Conecteaza-te cu noi

EVENIMENTE / CINEMA

Premierele cinematografice ale ultimului weekend din luna iulie sperie, seduc şi provoacă râsul

Publicat

in

Ultimele trei premiere cinematografice din luna iulie aduc în faţa spectatorilor din România trei producţii de genuri foarte diferite: una este film de groază, alta e o dramă care înduioşează şi a treia e o comedie despre dans la vârsta a treia.

”Crawl/ Ape ucigaşe” este premiera horror a săptămânii pentru cinematografele româneşti. O înotătoare de performanţă încearcă să îşi salveze tatăl. Un uragan mătură oraşul natal al tinerei iar străzile sunt inundate. Dar forţa apei dezlănţuite nu este singura problemă. Oraşul fiind invadat de aligatori.

”Lazzaro felice/ Lazzaro cel fericit” este o dramă seducătoare regizată de Alice Rohrwacher. Pe o plantaţie de tutun pierdută în zona rurală a Italiei trăiesc oameni de toate vârstele complet izolaţi de restul lumii. Ei află doar că sunt mereu datori marchizei Alfonsina de Luna. Dar povestea nu rămâne în peisajul sălbatic ci se va petrece şi la marginea oraşului, unde personajele ajung în mod neaşteptat. Cine nu îşi dă seama că neorealismul italian include şi momente de magie şi miraculos, poate să îşi corecteze percepţia cu povestea lui Lazaro cel bun.

Râsul e treaba poveştii din ”Poms/ Hai că încă putem!”. Comedia cu Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver şi Rhea Perlman spune povestea unor pensionare dintr-o comunitate dedicată celor în vârstă. Dintre toate lucrurile pe care ţi le poţi dori la bătrâneţe, ele îşi dau silinţa să îşi facă propriul lor club de majorete.

Şi dansul începe în termenii următori

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

James Bond şi Matrix 4, noile date de lansare

Publicat

in

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, şi „Matrix 4” au primit noi date de lansare în cinematografe, după ce producţiile au fost afectate din cauza pandemiei, potrivit news.ro.

Următorul film „James Bond”, ultimul cu Daniel Craig în rol principal, va ajunge cu cinci zile mai devreme în cinematografele americane, pe 20 noiembrie.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, producătorii au anunţat că în Marea Britanie film va rula din 12 noiembrie, data râmânând neschimbată, iar în SUA, opt zile mai târziu.

Lungmetrajul MGM – Universal a fost mutat de două ori până în prezent. Data iniţială de lansare era 10 aprilie 2020. Apoi, ea a fost stabilită pentru 25 noiembrie.

Warner Bros. a schimbat data de lansare a celui de-al patrulea film „Matrix” pentru primăvara lui 2022, potrivit Variety.

Lungmetrajul se afla în producţie în Germania când a început pandemia şi filmările au fost oprite. Din 21 mai 2021 premiera a fost reprogramată pentru 1 aprilie 2022.

Actorii Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss revin în rolurile din „Matrix”. Din distribuţie mai fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris. Filmul este scris şi regizat de Lana Wachowski.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Pitești, luna iunie plină de evenimente cultural-artistice organizate în aer liber – VEZI PROGRAMUL PE ZILE SI ORE

Publicat

in

De

  • Spectacole și piese de teatru, în aer liber
  • Consiliul Județean Argeș organizează evenimente cultural-artistice în spații neconvenționale din Pitești

Consiliul Județean Argeș, prin instituțiile de cultură aflate în coordonare, își propune să redea publicului argeșean bucuria de a se reîntâlni cu artiștii și de a participa la reprezentații cultural-artistice organizate în aer liber, în spații publice neconvenționale din municipiul Pitești, pe perioada weekend-urilor. Pentru o bună organizare a evenimentelor, acestea se vor desfășura cu sprijinul Primăriei Muncipiului Pitești.

Astfel, în luna iunie 2020, sunt programate următoarele evenimente organizate, în Pitești, de instituțiile de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Argeș:

Sâmbătă – 13 iunie:
– Ora 11.00: „Ursul păcălit de vulpe”- Teatrul Alexandru Davila – Ceas Trivale
– Ora 18.00: „Revista în aer…liber!” – Teatrul Alexandru Davila – Lunca Argeșului


Duminică – 14 iunie:
– Ora 11.00: Fanfara „Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș – Grota Trivale
– Ora 18.00: Fanfara „Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș – Lunca Argeșului


Sâmbătă – 20 iunie:
– Ora 11.00: Fanfara „Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș – Parcul Prundu
– Ora 18.00: Fanfara „Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș – Lumina Parc


Duminică – 21 iunie:
– Ora 11.00: „Amintiri din copilărie” – Teatrul Alexandru Davila – Ceas Trivale
– Ora 18.00 – „Revista în aer…liber!” – Teatrul Alexandru Davila – Parcul Ștrand


Sâmbătă – 27 iunie:
– Ora 11.00: „Lădița fermecată” – Teatrul Alexandru Davila – Grota Trivale

Duminică – 28 iunie:
– Ora 11.00: Fabian Sanchez, artist al Centrului Cultural Județean Argeș – Ceas Trivale
– Ora 18.00: Fanfara „Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș – Lunca Argeșului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend