Conecteaza-te cu noi

Administratie

Post vacant de referent la primăria Câmpulung scos la concurs, dar pentru cine?

Avatar

Publicat

in

La finele săptămânii trecute Primăria Câmpulung a mai scos la concurs un post. De această dată postul este de referent, cls. III, gradul principal, în cadrul Serviciului Buget, Contabilitate – Informatică.
Cerinţele pentru acest post sunt: studii medii liceale economice, finalizate cu diplomă de bacalaureat;vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; cunoştinţe operare calculator (Word, Excel) – nivel mediu.
Dosarele pentru înscrierea la concurs se pot depune până la data de 22.04.2015, ora 15,00.
Criteriile sunt destul de ciudate, mai ales la capitolul vechime, însă rămâne de văzut cine va ocupa şi acest post, mai ales că în primăria Câmpulung a devenit tradiţie ca locurile vacante să fie scoase la concurs pe criterii în care să se încadreze persoane cărora le este destinat postul cu mult înainte de a fi anunţat public. Putem spune că în ciuda faptului că totul pare foarte transparent, doar aparent se respectă legalitatea privind ocuparea unui post vacant în primăria Câmpulung pe nivel de competenţe profesionale. Majoritatea posturilor fiind repartizate ori pe criterii politice ori pe relaţii de rudenie.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

“S-A REPEZIT LA MINE, PROBABIL SĂ MĂ LOVEASCĂ” – PANȚURESCU, portret de primar făcut de o angajată a sa, într-o scrisoare care spune tot

Avatar

Publicat

in

De

În ciuda faptului că la finalul mandatului legal de 4 ani Constantin Panțurescu nu a avut ce realizari sa prezinte în afara de reparatii la doua poduri si un bazin de înot cu mari probleme, comportamentul deplasat şi agresivitatea verbală cu care edilul de la Curtea de Argeş îşi tratează cetățenii, colegele de partid sau de la serviciu au devenit de notorietate, el avand tupeul să o jignească în ultimul hal pe deputata Simona Bucura-Oprescu.

De căteva zile, in mediul online circulă scrisoarea trimisă de o argeșeancă, chiar o angajată a primăriei, trimisă sub forma unei reclamații autorităților centrale de la București. În această scrisoare, biata femeie – asemeni altor argeșeni care au reclamat permanent comportamentul deplasat şi agresivitatea verbală a lui Panțurescu – face dezvaluiri incredibile despre cel care mai vrea încă 4 ani de mandat in fruntea orașului regal.

Publicitate

Iată câteva fragmente din scrisoarea/sesizare a argeșencei în care arată apucăturile primarului Panțurescu.

“S-a repezit spre mine, probabil să mă lovească”

„Vineri 22.11.2019 ora 13:15, după ce m-am înregistrat în registrul de deplasări aflat la portar, m-am deplasat cu maşina familiei la cele două secţii de votare, deoarece maşinile instituţiei nu erau disponibile, unde am procedat la verificarea secţiilor de votare, am încuiat secţiile şi m-am întors la serviciu. Imediat ce am intrat în biroul unde îmi desfăşor activitatea şeful de serviciu Tudorescu Simina mi-a comunicat faptul că şeful biroului Resurse Umane-Savu Dorinel a chemat-o în biroul său şi a început să o apostrofeze şi să o hărţuiască în legătură cu plecarea mea la cele două secţii de votare, deşi cunoştea faptul că eram obligată prin dispoziţie, la fel ca toţi ceilalţi 15 funcţionari publici nominalizaţi prin aceeaşi dispoziţie, să fiu prezentă la secţiile de votare. Şeful biroului Resurse Umane – Savu Dorinel i-a reproşat că am plecat fără bilet de voie, deşi eram înregistrată în registrul de deplasări, în condiţiile în care niciun funcţionar public desemnat ca şi mine nu a fost tras la răspundere pentru deplasarea la secţiile de votare. Considerând că Savu Dorinel este de rea-credinţă şi, nefiind prima dată când acesta are un comportament abuziv, am mers la primarul Panţurescu Constantin şi i-am relatat despre abuzul pe care l-a săvârşit Savu Dorinel. Contrar funcţiei pe care o îndeplineşte şi dispoziţiei pe care a emis-o, primarul a început să ţipe şi să urle la mine, spunând că de asta există şeful resurse umane pentru a vedea cine intră, cine iese şi ce face fiecare în primărie şi parafrazându-l «mai bine să vezi tu ce faci cu ăla acasă», făcând referire la soţul meu. Este evident că primarul a încercat prin atitudinea sa cât şi prin intermediul lui Savu Dorinel să-mi îngrădească şi să-mi obstrucţioneze activitatea, încercând sub orice formă să mă împiedice în a-mi exercita atribuţiile de serviciu pe care însuşi acesta mi le-a dispus, ameninţându-mă şi hărţuindu-mă în mod constant. Discuţia cu acest primar care îmi este şi şef a fost extrem de traumatizantă, la un moment dat acesta s-a ridicat de pe scaun şi s-a repezit spre mine, probabil să mă lovească, dar am avut prezenţa de spirit şi am ridicat tonul spunându-i că nu-i permit să urle şi să ţipe la mine şi să mă ironizeze legându-se de viaţa mea privată”, povesteşte reclamanta în sesizarea trimisă prim-ministrului.

„Cine nu este cu PSD trebuie sancţionat!”

Acuzaţiile la adresa primarului de la Curtea de Argeş continuă, semnatara reclamaţiei considerând că aceste ieşiri ale edilului au cel mai probabil un fundament politic, bazat pe principiul „cine nu este cu PSD trebuie sancţionat”.  
„Vin cu această sesizare ca urmare a acţiunilor abuzive îndreptate atât asupra mea, cât şi a celor care nu-i împărtăşesc opţiunile politice, considerând că acei funcţionari publici care nu simpatizează cu PSD-ul, deci implicit cu el în calitate de preşedinte al PSD Curtea de Argeş, sunt funcţionari care trebuie eliminaţi, hărţuiţi, ameninţaţi, şantajaţi în cel mai josnic mod. Din purtarea abuzivă a acestui primar am simţit că se încearcă sancţionarea mea, tocmai pentru faptul că mi-am dus la îndeplinire sarcinile dispuse de acesta cu privire la verificarea secţiilor de votare”- se mai arată în plângere.

„Mă simt vulnerabilă, ameninţată, hărţuită!”

În cuprinsul reclamaţiei, subordonata primarului Panţurescu vorbeşte, aşadar, nu numai despre comportamentul şefului său, ci şi despre o serie de acţiuni pe care aceasta le califică drept abuzuri. În această linie se înscriu şi referirile la modul în care s-au făcut angajările în Primăria Curtea de Argeş.

„Acest aspect sesizat este unul minor, dar, de fapt, la nivelul Primăriei Curtea de Argeş, abuzurile sunt mult mai grave, acest primar creându-şi un grup de interese format din şefii de servicii pe care i-a numit prin concursuri simulate, prin angajarea multor persoane în funcţie de grupul de interese pe care îl conduce, prin salarizarea acestora diferenţiat, prin grile de salarizare separate faţă de restul funcţionarilor publici, prin acordarea sporurilor pe fonduri europene aceloraşi funcţionari din grupul său de interese, acordarea de premii de excelenţă tot celor din grupul său, folosirea bunurilor instituţiei în interes personal etc. Formulez această sesizare invocând şi prevederile legii 571/2004 privind protecţia personalului din autorităţile publice, instituţii publice şi din alte unităţi care semnaleză încălcări ale legii, întrucât mă simt vulnerabilă, ameninţată, hărţuită atât în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cât şi în viaţa privată. Vă rog să procedaţi la verificarea amănunţită a activităţii acestei primării pe perioada mandatului primarului Constantin Panţurescu, cu privire la angajările şi promovările făcute de acesta, la modalitatea de salarizare pe două grile a funcţionarilor publici, înfiinţarea de servicii noi în scopul promovării funcţionarilor publici agreaţi de acesta, includerea funcţionarilor din grup în proiecte pe fonduri europene sau cu finanţare de la guvern etc. Este ruşinos că am ajuns unii dintre noi să fim asimilaţi unor funcţionari nou-angajaţi aduşi pe sistemul «de pile», oameni care au lucrat aproape 20 de ani ca vânzători în piaţă şi care au trecut un aşa-zis examen pentru inspector taxe şi impozite locale. Exemplele sunt foarte multe, iar noi, cei cu vechime şi profesionişti, suntem catalogaţi de acest primar şi şefii de serviciu numiţi de el, proşti, incompetenţi, c…e, deoarce nu putem fi corupţi, intimidaţi, şantajaţi. Primarul este deranjat de însuşi faptul că o parte dintre noi ne facem treaba legal şi profesionist”, se arată în aceeaşi sesizare. 

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

BOMBĂ! DOCUMENT – Popa Minune, candidat la primăria Corbeni, renegat de foști colegi de preoție – UITE DIVORȚUL, NU E DIVORȚUL

Avatar

Publicat

in

De

Locuitorii din Corbeni nu mai voteaza cu ochii închiși, bazându-se doar pe promisiunile candidaților. Pățiți cu ultimii edili, oamenii se intereseaza despre fiecare candidat, culeg informații și analizeaza. Așa se face că oamenii au rămas suprinși să afle că Nicolae Dinică, cel cunoscut drept Popa Minune, nu este așa credibil cum ar lasa el sa se înțeleagă. În urmă cu puțin timp ziarul nostru a prezentat documente oficiale ale Patriarhiei care arată cum omul L- a trădat pe Dumnezeu și a încălcat un jurământ scris si parafat cu propria semnătură. Asta i-a îndemnat pe oameni sa se intereseze și mai mult si au aflat că Dinică, după ce ar fi fost scos afara din biserica pe motive de moralitate, nu prea mai este agreat nici de fostii săi colegi de preoție. Mai mult, oamenii din Corbeni au dat peste un alt document oficial care indica faptul ca Dinica, după plimbări în interes de afaceri si distracție pe la București sau Poiana Brașov, s-a jucat cu propriul divorț. Nu că ar fi o problemă un divorț pentru un om simplu, dar ce te faci cand cel care intenteaza divortul este un preot, un slujitor al Domnului iar prin asta incalci un juramant. Mai mult și divortul si plecarea din biserica sunt conditionate de intrarea in politica si afaceri in detrimentul celor care au avut incredere in tine, in special Biserica. Spune multe documentul prezentat mai jos, mai ales daca se observa ca Dinica a jonglat efectiv până și cu proriul divort doar pentru a rezolva chestiuni de politica sau afaceri. Ba a intentat proces de divort, ba s-a razgandit, functie de cum a dictat doar interesul sau personal.

Atât de mult a arătat lui Dinică Nicolae că îi pasă de Corbeni încât a început campania nu, nu stabilit si el, ca tot omul, la gospodăria proprie din Corbeni, ci cazat la o pensiune din Oești.
După ce a lăsat mască un sat întreg cu modul in care a înțeles să respecte biserica și juramantul depus la hirotonire, popa Dinică își face in continuare campanie din postura de turist la Corbeni, el fiind cazat la pensiune. Dinică tot speră că-i va păcăli pe oameni mizand, pe faptul că a fost preot dar omite să spună cum a păcălit această meserie care i-a adus notorietate si chiar avantajul de a veni, acum, in fața oamenilor, ca un personaj de o puritate… discutabilă din multe puncte de vedere.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend