Conecteaza-te cu noi

Reportaj

Premiera in Romania ! IPEE ATI produce primul incubator pentru reproductia pasarilor EMU la Curtea de Argeş

Publicat

in

IPEE ATI din Curtea de Arges, liderul national in productia de incubatoare de oua si un important jucator pe piata produselor electrocasnice si echipamente de uz gospodaresc a reusit , zilele trecute, să finalizeze cu succes testele la noul incubator pentru reproducerea pasarilor Emu. Potrivit repreznetantilor companiei IPEE ATI, noul incubator va intra in productie luna urmatoare si va fi oferit la vanzare la distribuitorii din toata tara pentru a deveni un veritabil punct de reper pentru micii intreprinzatori care vor sa demareze o afacere extrem de profitabila in domeniul cresterii si comercializarii pasarilor Emu. ” Stim ca exista interes pentru afacerile cu Emu sau Struti si am decis sa creeem un incubator special care sa poata incuba atat ouale acestor specii de pasari dar mai ales o afacere destul de profitabila si inca neaccesata de multi in Romania”, a declarat pentru PROFIT, Liviu Nicolae, director comercial al companiei IPEE ATI SA din Curtea de Arges.

Produse le IPEE ATI se regasesc pe rafturile hypermarketurilor din Romania

In prezent compania argeseana produce pa langa incubatoarele de oua si o gama larga de produse de uz gsopodaresc precum dar si conectica si cabluri. Mare parte a productiei este destinata pietei interne, produsele IPEE putand fi regasite in rafturile marilor hypermarket-uri dar si exportului.

Noul incubator pentru pasari EMU este o noutate absoluta pe piata romaneasca, incubarea oualelor necesitand conditii speciale oferite acum exclusiv de incubatorul produs la Curtea de Arges.
Cresterea pasarilor EMU este o afacere prospera in tarile europene, pielea si carnea acestora fiind foarte scumpa si foarte cautata pe pietele occidentale. De asemenea, uleiul de Emu  este foarte scump si are efecte deosebite pentru sanatatea omului.

DESPRE PASAREA EMU

Emu (Dromaiidae, Dromaius) este o familie de păsări mari alegătoare care trăiesc în Australia și fac parte din ordinul Struthioniformes. Unele dintre speciile de emu care au trăit în regiunile de coastă a Australiei, au dispărut prin secolul XIX. Este o pasăre nomadă care, pe picioarele ei lungi pargurge distanțe mari în căutarea hranei, atingând viteze de până la 48 km/h.

Este o pasăre ierbivoră care trăiește în pădurile de eucalipt și în stepele australiene. Emu înghite partea cea mai hrănitoare a plantelor și își formează importante rezerve de grăsime, pe care le folosește în lungile sale migrări.

DESPRE IPEE ATI SA Curtea de Arges

Fabrica IPEE ATI din Curtea de Arges. Aici lucreaza 247 angajati

Fabrica IPEE ATI din Curtea de Arges. Aici lucreaza 247 angajati

Firma Ipee Amiral Trading Impex S.A este o companie  cu capital mixt, romano-italian, alcatuita din 247 de angajati mandrindu-se cu o impresionanta cifra de afaceri . Activitatea principala este productia si distributia produselor de uz gospodăresc, uz casnic, electrocasnice, cabluri si conectica.

Compania are sediul in Curtea de Ages, pe platforma industriala de nord a orasului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

EXCLUSIV! Dan Petrescu a învins Primăria Curtea de Argeș la Curtea Constituțională – VA CERE DAUNE

Publicat

in

De

După ani buni de luptă prin instanțe, încercînd să-și găsească dreptatea dar să și arate gravele nereguli din primăria Curtea de Argeș, fermierul Dan Petrescu, actual consilier local, a ieșit învingător în mediatizatul scandal al pășunilor din Curtea de Argeș. După o decizie a Tribunalului Argeș nerespectată de către Primăria Curtea de Argeș – ceea ce ar putea duce spre o fapta de natură penală, juriștii Primăriei a contestat decizia magistraților argeșeni la Curtea Constituțională a României în numele Primăriei și Consiliului Local Curtea de Argeș. Ieri, Valer Dorneanu și ceilalți judecători ai CCR au soluționat definitiv această speță, dosarul 3.647/109/2018, si au dat câștig de cauză lui Dan Petrescu. Înfrânți definitiv, primăria și Consiliul Local Curtea de Argeș sunt obligate prin Decizia CCR nr. 364 din 03.06.2021 să plătească și cheltuieli de judecată lui Dan Petrescu. Decizia magistraților CCR urmează a fi publicată și in Monitorul Oficial.

Dan Petrescu ne-a declarat: “ Mă bucur că am câștigat, că s-a făcut dreptate și că justiția și-a făcut datoria. Am fost ieri in sala si am vorbit cu judecatorul Valer Dorneanu. I-am explicat lui și celorlalți magistrați bătaia de joc de aici, de la Primăria Curtea de Argeș, și cum se aranjează ilegal lucrurile pe aici de către un grup de oameni cu mari interese. Da, vor trebui să plătească cheltuielile de judecată și , cel mai probabil, le voi cere și daune pentru ceea ce mi-au făcut în ultimii ani. La fel, poate cineva se va autosesiza că Primăria prin primarul Panțurescu nu a respectat o hotărâre judecătorească. Ori ce înseamnă asta ?”, ne-a declarat Dan Petrescu. Rămâne de vazut ce sumă le va cere Dan Petrescu consilierilor locali și primăriei drept daune dar, se pare, va fi o sumă consistentă.

Revenim cu detalii pe acest subiect….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | RĂZBUNARE? A fost incendiată stâna oierilor din Cicănești

Publicat

in

De

Surpriza uriașă pentru crescătorii de ovine din comuna Cicănești: mîndrețea de stână de la munte pe care ciobanii se bazau in această vară, a fost incendiată. Aceasta a ars complet, până la temelie. La începutul acestei săptămâni, după ce au pregătit minuțios urcarea oilor la munte, crescătorii de oi din Cicănești s-au dus să pregătească stâna ce le aparține și care se afla pe muntele Comarnic. Când au ajuns acolo, oamenii au avut o surpriza greu de acceptat: mândrețea lor de stână nu mai exista, practic, după ce fusese distrusă de un incendiu pus, spun oamenii , intenționat. Munca lor se năruise într-o noapte și nu au mai putut recupera nimic in afara de temelia stanei. Prin Cicănești, oamenii spun ca bănuiesc cine ar fi dat foc stânei dar nimeni nu vrea să dea nume.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend