Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Prăduitorii lui Mitrofan au fost încătușați !

Publicat

in

Așa cum reatam in urma cu ceva timp, una din cafenelele deţinute de fostul viceprimar liberal Cristian Mitrofan fost pradata de hoti. Se intampla in penultima zi a lunii ianuarie a acestui an dar, abia astazi, procurorii au finalizat ancheta. Rezultatul: cei doi tineri care ar fi dat spargerea la barul lui Mitrofan , au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi, în vârstă de 21 de ani, respectiv 22 de ani, sunt acuzați de furt calificat si urmeaza  să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cei doi , ambii din Curtea de Argeș, au furat din cafeneaua lui Mitrofan,în ziua de 30 ianuarie, două casete de valori şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 7.000 de lei, potrivit procurorilor.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Situație alarmantă la un important post de televiziune! Mai mulți angajați au fost infectați cu COVID-19

Publicat

in

De

Potrivit unui comunicat recent emis de către postul de televiziune Pro TV, în rândul angajaților s-au depistat infecții cu noul coronavirus COVID-19, dar la scurt timp după ce informația a fost dată publicității, cei de la Pro TV au emis un alt mesaj în care menționau să nu se mai scrie nimic despre situația apărută în interiorul televiziunii, conform celor de la paginademedia.ro.

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile și mașinile au fost dezinfectate – „adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV.

Ieri, Pro TV a cerut presei să nu scrie sau să menționeze Pro TV sau numele unor angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri pozitive în rândul salariaților.

Ce a trimis ieri Pro TV în notificare:

„Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

Citește și:

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

România, pe lista roșie! În ce condiții puteți călători în aceste țări europene

Publicat

in

De

România se află pe locul 5 în Europa la numărul de cazuri noi de coronavirus raportate în 24 de ore, motiv pentru care tot mai multe țări impun restricții românilor.

Sunt tot mai multe state care introduc România pe lista roșie, adică impun cetățenilor veniți din această zonă carantină sau izolare. Olanda a anunțat chiar ieri că românii care ajung aici intră obligatoriu în autoizolare timp de 14 zile.

Cu două zile în urmă Austria anunța că, la intrarea în țară, cetățenii veniți din România vor fi nevoiți să facă un test COVID sau să intre timp de 14 zile în izolare.

Finlanda, Estonia, Letonia, Irlanda, Slovacia, au anunțat, de asemenea, că românii vor intra automat în autoizolare sau carantină dacă aleg ca destinație aceste țări.

Pe de altă parte, Norvegia anunță pentru români doar 10 zile de carantină.

În Islanda, testarea la intrarea în țară este obligatorie, altfel românii intră în carantină timp de 14 zile.

Există și țări care impun anumite obligativități la intrarea pe teritoriul lor, cum ar fi Cipru, unde cetățenii trebuie să aibă dovada efectuării unui test PCR cu minimum 72 de ore înainte de a ajunge aici.

De asemenea, în Danemarca românii pot intra doar dacă au o rezervare de cel puțin 6 nopți.

Sunt și țări unde românii au intrarea interzisă, cum ar fi Malta, Lituania sau Slovenia.

În funcție de numărul de cazuri care va fi raportat astăzi este posibil ca și alte țări să introducă România pe lista roșie.

Citește și: Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend