Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Posturi de conducere scoase la concurs – Se cauta sefi la Protectia Copilului

Publicat

in

Daca aveti studiile necesare si cautati un loc de munca sau vreti sa avansati in grad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş a scos la concurs şapte posturi de conducere.

Cele cinci posturi pentru ocuparea funcţiilor contractuale de conducere vacanțe de şef centru, respectiv şef complex, sunt în cadrul următoarelor unităţi subordonate:
– Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Tigveni – şef centru
– Centrul de îngrijire şi Asistenţă Bascovele – şef centru
– Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti – şef complex
– Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Călineşti – şef centru
– Centrul de Evaluare şi Primire în Regim de Urgenţă Piteşti – şef centru.

Advertisements

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: condiţiile specifice sunt cele prevăzute de anexa 1 la H.G. nr. 867/2015:
absolvenţi cu diplomă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licență ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
3 octombrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
6 octombrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Cele două funcţii publice de conducere vacanțe de şef serviciu, respectiv şef birou, sunt la: 
– Şef Serviciu de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap
– Şef Birou Juridic, Contencios din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeş.ri).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
• Şef Serviciu de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap. Condiţii:
– studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, domeniul fundamental – ştiinţe sociale; ramura de ştiinţă – psihologie şi ştiinţe comportamentale; domeniul de licenţa – psihologie, specializarea psihologie, sau
– studii universitare absolvite cu diplomă dc licenţă, domeniul fundamental – ştiinţe sociale; ramura de ştiinţă – sociologie; domeniul de licenţă – asistenţă socială, specializarea asistenţa socială;
– studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul medicină;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 2 ani;
– studii postuniversitare sau dc maşter în domeniul Administraţiei publice, Management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

• Şef Birou Juridic Contencios. Condiţii:
– studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, domeniul fundamental de ierarhizare – ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice, domeniul de ierarhizare – drept, domeniul de licenţă – drept, specializarea – drept;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 2 ani;
– studii postuniversitare sau de maşter în domeniul Administraţiei publice, Management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
10 octombrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
13 octombrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend