Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Premier League: Liverpool, surclasată și depășită în clasament de Brighton, continuă seria neagră

Publicat

in

După ce Manchester United a învins Manchester City, într-o altă partidă a etapei cu numărul 20 din Premier League, Brighton a câștigat fără drept de apel în fața lui Liverpool, scor 3-0.

Jucatorii echipei LiverpoolFoto: Philip Bryan/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brighton – Liverpool 3-0, în etapa a 20-a din Premier League

Liverpool a fost surclasată la toate capitolele. Cu o posesie de 62%-38%, 16 ocazii de gol la 8 și 9 șuturi pe poartă față de doar două, echipa fostului jucător al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi, a predat o adevărată lecție de fotbal.

March a deschis scorul în minutul 47, după o recuperare a lui Mac Allister. Doar șase minute mai târziu, fotbalistul englez reușește dubla cu o execuție la care Alisson nu poate interveni.

Tabela a fost închisă de Welbeck, în minutul 81, când după o deviere a aceluiași March a ridiculizat apărarea „cormoranilor” și a marcat pentru 3-0.

Liverpool pierde a doua partidă consecutivă în Premier League, în schimb Brighton, după acest rezultat, depășește cu două puncte formația pregătită de Jurgen Klopp.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Papa Francisc a decis să îi pedepească și pe homosexualii și pedofilii catolici laici

Publicat

in

Vaticanul a publicat sâmbătă un amendament la dreptul canonic în ceea ce priveşte lupta împotriva agresiunilor sexuale în Biserica Catolică, extinzând răspunderea penală şi asupra liderilor catolici laici care conduc asociaţii recunoscute de Sfântul Scaun, şi subliniind că atât minorii, cât şi adulţii pot fi victime ale abuzurilor, relatează AFP şi Reuters.

Papa Francisc a emis în 2019 un „motu proprio” – o scrisoare emisă direct de papă care modifică legislaţia internă a Bisericii universale (drept canonic) – făcând obligatoriu pentru toţi preoţii şi membrii ordinelor religioase să raporteze orice suspiciune de agresiune sexuală şi făcându-i direct răspunzători pe episcopi pentru orice abuz comis de ei sau muşamalizat, scrie agerpres.ro.

Citeste mai mult

NATIONAL

Hochei – Erste Liga: FTC-Telekom a câştigat cu 3-2 meciul împotriva echipei ACSH Gheorgheni

Publicat

in

ACSH Gheorgheni a fost învinsă de FTC-Telekom cu scorul de 3-2 (3-1, 0-0, 0-1), sâmbătă, la Budapesta, în al patrulea meci al finalei Erste Liga la hochei pe gheaţă, informează Agerpres.

Ferencvaros are 3-1 în la general şi mai are nevoie de o victorie pentru a câştiga trofeul.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend