Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Premierul Viorica Dancila, cetăţean de onoare al unei comune din ARGEŞ – Explicaţia halucinanta a autorităţilor

Avatar

Publicat

in

Primarii din judeţul Argeş nu se dezmint atunci cand vine vorba de pupincurism. Aşa se face că, astăzi, Viorica Dăncilă va deveni cetățean de onoare al unei comune din Argeș, mai exact comuna Bogaţi. Ea va primi personal diploma prin care i se confera acest titlu chiar din mana primarului comunei, Ion Gîrleanu, cel care a venit cu stralucita idee si propunere.

Motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt de-a dreptul halucinante şi le-am aflat chiar de la reprezentantii primăriei Bogati, mai exact de la secretarul primăriei, cel care avizeza legalitatea actelor emise. ” Domnul primar a avut aceasta idee buna si s-au urmat demrsurile legale. Proiect de hotarare initiat de primar si votat in unanimitate de consilierii locali. Noi suntem bucurosi ca doamna Dancila ne viziteaza comuna. Motivele acordarii tilului de cetatean de onoare ? Păi tocmai asta e, faptul ca o somitate nationala precum doamna Dancila ne viziteaza comuna noastra, asta e motivul principal. Va dati seama ca o vizita a unei celebritati ca doamna Dancila aduce un plus de imagine comunei noastre, cum sa nu ne bucuram si de ce sa nu ii acordam titlul de cetatean de onoare pentru acesata onoare de a ne vizita comuna ! Totul e legal si va spun asta ca jurist “, ne-a declarat secretarul primarie Bogati, Gheorrtghe Ungureanu.

Viorica Dăncilă aterizează cu elicopterul, joi, la Geamăna, după care va fi prezentă la CEx al PSD Argeș. Aceasta va susține și o conferință de presă, iar apoi va pleca la ziua comunei Bogați. Aici, va avea parte și de o surpriză din partea autorităților locale. Prim-ministrului i se va decerna titlul de cetățean de onoare.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ: Terasele vor fi deschise până la ora 24

Avatar

Publicat

in

De

Terasele din România vor fi deschise până la ora 24. Este anunțul de ultimă oră făcut de premierul Ludovic Orban. Decizia de a închide terasele la ora 23 nu are niciun fundament științific, au avertizat mai mulți medici.

“Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost aprobată, a CNSU, pentru a pregungi programul până la ora 24”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Publicitate

El a spus că vor exista și alte modificri, dar că sunt “chestiuni mai mici”.

“Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări – să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a adăugat premierul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alina Gorghiu: ‘Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că moțiunea de cenzură nu va fi un demers serios, ci va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări.

„Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură și l-a anunțat inclusiv pe autorul acestui text al moțiunii, Șerban Nicolae (…). Cât de serioasă e această moțiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Șerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări”, a declarat la RFI Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL va avea discuții cu partidele parlamentare, pentru a contracara moțiunea de cenzură.

„Constant se fac aceste discuții, pentru fiecare demers inițiat de Guvernul Orban s-au făcut discuții cu parlamentarii (…). Și pentru această moțiune de cenzură sigur, vom purta discuții cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raționalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune țara într-o situație proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuții pe care le fac unii și alții, ci mă bazez pe discuții pe care le fac eu, personal (…). Eu nu cred că va fi o moțiune încununată de succes pentru PSD”, a mai spus Gorghiu.

Publicitate

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend