Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Prefectul Capitalei a avut o primă discuţie cu Nicuşor Dan şi cu edilii de sectoare despre termoficare, urbanism, problemele de mediu, de trafic

Publicat

in

„În concret, s-a convenit efectuarea unei analize pe problematica urbanismului, joi, 15 iunie. La această întâlnire vor fi invitaţi să participe alături de prefect,  primarul general, primarii de sectoare, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării, Inspectoratului Regional în Construcţii, Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, precum şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară”, arată comunicatul de presă al Prefecturii Municipiului Bucureşti.

Primarii prezenţi au salutat implicarea Prefectului Municipiului Bucureşti în realizarea unui climat de dialog şi colaborare în interesul soluţionării nevoilor cetăţenilor capitalei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Gospodărie inundată în comuna Lanurile – Apa a intrat şi în casă

Publicat

in

De

Analistul politic Bogdan Teodorescu: ‘Trăim niște timpuri complicate. Avem în față, un orizont negru, în care niște generații tinere spun următorul lucru: Opriți-vă, fiindcă voi o să muriți, mai devreme sau mai târziu, dar noi avem mult de trăit în locul ăsta și ne lăsați ceva în care nu se poate trăi’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Accident cumplit între o cisternă și un autobuz în Pakistan: Incendiul a făcut ravagii

Publicat

in

De

Un accident violent între o cisternă și un autobuz de pasageri a provocat moartea a cel puțin 20 de persoane în Pakistan, au anunțat marți un purtător de cuvânt al poliției și mass-media.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți pe o autostradă din apropierea orașului central Multan, iar cauzele nu sunt deocamdată clare, anunță Reuters.

Autobuzul și cisterna au luat foc după coliziune, a precizat un purtător de cuvânt al poliției într-un comunicat, fără a oferi detalii cu privire la numărul victimelor.

Geo și Dunya TV au anunțat că cel puțin 20 de persoane au fost ucise.

Șase pasageri au supraviețuit, a declarat la fața locului un oficial al unui serviciu de salvare de stat pentru Dunya TV.

„Incendiul a făcut ravagii”, a spus el.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend