guinness Records

Publicat

in

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov, Sandra Alexiu, reclamă o ”haiducie contractuală”. 1.200 de medici sunt chemaţi să semneze fizic contracte, în ilele de joi şi veri, dar vineri este zi scurtă la DSP, aşa că medicul estimează că totul trebuie făcut în aproximativ 660 de minute. ”Încercare demnă de Guinness Records”, afirmă medicul.

”Are loc la Bucureşti un fenomen inedit prin care DSPB va încerca să atingă un nou record. Medicii de familie au fost chemaţi să semneze FIZIC, cu semnătura din pix şi ştampila (care mai are) contractele care trebuiau semnate după 1 aprilie ca să intre în vigoare de la 1 mai”, a scris Sandra Alexiu pe Facebook, precizând că operaţiunea, o adevărată ”haiducie contractuală”, trebuie să aibă loc în zilele de joi şi vineri.

”Medicii vor avea la dispoziţie 7 ore joi şi 4 ore vineri (zi scurta, deh, în DSPB = bugetari) adică 660 de minute pentru 1200 de medici. Ei vor trebui desigur să lipsească de la cabinete pentru ca nimeni de la DSP sa nu stea niciun minut în plus la program”, a mai scris medicul, precizând că este o adevărată ”încercare demnă de Guinness Records”. Medicul atrage atenţia că semnătura electronică poartă după ea ora şi data.

”Asta dacă va întrebaţi totuşi de ce nu se pot semna electronic şi nu ar face decât să arate latenţa uriaşă cu care se pregătesc contractele… Dacă făceam o grevă mică şi nu semnam contractele o lună şi jumătate CĂ AŞA AM VRUT NOI ieşea scandal monstru… Dar pe noi nu ne protejează nimeni…”, a mai scris medicul.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

LiveScore CSU Craiova, CFR Cluj și FCSB joacă în prima manșă a play-off-ului Conference League

Publicat

in

De

CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB joacă joi în prima manșă a play-off-ului Conference League. Meciurile echipelor din România sunt transmise în format LiveScore pe HotNews.ro.

UEFA Conference LeagueFoto: Matthieu Mirville/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

CSU Craiova – Hapoel Beer-Sheva (de la ora 20:30), în play-off-ul Conference League

Meciul este transmis în direct pe DigiSport 1 ș Prima Sport 2.

Echipele de start:

CSU Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi

Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă

Hapoel Beer-Sheva: Giazer – Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Micha, Keitjens, Abu Abaid, Ansah – Hemed. Antrenor: Elyaniv Barda Felix

Rezerve: Harush, Eliasi, Safuri, Shechter, Jehezkel, Madmon, Yosefi, Elias, Selmani, Andre Martins, Dadia, Hatuel.

Maribor – CFR Cluj (de la ora 21:15), în play-off-ul Conference League

Partida poate fi urmărită în direct pe DigiSport 2 și Prima Sport 1.

FCSB – Viking (de la ora 21:30), în play-off-ul Conference League

Meciul este transmis în direct pe PRO Tv.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rusia respinge vehement propunerea ONU: ‘Nu suntem de acord cu demilitarizarea centralei de la Zaporojie. Va face stația și mai vulnerabilă’

Publicat

in

De

Moscova consideră inacceptabile propunerile de creare a unei zone demilitarizate în zona centralei nucleare de la Zaporojie, a declarat Ivan Neceaev, directorul adjunct al Departamentului de Informații și Presă al Ministerului rus de Externe.

„Propunerile pentru o zonă demilitarizată în jurul centralei nucleare Zaporojie sunt inacceptabile. Implementarea lor va face stația și mai vulnerabilă”, a declarat Nechaev, joi, în cadrul unui briefing, citează Interfax.

El a menționat că, așa cum era de așteptat la Moscova, călătoria la Zaporojie a experților AIEA va avea loc „în viitorul foarte apropiat”.

La începutul lunii august, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut retragerea întregului personal militar și a echipamentului militar de la centrala nucleară Zaporojie și „evitarea oricărei alte desfășurări de forțe militare sau echipamente militare pe acest teritoriu”. El a mai spus că este necesar să oprească toate ostilitățile din zonă și să nu vizeze facilitățile stației și împrejurimile acesteia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend