Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Poziţia halucinantă a DSP Arges – Copiii ajunsi la spital au avut o “reactie emotionala” la vaccin

Avatar

Publicat

in

Părintii elevilor care au fost vaccinati zilele acestea in institutiile de invatamant din Curtea de Arges sunt de-a dreptul revoltati după ce mai bine de 10 copii au ajuns la spital cu diferite simptome care au fost considerate ca fiind reactii la serul vaccinului.

Iar daca in aceasta dimineata medicul care aseara a fost de garda la Spitalul Municipal Curtea de Arges a declarat că durerile de cap si stările apatice sau micile amorteli ale elevilor au fost “reactii adverse la vaccin, reactii enumerate pe prospectele acestora si acceptate”, la DPS concluzia este alte.

Publicitate

Luminiţa Tiţă, inspector in relaţii cu publicul din cadrul Direcţiei pentru Sănătate Publică Arges a declarat în urmă cu scurt timp redactorilor PROFIT că nu a fost nimic mai mult decat o “reactie emotionala a elevilor”. “Nu s-a confirmat alergia sau ceva de acest gen. Medicul specialist, doamna doctor Moisescu de la Spitalul de Boli Infecţioase ne-a infirmat că ar fi vorba de o alergie. A fost o reactie emotionala a acelor elevi”, a spus aceasta.

Părerile sunt asadar impartite iar vinovat nu este nimeni. Poate, cine stie, elevii care de atatea emotii au ajuns la spital. Si nu numai unul a fost emotionat cand a vazut seringa cu ser ci mai bine de 10 copii. Si nu numai aseara, ci si astazi.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Avatar

  relu

  21 ianuarie 2015 la 19:34

  Ar fi interesant de aflat cine este asistenta care a facut vaccinurile, de ce unitate medicala apartine, daca este obligatoriu acordul scris al parintilor pentru efectuarea vaccinului si ce s-a intamplat cu asistenta.

 2. Avatar

  ELLA

  25 ianuarie 2015 la 20:30

  Dar de ce parintii nu spun adevarul?Sunt mai multe cazuri in afara de cele care au fost declarate si de ce nu se dau amenzi????
  Daca nimeni nu a facut plangere si nu au fost date amenzi inseamna ca o sa se mai repete si alta data si atunci poate vor fi copii dvs.cei patiti !!! Cu privire la vaccinuri legislatia ar trebui schimbata.Trebuie acordul scris al parintilor si trebuie stiut la scoala si istoricul medical al copilului pt ca vaccinurile or fi ele obligatorii dar nu se fac la toti copii si in toate cazurile.Sunt copii cu probleme medicale care nu au voie sa faca anumite vaccinuri.Dar pe ei nu-i intereseaza,ziua trece leafa merge, cam asa e la unii.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend