Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Portarul Silviu Lung Jr. e blocat în Kayseri şi a decis să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului

Publicat

in

Portarul Silviu Lung Jr. e blocat în Kayseri şi a decis, spre deosebire de alţi coechipieri, care stau izolaţi în reşedinţele lor din Turcia, să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului, potrivit news.ro.

Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani se află de zece zile în cantonamentul lui Kayserispor. „Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună”.

Aici, practic, tricolorul nu interacţionează cu nimeni! Explică: „Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră”.

Lui Silviu îi e tare greu fără cei dragi, dar încearcă să nu se plângă: “Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc”. Totuşi, situaţia i-a dat planurile peste cap: „În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea…”.

El a povestit pentru frf.ro cum decurge o zi în izolare:

„Ora 10:00

Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Mă trezesc zilnic în jur de ora 10. Recunosc, dintotdeauna mi-a plăcut să dorm mai mult. Primul lucru pe care îl fac este să ies pe balcon. Am o privelişte superbă spre muntele Erciyes…

Ora 10:30

La micul-dejun mănânc, de regulă, ouă. Fierte sau omletă. Cu un sos de susan foarte bun. De asemenea, nu lipseşte mierea din meniu.

Ora 11:30

E timpul să merg în sala de fitness. Fac o şedinţă de 45 de minute de spinning pe bicicletă, iar apoi, timp de o jumătate de oră, lucrez partea superioară a trunchiului: braţe, spate, piept.

Ora 13:30

Prânzul e mai mult o gustare. Puţine paste, poate un piept de pui. Trebuie să mă menţin în formă!

Ora 14:30

Sunt la ”centrul de divertisment”. În perioada asta îmi ocup timpul liber citind, jucându-mă pe Play Station sau urmărind un film. Sunt fan al scriitorului Dan Brown, i-am citit toate cărţile. Până la următoarea lui apariţie editorială, l-am descoperit pe Ken Follett, cu romanul ”O avere periculoasă”. Pe consolă mi-am descărcat mai multe jocuri, dar vreau să termin în curând ”Assassin’s Creed”.

Ora 18:30

Cine este servită! Carne de vită, orez şi, neapărat, o salată lângă. Un meniu echilibrat.

Ora 19:30

Seara este dedicată familiei. Vorbesc zilnic cu părinţii mei, cu logodnica mea, o dată la câteva zile cu fratele meu. Mă bucur că toţi sunt bine, sănătoşi, sper să îi revăd cât mai curând şi să îi pot îmbrăţişa…

La televizor mă uit mai puţin. Seara, iese de fiecare dată Ministrul Sănătăţii din Turcia şi anunţă cazurile noi, numărul de persoane care şi-au pierdut viaţa şi câţi s-au vindecat. Ne sfătuieşte mereu să stăm în casă. Iar lumea am văzut că respectă toate indicaţiile. Din fericire, aici nu sunt probleme cu materialele de protecţie, aşa cum am auzit că e în România.

Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă grijă de ei şi de cei din jur. Să respecte recomandările şi, cu siguranţă, în curând ne vom putea relua toţi activitatea”, a spus Lung.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Lovitură de teatru – A venit raport final al autopsiei lui George Floyd! Polițistul care l-a sufocat ar putea scăpa de acuzația de crimă

Publicat

in

De

Raportul final al autopsiei lui George Floyd arată că acesta a murit în urma unui stop cardiopulmonar şi nu indică clar dacă decesul a fost provocat de gestul poliţistului care i-a ţinut genunchiul pe gât timp de opt minute, scrie CNN, conform Mediafax.

Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite.

Moartea lui George Floyd a fost cauzată de un stop cardiopulmonar, adică inima sa s-a oprit, arată rezultatelor finale ale autopsiei realizate de medicul legist.

Raportul doctorului Andrew Baker spune că gâtul lui Floyd a fost comprimat când genunchiul fostului ofiţer Derek Chauvin a pus presiune pe el peste opt minute, dar nu concluzionează că acesta a fost cauza directă a morţii sale.

Război TOTAL între SUA și China: Donald Trump SUSPENDĂ cursele aeriene chinezești

Noul raport indică faptul că Floyd a prezentat o serie de vânătăi şi tăieturi pe cap, faţă, gură, umeri, braţe şi picioare. Dar nu a găsit nicio dovadă că vreuna dintre acele răni l-ar fi ucis.

Autopsia oficială mai arată că Floyd avea probleme cardiace şi un istoric de hipertensiune arterială. Un raport preliminar de toxicologie a găsit niveluri moderate de fentanil şi metamfetamină în sânge.

Autopsia indică, de asemenea, că Floyd a testat recent pozitiv pentru Covid-19, dar nu există niciun indiciu că acesta a fost un factor în moartea sa.

O autopsie independentă comandată de familia lui Floyd a arătat, însă, că Floyd a murit de „asfixiere din cauza presiunii susţinute”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Forța Națională: Trianonul trebuie aniversat cu mândrie și recunoștință față de sacrificiul înaintașilor care au luptat pentru Marea Unire

Publicat

in

De

Forța Națională le cere tuturor celor care simt românește să aniverseze cu mândrie și recunoștință Tratatul de la Trianon care a făcut posibilă România Mare. Într-un comunicat semnat de Gheorghe Popescu, președinte de onoare și Mircea Găinușă, secretarul general al partidului, Forța Națională promite că ”va anula toate nelegiuirile înfăptuite de clasa politică postdecembristă, prin falsificarea sau nesocotirea prevederilor acestui tratat, inclusiv retrocedările și despăgubirile făcute, după ce statul român a plătit în anul 1920 contravaloarea tuturor proprietăților maghiare trecute în proprietatea statului român care oricum fuseseră clădite pe sudoarea și din exploatarea crâncenă a țăranilor români, pentru că nu au venit grofii cu ele în spate din Ungaria”:

Vezi și: OFICIAL – CCR explică decizia referitoare la alegerile locale. Cum a reuşit Guvernul să-şi conteste propria ordonanţă

”Astăzi, 4 iunie 2020, națiunea română aniversează un secol de la semnarea Tratatului de la Trianon. Partidul Forța Națională face apel la toți cei care simt și trăiesc în spiritul neamului românesc să ridice o rugăciune și să verse o lacrimă în cinstea sacrificiului și a jertfei celor care au menținut vie flacăra forței neamului românesc.

Este momentul să ridicăm fruntea către cer și promitem națiunii române și tuturor celor care trăiesc pe glie românească că Forța Națională va anula toate nelegiuirile înfăptuite de clasa politică postdecembristă, prin falsificarea sau nesocotirea prevederilor acestui tratat, inclusiv retrocedările și despăgubirile făcute, după ce statul român a plătit în anul 1920 contravaloarea tuturor proprietăților maghiare trecute în proprietatea statului român care oricum fuseseră clădite pe sudoarea și din exploatarea crâncenă a țăranilor români, pentru că nu au venit grofii cu ele în spate din Ungaria.

Forța Națională le amintește etnicilor unguri sau secui care afirmă că aparțin națiunii maghiare că Ungaria mare nu a existat în realitatea istoriei niciodată.
A existat Austro-Ungaria, unde Ungaria era anexa Austriei. În 1527, după bătălia de la Mohaci, statul ungar a dispărut complet și a devenit pașalâc turcesc, iar Transilvania în care românii reprezentau majoritatea absolută, având continuitate neîntreruptă de cultură și civilizație cu mult înainte de venirea maghiarilor, nu a dispărut odată cu Statul ungar, nefiind ocupată de turci sau făcută pașalâc.

Comunitatea internaţională, la data de 4 iunie 1920, le-a făcut maghiarilor  un dar, consfințind existența unui stat maghiar independent, cu capitala la Budapesta.

Acum, la ceas aniversar, Forța Națională cere națiunii române să nu uite  de represiunea  de secole a ungurilor asupra populaţiei române majoritare din  Transilvania, de măsurile de purificare etnică împotriva românilor, de încercările samavolnice de asimilare forţată şi de crimele din septembrie 1940 asupra elitelor intelecutale şi spirituale din oraşele şi satele româneşti.

Forța Națională consideră că a sosit momentul pentru un nou proiect de țară, în care să fie respectată CONSTITUȚIA ROMANIEI și Legea partidelor politice nr. 14/2003  de către toți cetățenii săi, indiferent de naționalitate. Cerem ca pe scena politică românească să nu mai existe asociații culturale sau forumuri ale minorităților care să fie asimilate partidelor politice și care promovează politici și acțiuni cu caracter revanșard, șovin,  exclusivismul etnic și separatismul teritorial.

Forța Națională se pronunță pentru o reformă administrativ teritorială a României prin care județele Covasna, Mureș și Harghita să dispară, prin înglobarea lor în județele limitrofe, măsură care, pe lângă avantajele de ordin economic, va elimina și plăcuțele bilingve umilitoare pentru populația majoritară și care îi încurajează pe etnicii maghiari să nu mai învețe limba română și să rămână într-o izolare păguboasă, utilă doar liderilor politici maghiari din România, dar și din Ungaria, care îi folosesc ca masă de manevră.

Partidul Forța Națională, partidul națiunii române, forța schimbării, care va reda demnitatea națiunii române, nu acceptă nici un afront al unei minorităţi și consideră că  toate minorităţile din țara noastră trebuie să respecte România, să respecte populația română majoritară şi legile țării, fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi, întrucît au mai multe drepturi decât majoritarii.

Aceasta va fi România lucrului bine facut, România normală.”, se spune în comunicatul remis redacției.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend