Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Pontul zilei Liga 1. FCU Craiova 1948 – Dinamo. Se înfundă conducta cu goluri?

Publicat

in

Rivalitatea dinamovisto-olteană va fi dublă în acest sezon. Gruparea din Ștefan cel Mare are de dus dispute de orgolii atât cu trupa lui Mihai Rotaru, conectată indirect la fondurile Primăriei, cât și cu formația familiei Mititelu.

Se joacă pe ”Ion Oblemenco”, iar biletele se vând ca pâinea caldă. Adrian Mutu va fi rival al formației care l-a ajutat să-și ia zborul spre Serie A.

Rodion Cămătaru, fost atacant central la ambele formatii, crede că oltenii au prima șansă, deși sunt nou-promovați. Vlad Achim a dezertat din haită si a semnat chiar cu FCU Craiova 1948.

In prima etapă ambele formații au avut apărări mai puțin organizate: Dinamo a învins cu 3-2, iar FCU a cedat cu același scor.

După două meciuri cu defensive sparte, nu este exclus ca antrenorii să peticească apărarea.

Mai ales Dario Bonetti, fost fundaș de meserie. Ultimul duel direct datează din 2011, cu Dinamo impunându-se cu 2-0, goluri Kone și Bakaj.

Erau vremurile când la Dinamo evoluau Moți, Mărgăritescu, Dănciulescu, iar la olteni – nume precum Gângioveanu sau Dina.

Casa Pariurilor oferă pentru pariul că se va marca cel mult un gol cota 2,91.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Focar de COVID-19 în cabinetul lui Olaf Scholz, după o vizită în țările africane

Publicat

in

De

Un focar epidemic de COVID-19 a fost identificat în rândul colaboratorilor cancelarului german Olaf Scholz reveniţi dintr-o delegaţie oficială în Africa, transmite sâmbătă dpa.

‘În urma călătoriei cancelarului în Africa, membri ai delegaţie oficiale au fost testaţi pozitiv cu test PCR la COVID-19, deşi testele rapide realizate în timpul deplasării şi după revenirea sa au fost toate negative’, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt guvernamental.

Câţiva dintre colaboratorii apropiaţi ai lui Scholz au avut teste pozitive la COVID-19 după ce cancelarul şi delegaţia sa au revenit în Germania după turneul de trei zile în Senegal, Niger şi Africa de Sud.

Scholz a călătorit frecvent de atunci, participând joi la Forumul economic mondial de la Davos, iar vineri la un festival catolic la Stuttgart.

Purtătorul de cuvânt al cancelarului a precizat că toate testele PCR ale acestuia au ieşit negative.

Şeful guvernului german va continua să participe la întâlnirile prevăzute în agendă, respectând în acelaşi timp măsurile de control antiepidemic.

Germania nu le mai impune persoanelor care au intrat în contact cu bolnavi de COVID-19 să intre în carantină, însă Institutul Robert Koch le recomandă reducerea contactelor timp de cinci zile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Prima declarație a lui Carlo Ancelotti, după câștigarea UEFA Champions League: ‘Sunt un om al recordurilor’

Publicat

in

De

Tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală. Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

“Nu îmi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil. Până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor. Am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat tehnicianul la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finală echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend