Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

Pozitii sexuale potrivite in timpul sarcinii: care sunt cele mai potrivite pozitii pentru aceasta perioada

Avatar

Publicat

in

Parerile cu privire la sexul in timpul sarcinii sunt diferite de la o persoana la alta. Daca unele femei nici nu vor sa auda de asa ceva si refuza cu desavarsire sa mai faca sex cat sunt insarcinate, altele au recunoscut ca au avut parte de cele mai tari partide in perioada respectiva, caci circulatia sangvina din zona pelvina este mai rapida in timpul sarcinii si provoaca o sensibilitate aparte vaginului si clitorisului.
Daca esti insarcinata, dar deschisa in continuare la provocari, foloseste-ti imaginatia si experimenteaza cele mai tari pozitii de sex:
1.    Femeia deasupra este pozitia cea mai sigura si confortabila, caci controlezi complet penetrarea, viteza si miscarile


2.    Pe o parte, fata in fata este pozitia ce se afla pe locul 2 si este indicata datorita confortului pe care il genereaza, intrucat nu mai sustii tu toata greutatea burtii si in plus aveti si contact vizual.
3.    Lingura este pozitia in care tu stai pe o parte si partenerul in spatele tau, iar pozitia permite o penetrare usoara.
4.    Pe la spate este pozitia care permite o penetrare adanca, intrucat tu stai in genunchi, iar partenerul tau detine controlul din spate
5.    Pe scaun este o pozitie mai putin confortabila, datorita faptului ca trebuie sa iti lasi greutatea pe picioare in timp ce controlezi penetrarea, insa multi barbati viseaza la ea.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

234234

Avatar

Publicat

in

De

dfgdfgd fdf g

df gdfg f

Publicitate

df gdfg

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

sdfsdf

Avatar

Publicat

in

De

dsf sdf sd f

ds fsdf

Publicitate
Contacteaza-ne pe WhatsApp

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend