Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Premierul israelian Naftali Bennett s-a testat, după ce fiica sa a fost infectată cu COVID. Rezultatul?

Publicat

in

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat negativ duminică pentru COVID-19, după ce fiica sa în vârstă de 14 ani a fost infectată, a anunțat biroul său.

Bennett a părăsit ședința săptămânală a cabinetului și s-a autoizolat la domiciliu după ce a aflat de testul pozitiv al fiicei sale, care a venit pe fondul răspândirii rapide în Israel a infecțiilor cauzate de varianta Omicron.

Bennett a făcut ulterior un test PCR, care a ieșit negativ, dar a decis să rămână izolat pentru moment ca măsură de precauție, a precizat biroul său într-o declarație. Bennett a primit o injecție de rapel a vaccinului pe 20 august.

Fiica premierului fusese vaccinată împotriva COVID-19, a precizat biroul său, care nu a dezvăluit dacă a fost infectată cu Omicron sau cu varianta Delta, de asemenea răspândită în Israel.

Bennett a fost ținta unor critici publice după ce soția și copiii săi au plecat în vacanță în străinătate la începutul acestei luni, în ciuda apelurilor sale către israelieni de a ajuta la oprirea răspândirii Omicron prin anularea planurilor de a zbura în străinătate.

Guvernul său a aprobat ulterior măsuri care interzic israelienilor să călătorească în majoritatea țărilor, precedate de o interdicție privind intrarea străinilor. Israelul a raportat 1.118 cazuri confirmate de Omicron, numărul persoanelor infectate de această variantă dublându-se în prezent la fiecare două zile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Video| Căprioară rănită în curtea unei fabrici din Brașov, tratată și eliberată de jandarmi în pădure

Publicat

in

O căprioară care s-a rătăcit și era blocată în curtea unei fabrici din Brașov a fost recuperată e jandarmi. Aceștia au observat că animalul este rănit la picior și după ce a fost bandajată, i-au dat drumul în pădure.

Citeste mai mult

NATIONAL

Karl Nehammer a pierdut majoritatea absolută la alegerile din Austria (exit-poll)

Publicat

in

Partidul Popular (ÖVP) al cancelarului austriac Karl Nehammer şi-a pierdut majoritatea absolută, din cauza unui scor bun al naţionaliştilor din cadrul Partidului Libertăţii (FPÖ) – care a obţinut cu un sfert mai multe voturi decât în alegerile anterioare – în alegeri regionale-cheie, duminică, în Austria Inferioară.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend